Mula///48

slm kızlarrrr.bende geldim burdayım.bugün gerçekten hava çok güzel.aman dün ne üşüdükkk.yağmur fırtına güneşi hemen özlyoruz.zehra dün ikinci el pazarına gittinmi?turistler süper şeyler satıyorlar ya.biz arkadaşlarla gittik.ben pek birşey bulamadım ama arkadaşlar çok güzel şeyler aldılar.evde ne var ne yok bizzde satalım bari.

selammm!!!opuyorumnanaktan
fethiyede ikinci el pazarı mı varmışş???:sm_confused:
ayy havanın düzelmesi çok iyi olduu valla!!
kızı biraz dolaştıracağımm bugünn!!
çok sıkıldı evde!gamyoncuiremsu

slm arkadaşlar iğne ilaç derken çok şükür biz düzeldik. ALLAH beterinden korusun. sizler nasılsınız ne var ne yok.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: günaydın arkadaşlar nasılısınız...ben bugün çok üzgünüm komşumuz öldü 2o yıllık komşu hemde dedemin arkadaşı dedemiz öldü çok üzüldüm...

sağol derincim döndüm :) zehracım sende sağol canım hoşbuldum diyecektim ama başınız sağolsun canım.

allah rahmet eylesin zehracığımm!!:teselli:
sağol derincim döndüm :) zehracım sende sağol canım hoşbuldum diyecektim ama başınız sağolsun canım.
merak etmiştim seni!arasam mıı diye dülşünüyordum tel.den!!!

merhaba hanımlar yağmurlu bir izmirdennnn sizlere kocaman sevgilerrr a.s. içimden yazmak geldiii sizlerin oraları çok özledimmmmmmmmmmmm :çok üzgünüm: şimdi muğlada marmariste ve o çevredeki her yeri gezmek için neler vermezdimmm allahım bu yaz tatilinde aksilik çıkarmaz inşallahta gelirim tekrar geçtiğimiz yaz hamile halimle gelince hasret gideremedim oralarda.......yaza çok var ama burnumda tütüyor oralarrrr :teytey:

slm kızlar.başınız sağolsun zehracım.Allah rahmet eylesin.
her ayın ilk çarşambası var derinciğim.bende ilk defa gittim.yabancılar süper şeyler satıyorlar.
tubacım hoşgeldin.atlattınız umarım artık hastalığı.
tuanamevsim iyi yapmışsın yazmakla.napacaksın bu mevsimde buraları.patlıyoruz biz sıkıntıdan.tabii memleketinse bilemem.insan özlüyor.....
öpüyorum kızlar hepinizi....

sağol okyanuscum çok şükür atlattık ALLAH korusun beterinden aklım çıkıyor şimdi bu griptendelikafadulden sen nasılsın ne var ne yok görüşmeyeli
Derincim sağol canım senin ev işleri ne oldu bittimi istediğin gibi oldumu?

günaydın arkadaşlar mutlu bir haftalar hepinize...başsağlığı dileğiniz için çok teşekkür ederim hepinize..çok üzüldüm insanın herzaman gördüğü kişileri kaybetmesi çok üzüyor....siz nasılsınız neler yapıyorsunuz..ben çok yoruldum dün köyde bahçenin içinde taş temizledik çok yoruldum .

merhaba kızlarrr!opuyorumnanaktan
herkese güzel bir hafta diliyorum!
tuana yazın tadı oluyor buraların!a.s
okyanus çarşambaları gelmem çok zor yaa!!
ehliyetim yok benimm ne kadar kötü dolmuşa da binmek istemiyorum eşime muhtacız yani gelebilmek için!:a015:
adamın da bu sene nefes alacak zamanı yok!
kurs işi de olmadı sanırım!
tubacığım benim evin işleri bitti çok şükür sadece evi boyamak kaldı ama eşimin dersler başladığı için zor görünüyor!
çıkarız belki diye yazın boyamak istemedi eşim!
salon laminant oldu biraz olsun ısınacağız bu kış sanırım!
benim evimin işi bitmez sürekli aklıma bişeyler geliyo yapılacak!
zehracığım sizin de işler bitmiyor kendini çok yorma canım!:teselli:
yine ayağın kötü olmasın!
işte böyle akşamları da koşamamıştım geçen hafta cumartesi koştum bugün de giderim hava güzel!:lepi:

slm kızlar.iyiyim tubacığm bende.günler kısaldı havalar soğudu bi toplanamadık.
derin kötü olmuş kurs işinin olmaması.senin gayretinle toplanacaktık hiç olmazsa.neyse artık.sağlık olsun.
ELBET BıR GÜN BULUŞACAĞIZZZZZZZZZ.

okyanuss ne yapalım olmazsa dolmuşa atlar geliriz birgün!
zaten göz hastanesine de gelmem lazım!
bakalım kısmet ne zaman olcekkk???kaydirigubbakcemile2

derincim dolmuşa atla gel eşin izin verise çok uzun bir mesafe değil..hepiniz görmeyi bende çok istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olcak..inşlh birgün buluşuruz...

derincim dolmuşa atla gel eşin izin verise çok uzun bir mesafe değil..hepiniz görmeyi bende çok istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olcak..inşlh birgün buluşuruz...
haklısın zehracığım eşim bişey demez biliyor sizinle konuştuğumu!a.s
ay kızım dışarı kaçtıı yaa!!!
gidip alayım!

güle güle otur derincim oh ne güzel mis gibi olmuştur şimdikaydirigubbakcemile2 zehracım kolay gelsin sanada hiç işin bitmiyor canım seninde:hulya:kaydirigubbakcemile3 Okyanuscum sende buluşucaz diyosun ama iki adımlık yerdeyim bi uğramadın bile icraat yok sendede:roflol: kimseler yok hadi bende kaçtım kendinize cici bakına.s.

günaydın kızlarrr!!opuyorumnanaktan
evet tubacığım mis gibi oldu ev sahibinin gözü kaldı!
bahçeye araba park edilen yere çiçeklik yapacakmışş şimdi de hiç bize danışmıyoo o veriyoo sanki para burda oturmak için'!
çok kafam bozuliii çokkk!!lmaz:
aslında ben eşimle bi konuşayım hem hastaneden randevu alayım oraya gelmek için hem de bakalıom bizibi ara atabilecek mi o tarafa ??
tuba zaten senin tel. var ben de seni ararım gelirsem tamam mıı?

tuanamevsim iyi yapmışsın yazmakla.napacaksın bu mevsimde buraları.patlıyoruz biz sıkıntıdan.tabii memleketinse bilemem.insan özlüyor.....
...

merhaba canım yok tatlım memleketim değil izmirliyim ben ama oraların doğasına hayranımmm çok seviyorummm bu mevsimde dediğin gibi sıkıntıdan patlanabilir oralarda ama olsun onada razıyımmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…