- 6 Şubat 2009
- 660
- 0
- 96
- 43
- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.501
evet misafir ve de evin işi benim de hiç bitmiyor!:1no2:derincim sonunda uğrayan oldu yani...ders işi bendede var işten ve misafirden başımı bir kaldısam çalışcamda sınavlarım yaklaştı...kız nasıl
evet misafir ve de evin işi benim de hiç bitmiyor!:1no2:
kız aynen devam bilmişliğe ve de yaramazlığa!a.s
zor valla zehracığım çoluk çocuk olunca ders işi!
aminn okyanuscuğum hepimize kolay gelsin canım!:1hug:slm kızlar.derincim Allah kolaylık versin canım.bi tanede bende var.bütün eziyeti bana canım.babası öpsün koklasın.oh ne rahat.ayarlayalım canım buluşalım sen belirle bu hafta olsun de toplanalım.banada gelebilirsiniz ev ortamı çocuklarla daha rahat olur.ama yinede sizin kararınıza uyarım.öpüyorum görüşmek üzere,
oyy tubacığım sana da Allah kolaylık versin canım ya!:teselli:slm kızlar okyanuscum çocuk bi okula gidebilse alışacakta garibim gidemediki bi türlü 2 gün gidiyor bişey oluyor devamı yok dizanteriyi atlattık bu sefer çocuk bronşit oldutam onu atlattık okula başlıycaktı ki arkadaşla karşılaştık bizimkilerin sınıfında bit varmış:roflol::roflol: korkumdan yine gönderemedim pazartesiye temizlenirler inşallahda bizimkide başlar ve uzun soluklu olur artık:) yağmurlar yine başladı havalar biraz düzelsinde öyle buluşalım bence yinede çoğunluğa uyarım görüşürüz k.i.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?