Mula///48

günaydınn kızlar.zehracım dün TÜRK YILDIZLARI nın gösterisi vardı oraya gittik.ne kalabalıktı ya.fethiye boşalmıştı resmen.siz gitmedinizmi?sonra motor yarışlarına baktık.eve geldiğimde çok yorgundum erkenden uyudum.

günaydınnn okyanuscum biz gidemedik canım annemler başsağlına gitti yengesi ölmüştü oraya bize isterseniz gidin dediler ama benim dolmuşla gitmeye canım istemedi...saat2.buçukta geldiler isterseniz götüreyim dedi babam bitmiştir diye gelmedik.....bizde alta kiracı gelmişti önceden tanıdığımız biri ona yardım ettik yerleşmesine biraz yaşlı biri......aslında 2 sini bir arada yapmasalardı iyi olurdu insanlar hangisine gitceğini şaşırdı......

bu arada dün akşam hava nekadar korkunçtu şimşekler çaktıkça çok korktum akşam bebek görmeye gitmiştik herkezin tv leri yanmış hep hava çok düzensiz bir yağıyor az sonra açıyor hemen

günaydınn kızlarrrr!!!opuyorumnanaktan
nasıl herkess??
ben de uğrayamadım bu aralarr!:1no2:
işlerim bitmedii!!
ders çalışmaya da başladımm biraz birazz iki gündürr gelenim gidenimm de bitmedii!!akannehir
vallaa çokk zormuşş çolukk çocukk evlilikk ve de derss olayıı!!
bakalımm nee olcakk böylee?
türk yıldızlarına ben de gitmekk istedimm süperr oluyoo onlarr fakatt eşim balığa gittii yinee!!:a015:
neyse kii bu seferr koca koca dört balıkla geldii eve!!:lepi:

günaydınnn.zehracım iyiki dolmuşla gitmemişsiniz canım yolda kalırdınız ve seyredemezdiniz.derinciğim hoş geldin canım.akbankın sınavı varmış dün duydum.belki haberin vardır.düşünürsen söyleyeyim dedim.eee hem ufaklık hem ev işleri zor olur tabii ders çalışmak.Allah kolaylık versin canım..

teşekkürlerr okyanuscuğumm:1hug: ama ben banka düşünmüyorumm!!:1no2:
düşünsem de olmazz zatenn yaşş sınırıı varr!:1no2:
bankacılığıı sevmiyorumm sevemedim hiçç!!

slm kızlar nevar ne yok nasılsınız ben 15 gündür perişanım oğluşum çok hastalandı dr. hastaneye yatırmaya kalktı o derece yanisenağlama bi süre gözlemleyelim hemen yatırmayalım deyince sabah akşam günlük 2 iğne arıca şurupl ve ilaç verdi yavrum perişan oldu tabi bizde çok şükür bugün iğneleri bitti ilaçlarıda yarın akşam biticek biraz düzeldi cuma günüde tahlillerimizi tekrarlıycaz bakalım inşallah tamamen geçmiştir.:Saruboceq: öpüyorum kendinize iyi bakın a.s.

günaydın kızlar.tubacım çok geçmiş olsun.bizde derinle birbirimize soruyoruz tuba nerelerde diye.sen nelerle uğraşmışsın.üzüldüm.ishalden dolayımı hastalandı acaba?çocuk büyütmenin zorlukları işte canım.Allah tez şifasını versin inşallah.

günaydınnnn..geçmiş olsun tubacım inşlh iyidir şimdi....hastalık salgını var şimdi herkezde birde okula yeni başlayınca bünyesi kaldırmamıştır daha çabuk hasta olmuştur bir sürü çocuğun içinde....çocukların hastalığı çok zor oluyor allah kolaylık versin......................okyanus,derin sizler nasılsınız görüşmeyeli:1hug:ben dün nar toplamaya gittim nar bahçemiz vardı çok iş yaptırmayız diye götürdü babamlar ayağım ağrımasın diye ama sabahtan akşama kadar canımız çıktı resmen elllerim harita gibi oldu dikenden ayaklarımız koptu kasa yetiremedik babam 3 sefer yaptı hale yani çok kötü olduk şuan yazıyı zor yazıyorum...birazda çatlaklarından ayırdık onlarıda nar ekşisi yapmaya çalışcaz bakalım olcakmı:çok üzgünüm:işte böyle bu arada kursuma başladım salı günü akşam oluyor sabah kimse istememiş...bugün arkadaşa gitcem söz vermiştim ordan kursa akşam 9 da anca gelirim....çok konuştum demi neyse tamamm bitti artık öptüyorum sizi:1hug::teytey:

selamm kızlarrr!!opuyorumnanaktan
tubacığım çokkk geçmiş olsun canım!:teselli:
nesi varmış oğlunun??
ben de merak etmiştim seni!a.s
zehracığımm biz de geçen yıl komşular nar getirmişti onu nar ekşisi yapmıştık çok güzel oluyo ve de sağlıklıı!:lepi:
okyanuss senn neler yapıyosunn??
ben ders çalışmaya başlayayımm bu ara gelenim gidenim yine çok oldu akannehirdün akşamm koşamadımm da bugün nasıl olacak bakalımspor yapmak çok rahatlattı hihoyyytbenii yapmayınca moralim bozuluyoo!!!

derinnnnnnnnnnn doğum günün kutlu olsun canımm....nice senelereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

derinnnnnnnnnnn doğum günün kutlu olsun canımm....nice senelereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mutluuu haftaa sonlarııı arkadaşlaarrr!!!opuyorumnanaktan
zehracığımmmm kocamm bilee unuttu sanırsammm vallaa!!!:a015:
çokkkkk teşekkür ederim çok mutluu ettin beni!!!:1hug:

merhaba okyanuscum ben iyyiyim sen nasılsın?pazardan geldim yeni yoruldum bir bakayım dedim.....derincim ben böyle günlere önem verirrim..birde profilinin yanında october yazıyor bende şimdi ingilizce kursuna başladımya orda dikkatimi çekti birde baktım bugün eşinde hatırlar merak etme akşamı bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…