Mula///48

beklemeyee gerkk yokk zehracığımm misafirr varmışş akşamaa!!!
slm kızlarrrr.nasılsınız?derinciğim doğum günün kutlu olsun.kaydirigubbakcemile3
teşekkürlerr okyanusummm!!:1hug:
benn birazz sinirliyimm şu ann!!
kocamm bana sormadan yine misafirr çağırmışş akşamaa!!:mymeka:

ne diyeyim üzülme derincim yaa oluyor böyle şeyler bu doğum günümde bende çok üzülmüştüm bir kaç kişiden başka kimse kutlamamıştı doğum günümü...ben çok önemsemem ama arkadaşlarımın özel günlerinide unutmam kutlardım ama artık beni arayanı arıyorum...sende eşininkini unutursun ödeşirsiniz

günaydınnnn mutlu haftalar hepinize bugün güne fırtına ve yağmurla başladık kış geldi sanırım

slm kızlarrr.evet zehracım buün hava kötü.ee kasıma giriyoruz aldık olsun bu kadar.derinciğim kutlamış eşin galiba doğum gününü facebooka foto koymuşsun.erkeklerden incelik beklememek gerekiyor üzme kendini.

günaydınnn millletttttttttt.nerelerdesiniz?

günaydınnnn mutlu haftalar hepinize bugün güne fırtına ve yağmurla başladık kış geldi sanırım
merhaba kızlarrrrr!!!opuyorumnanaktan
bugün de yağmurluuu buralar!
okyanuscuğumm hatırlamadıı hatırlatıldıı maalesefff!!:umursamaz:
gidip pasta falan almışş ama üzüldüm benn yine de!
sizler nasılsınızz??:1hug:

iyi geceler herkeze sitede sorun var dünden çok yavaş şidi zor girdim....2 gündür yoğunum dün gezmeye gittik taşyakaya bugün komşular geldi...temizlik falan ufaklıkta bizde kuzenim buraya bakmaya pek fırsatım olmuyor....siz neler yapıyorsunuz

slm okyanuscum nasılsın bayram kutlamaya gittinmi bugün pek kalabalık olmamış tv de gördüğüm kadar ama güzel olmuş akşam olan cumhuriyet yürüşüde çok şenlikli olmuş.....site sorunlu girmekte zorlanıyorum siznki nasıl....

günaydınn.zehracım sorun yoktu sitede ama benim vaktim olmadı girmeye canım.bayrama gitmedik.fener alayınada yetişemedik.bu arada domuz gribi burayada gelmiş.Allah korusun hepimizi.öpüyorum kızlarrrr ama uzaktan uzaktan

günaydın okyanuscum domuz gribi fena halde yayılmaya başladı herkezde hasta bizim ufaklıkta hasta yanımızda şurupla idare ediyoruz allahtan çok kötü değil ayakta geçiriyorr...bugün ben kendimi kötü hissetiyorum boğazım şişmiş burnum akmaya başladı allah korusun diyorum artık..bu arada dün taşyaka tarafı sanırım sitelerin içine domuz gelmiş insanlara saldırmış sonra polisler saklandığı yerde bulup öldürmüşler izledinmi haberlerde açlıktan şehire inmeye başladılar

günaydınnnnnnnnnn nerlerdesiniz ben yine kendi kendime yazmaya başladım...aşkolsun burayı ihmal etmeye başladınız.....

slm zehracımm.artık kimse uğramaz oldu.domuz mu gelmiş şaşırdım valla.ölüdeniz yolundaki tepe evlerin oralaramı gelmiş?

slm zehracımm.artık kimse uğramaz oldu.domuz mu gelmiş şaşırdım valla.ölüdeniz yolundaki tepe evlerin oralaramı gelmiş?

evet canım domuz gelmiş ovacık dedi ama o taşyakda tepedeki evlerin oraya benziyordu....siyah bir şey sarmaşıkların arasına saklanmış orda bulup öldürdüler...........

günaydınn kızlarrrr!!!opuyorumnanaktan
dün nihayet salonumuu laminantt yaptılarr!!!
kıştann berii yırttımm kendimiii!!!akannehir
işlerim vardı yanii az sonra da arkadaşım kahvaltıyaa geliyooo öptümmm hepinizii!!!:1hug:

slm kızlar.ev sahiplerine birşey yaptırmak zor canım.,bizimde çatı akıyor sözde yazın yapıracakt.yine yağmurlar başladı tık yok.neyse sonunda yaptırmış.hayırlı olsun.

günaydın kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
saabahh sabahh süperr yağmur yağdıı yaa!!!
ayy evet okyanuscuğumm ev sahipleri sadece aldıkları kirayı düşünüyorlar!!

slm arkadaşlar nasılsınız...bugün hava çok güzel bir dünkü havaya bakın birde bugüne ..dün çok korkunçtu....neler yapıyorsunuz...ben evi havalandırdım biraz temizlik yaptım şimdi güneşe çıkıyorum...biraz hava alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…