- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.461
selammm!!!opuyorumnanaktanslm kızlarrrr.bende geldim burdayım.bugün gerçekten hava çok güzel.aman dün ne üşüdükkk.yağmur fırtına güneşi hemen özlyoruz.zehra dün ikinci el pazarına gittinmi?turistler süper şeyler satıyorlar ya.biz arkadaşlarla gittik.ben pek birşey bulamadım ama arkadaşlar çok güzel şeyler aldılar.evde ne var ne yok bizzde satalım bari.
nerelerdesin tubacığımm!!:sm_confused:slm arkadaşlar iğne ilaç derken çok şükür biz düzeldik. ALLAH beterinden korusun. sizler nasılsınız ne var ne yok.
allah rahmet eylesin zehracığımm!!:teselli::çok üzgünüm::çok üzgünüm: günaydın arkadaşlar nasılısınız...ben bugün çok üzgünüm komşumuz öldü 2o yıllık komşu hemde dedemin arkadaşı dedemiz öldü çok üzüldüm...
merak etmiştim seni!arasam mıı diye dülşünüyordum tel.den!!!sağol derincim döndüm :) zehracım sende sağol canım hoşbuldum diyecektim ama başınız sağolsun canım.
haklısın zehracığım eşim bişey demez biliyor sizinle konuştuğumu!a.sderincim dolmuşa atla gel eşin izin verise çok uzun bir mesafe değil..hepiniz görmeyi bende çok istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olcak..inşlh birgün buluşuruz...
tuanamevsim iyi yapmışsın yazmakla.napacaksın bu mevsimde buraları.patlıyoruz biz sıkıntıdan.tabii memleketinse bilemem.insan özlüyor.....
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?