Mula///48

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

slm kızlar.bugün yolculuk başlıyor bizim.hepinizin bayramı kutlu olsun.öpüyorum sizi(sağlık bakanı duymasın).görüşürüz inşallahhh.

slm arkadaşlar nerlerdesiniz...bayramınız nasıl geçiyor..sanırım herkez biryerlere gitti....biz köydeki evde geçirdik yine ilk 2 günü kurban kesimi orda rahat oluyor diye...ben dün akşam üstü isyan bayrağımı açtım ve kaçtım arkadaşımın kınası vardı..bugünde nikahı var biraz sonra oraya gitcem bizimkiler hala köyden gelemediler....sıkıldım yazacak insan arıyom oda kimseler yok

günaydın kızlarrrr.herkes nerelerde.ben izmir uşak koştur koştur gezip geldim.herkes iyidir umarım.görüşürüzzzzzzzzz

slm arkadaşlar umarım herkez iyidir. Telekom'un bayram bayram işgüzarlığı yüzünden ancak geçmiş bayramınızı kutluyorum. 4 gün boyunca internet yoktu neymiş efendim bakım varmış. neyse herkezler iyidir umarım dikkat edin kendinizea.s.

günaydınnn arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli..tubacım gece kuşu olmuşsun bakıyorumda ..internet olmayınca bir yanın eksik gibi oluyor demi canım neyseki düzelmiş....okyanuscum ohh ne güzel gezmişsin bayramın tadını çıkarmışsın biz evde mutfakta geçirdik bayramın yarısını neyse buda geldi geçti iyisiyle kötüsüyle....derin nerlerde acaba..................bu arada okyanuscum sana birşey diyecem seni rüyamda gördüm biraz karışıktı ayrıntısını hatırlamıyorum birazda unuttum bayramdan önce görmüştüm...sana geliyoruz oturmaya ama ben bir türlü rahat oturamıyorum işlerim oluyor gel git yapıyorum en son derin geliyor onunlada kucaklaşıp vedalaşıyorum ondan sonrasını hatırlamıyorum......bak artık gerçekte görüşemiyoruz ama rüyalarda buluşuyoruz demi........

merhaba kızlarrr!opuyorumnanaktan
tubacığım valla bir görünüp bir kayboluyosun canım ya!!:1hug:
zehra valla alemsin gerçekten de bir buluşamadık bizde!!kaydirigubbakcemile3
ben evdeyim aynı bildiğiniz gibi uğraşıyorum nete çok girmek istemiyorum!
ders çalışmak için konsantrre olmaya çalışıyorum!:a015:

derincim sonunda uğrayan oldu yani...ders işi bendede var işten ve misafirden başımı bir kaldısam çalışcamda sınavlarım yaklaştı...kız nasıl

derincim sonunda uğrayan oldu yani...ders işi bendede var işten ve misafirden başımı bir kaldısam çalışcamda sınavlarım yaklaştı...kız nasıl
evet misafir ve de evin işi benim de hiç bitmiyor!:1no2:
kız aynen devam bilmişliğe ve de yaramazlığa!a.s
zor valla zehracığım çoluk çocuk olunca ders işi!

evet misafir ve de evin işi benim de hiç bitmiyor!:1no2:
kız aynen devam bilmişliğe ve de yaramazlığa!a.s
zor valla zehracığım çoluk çocuk olunca ders işi!

evet öyle canım çocuk olunca zor bizdede kuzenim var miray o yetiyor şımarık bir çocuk olmadığı halde ben ders çalışcak olduğumda bende önce kitaba yumuluyor ders yapcam diye allah yardımcın olsun cnm iyi geceler:teytey:

ben emel'e de kağıt kalem veriyorum ama kesmiyor!gamyoncuiremsu
teşekkürler canım benim sana da iyi geceler!opuyorumnanaktan

sudoku iş gereği güllüğe gelicez yazmışsın işiniz nedir bilmiyorum ama ben olsam evi milasdan tutarım güllük de yazı bi şekilde geçirirsin ama kışın zor geçer diye düşünüyorum. a.s.[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.bayram dolayısıyla açamadım net i fırsatım olmadı yerimseniben canım dış hatlar için hava alanı yapılacak onun için gelicez hava alanı da çok yakın güllük e onun için orayı istiyoruz.ama kışın zor geçer derken ne demek istediğini tam olarak anlamadım canım malum yabancısıyım oraların :1rolleyes:

slm kızlar iyisiniz bi yaramazlık yok anlaşılan maşallahzemuszemus Okyanus gezdi geldi şimdi temizlik yapıyordur heralde-tatlicadiarzu- Derincim ne yapıyım be canım ya benim işlerim oluyor yada net olmuyor havadanmıdır nedir bilmiyorum baya sıkıntılı bi gidip bi geliyor sinir ediyor başında bekleyipde sayfa açılmadımı bende durduk yerde sinirimi bozmuyum diyorum a.s
Sudoku şimdi şöyle söyliyim güllük milas yakın birbirine güllüğün denizi güzel değil malum körfez olduğu için, kışında yapıcak hiç bişey bulabileceğini sanmıyorum orda :çok üzgünüm: ama eğer milasdan tutarsanız evi mesafe uzun olmadığı için işe gitmek sorun olmaz yazın da milasdan biçok yere rahatlıkla gçebilirsin kışında yapıcak bişeyler bulabilirsin bilemiyorum anlatabildimmi:1rolleyes:

slm kızlar nasıl herkes?zehracım toplanamadık rüyalarda buluşuyoruz artık.hayır olsun diyelim .tuba oğluşun nasıl?alışmıştır artık okula.zehra senin kurs nasıl gidiyor?derin çocuklar öyle hep ne yaparsak onu yapmak istiyorlar.ama çok tatlılar.kızıyorum bazen benim kıza bişey söylüyor.gel de kız.neyse öpüyorum hepinizi görüşürüz.

selam kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
bir cumartesi ayarlayalım da buluşalım ne dersiniz?a.s
sudoku bence de milas daha iyi tubaya katılıyorum!a.s
okyanus valla son birkaç gündür emel beni çok yordu!
babası geç kaloınca benden çıkardı bütün hıncını!!!akannehir
şiştim resmen!laelaelaelaelae
analar çekiyor hep ne olursa zaten!:a015:

slm kızlar.derincim Allah kolaylık versin canım.bi tanede bende var.bütün eziyeti bana canım.babası öpsün koklasın.oh ne rahat.ayarlayalım canım buluşalım sen belirle bu hafta olsun de toplanalım.banada gelebilirsiniz ev ortamı çocuklarla daha rahat olur.ama yinede sizin kararınıza uyarım.öpüyorum görüşmek üzere,

slm kızlar okyanuscum çocuk bi okula gidebilse alışacakta garibim gidemediki bi türlü 2 gün gidiyor bişey oluyor devamı yok dizanteriyi atlattık bu sefer çocuk bronşit oldu tam onu atlattık okula başlıycaktı ki arkadaşla karşılaştık bizimkilerin sınıfında bit varmış:roflol::roflol: korkumdan yine gönderemedim pazartesiye temizlenirler inşallahda bizimkide başlar ve uzun soluklu olur artık:) yağmurlar yine başladı havalar biraz düzelsinde öyle buluşalım bence yinede çoğunluğa uyarım görüşürüz k.i.b

aminn okyanuscuğum hepimize kolay gelsin canım!:1hug:
ev ortamında değil de dışarda çocukların da oynayabileceği bir yerde buluşsak daha iyi değil mi?
hem senin için de yorucu olmaz evde toplanırsak ev sahibi oturamıyo hiç!:1rolleyes:
oyy tubacığım sana da Allah kolaylık versin canım ya!:teselli:
okula başlasın rahat edersin diyo herkes okula başlayınca da ayrı dertler çıkıyo!
bence de havalar düzelsin öyle buluşalım eşimle de konuşayım bir cumartesi bıraksın bizi fethiyeye!
çocukların da oynayabileceği bir yer olsun yeri siz söyleyin açık alan da güzel olur hava iyi olursa!
belediyenin çay bahçesinin olduğu yerde park var mıydı orası da olabilir!
haftaya hava iyi olursa ayarlayalım hava durumuna bakıp!a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…