Mula///48

günaydınnnnnn arkadaşlar nasılsınız?neler yapıyorsunuz?bugün yine evde oturmaya mahkumuz sanırım havanın durumuna bakılırsa......

slm kızlar.evet zehra sıkıntılı günler başlıyor artık,istediğimzde dışarı çıkamıcaz.senin kurs nasıl gidiyor?
tuba haklısın da sende uzun zamandır yazmayınca buralara olmadı işte.çok ihmal ettin bizi çooookkkk

merhaba canım yok tatlım memleketim değil izmirliyim ben ama oraların doğasına hayranımmm çok seviyorummm bu mevsimde dediğin gibi sıkıntıdan patlanabilir oralarda ama olsun onada razıyımmm opuyorumnanaktan
evet gerçekten doğası güzel buraların!a.s

günaydınnnnnn arkadaşlar nasılsınız?neler yapıyorsunuz?bugün yine evde oturmaya mahkumuz sanırım havanın durumuna bakılırsa......
burda hava açtıı şimdi günlük güneşlik oldu!kaydirigubbakcemile2
okyanuss duyan da kutuplarda yaşıyozz sanır haa!!:roflol:
kızz burda dört mevsimm hava iyi oluyoo!!
bakk şimdi meselaa süper oldu hava!!:lepi:

slm arkadaşlar nasılsınız?derincim okyanus bir türlü sevemedi herhalde buraları bnede herkezin aksine kışı seviyorum...zevkler tartışılmaz tabi....neler yapıyorsunuz bugün daha kimseler uğramamış...bizim şu günlerde tam bir misafir trafiği var mutfaktan çıkamıyoruz..ama bir yandan iyi oluyor yağmurlu havada canımız sıkılmıyor fazla....bugün yine gelcek bakalım bu yağmurda gelebilceklermi?

slm kızlar.bir türlü sevemediğimden değil canım.geçen kış çok yağmur yağdı günlerce evden çıkamadım.kendi adıma konuşayım .çocukla çok kapalı havalarda çıkmıyorum dışarı.buda beni sıkıyo.pek anlaşılır olmamış galiba yazdıklarım.neyse hadi görüşürüz.fazla geyik yapmayayım.

okyanuscuğum anladım ben seni merak etme!!!kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin zehracığımm!a.s
ben de bugün tam olarak kışlıkm kazakları çıkardım!
kış geldiii gerçekten sobayı da yakmaya başladık!

evet deincim telim var sende beklerim canım ne zaman istersen. Ev sahibi ile aynı yerdemi oturuyosunuz ki garaj veya bahçe onu ilgilendiriyo anlamadımlmaz:
Okyanuscum sağlık bu hemde kendi sağlığın değil evladının sağlığı ALLAH hiç kimsenin başına vermesin değil pc yi dünyayı gözüm görmedi çektiğimi bi ben bilirim..

merhaba arkadaşlar iş dolayısıyla milas güllük'e taşınıcaz. nasıl bir yer,ev kiraları nerelerde yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba arkadaşalr nerlerdesiniz kaybolmuşsunuz yine...sudoku hoşgeldin canım aramızda milasta oyuran yok...ama ora hakkında bilgisi olan varmı bilmiyorum..ben hiç bir bilgim yok görmedim orayı...

merhaba arkadaşlar iş dolayısıyla milas güllük'e taşınıcaz. nasıl bir yer,ev kiraları nerelerde yardımcı olursanız çok sevinirim

hg. sudoku.. kiralar hakkında bi fikrim yok ama güllük ufak ama şirin bi yer yaz başı ordaydım sürekli yaşam için nasıl olur bilmiyorum hayırlısı olsun. a.s.

slm kızlarrr.tuba tabii ki çocuklarımızın sağlığı çok önemli.benimki dostça bi sitemdi.yanlış anladıysan çok üzülürüm.Allahım hepimizin çocuklarına önce sağlık versin.görüşmek üzere...

merhaba kızlarr!opuyorumnanaktan
nasılsınız görüşmeyeli?
sudoku bodrumda pahalı kiralar ama güllükde nasıl hiç fikrim yok canım!:1no2:

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz:uhm:iş dolayısı ile milas güllük'e taşıncaz ev kiraları ne kadardır nasıl bir yer gelenek görenekleri nasıldır hiç bilmiyoruz.fisfisfis bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirima.s.

Son düzenleme:
merhaba kızlarr!opuyorumnanaktan
nasılsınız görüşmeyeli?
sudoku bodrumda pahalı kiralar ama güllükde nasıl hiç fikrim yok canım!:1no2:

yinede sağol canım çok merak ediyorum. nasıl bir yer yaşam koşulları nasıl :uhm bakalım artık şansımza.inşallah sıkıntı çekmem

yinede sağol canım çok merak ediyorum. nasıl bir yer yaşam koşulları nasıl :uhm bakalım artık şansımza.inşallah sıkıntı çekmem
herkese mutlu pazarlarrrr!!!!!opuyorumnanaktan
nasılsınız görüşmeyeli?
sudoku umarım alışırsın canım!a.s
güzeldir bu taraflarr özellikle de yazları gezmek için çok güzel yerfer var!
kışın da bodruma yakın olacaksın orası da küçük istanbul olmuş artık!
her aradığını bulabiliyorsun!

yok canım yanlış anlamadım sadece durumun ciddiyetini belirtmek adına yazdım çünki az buz şey yaşamadıksenağlama Hepiniz iyisinizdir inşallah hafta sonu düğünümüz vardı kuşadasına gittik çok güzel geçti gezdik geldik burası süper valla buranın havasına aldanıp tiril tiril giyindik donduk:roflol:
sudoku iş gereği güllüğe gelicez yazmışsın işiniz nedir bilmiyorum ama ben olsam evi milasdan tutarım güllük de yazı bi şekilde geçirirsin ama kışın zor geçer diye düşünüyorum. a.s.

tuba yine gezip gelmişsin!:lepi:
buralarda hava süper gerçekten!
herkesler nasıl?
okyanus uğramamış bu aralar!
memlekete mi gitti acep??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…