- 6 Şubat 2009
- 660
- 0
- 96
- 43
- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.481
evet gerçekten doğası güzel buraların!a.smerhaba canım yok tatlım memleketim değil izmirliyim ben ama oraların doğasına hayranımmm çok seviyorummm bu mevsimde dediğin gibi sıkıntıdan patlanabilir oralarda ama olsun onada razıyımmm opuyorumnanaktan
burda hava açtıı şimdi günlük güneşlik oldu!kaydirigubbakcemile2günaydınnnnnn arkadaşlar nasılsınız?neler yapıyorsunuz?bugün yine evde oturmaya mahkumuz sanırım havanın durumuna bakılırsa......
okyanuss duyan da kutuplarda yaşıyozz sanır haa!!:roflol:slm kızlar.evet zehra sıkıntılı günler başlıyor artık,istediğimzde dışarı çıkamıcaz.senin kurs nasıl gidiyor?
tuba haklısın da sende uzun zamandır yazmayınca buralara olmadı işte.çok ihmal ettin bizi çooookkkk
okyanuscuğum anladım ben seni merak etme!!!kaydirigubbakcemile3slm kızlar.bir türlü sevemediğimden değil canım.geçen kış çok yağmur yağdı günlerce evden çıkamadım.kendi adıma konuşayım .çocukla çok kapalı havalarda çıkmıyorum dışarı.buda beni sıkıyo.pek anlaşılır olmamış galiba yazdıklarım.neyse hadi görüşürüz.fazla geyik yapmayayım.
kolay gelsin zehracığımm!a.sslm arkadaşlar nasılsınız?derincim okyanus bir türlü sevemedi herhalde buraları bnede herkezin aksine kışı seviyorum...zevkler tartışılmaz tabi....neler yapıyorsunuz bugün daha kimseler uğramamış...bizim şu günlerde tam bir misafir trafiği var mutfaktan çıkamıyoruz..ama bir yandan iyi oluyor yağmurlu havada canımız sıkılmıyor fazla....bugün yine gelcek bakalım bu yağmurda gelebilceklermi?
merhaba arkadaşlar iş dolayısıyla milas güllük'e taşınıcaz. nasıl bir yer,ev kiraları nerelerde yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba arkadaşalr nerlerdesiniz kaybolmuşsunuz yine...sudoku hoşgeldin canım aramızda milasta oyuran yok...ama ora hakkında bilgisi olan varmı bilmiyorum..ben hiç bir bilgim yok görmedim orayı...
merhaba kızlarr!opuyorumnanaktan
nasılsınız görüşmeyeli?
sudoku bodrumda pahalı kiralar ama güllükde nasıl hiç fikrim yok canım!:1no2:
hg. sudoku.. kiralar hakkında bi fikrim yok ama güllük ufak ama şirin bi yer yaz başı ordaydım sürekli yaşam için nasıl olur bilmiyorum hayırlısı olsun. a.s.
herkese mutlu pazarlarrrr!!!!!opuyorumnanaktanyinede sağol canım çok merak ediyorum. nasıl bir yer yaşam koşulları nasıl :uhm bakalım artık şansımza.inşallah sıkıntı çekmem
slm kızlarrr.tuba tabii ki çocuklarımızın sağlığı çok önemli.benimki dostça bi sitemdi.yanlış anladıysan çok üzülürüm.Allahım hepimizin çocuklarına önce sağlık versin.görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?