Mula///48

slm kızlar.nasılsınız?derin bu hafta hep yağışlıymış hava.durduk durduk yine kışa getirdik buluşma işiini.biraz daha beklicez gibi.nasip artık.
tuba desene okul sorunlarıda bitmiyo canım.Allah kolaylık versin.bizede gelecek sıramızı bekliyoruz.

slm arkadaşlar ben geldim nasılsınız?gerçi 1 haftalık yokluğun pek belli olmamış ama neyse..pc bozuktu tam yaptırdık 1 hafta kullanmadan yine bozuldu daha bugün geldi...neler yaptınız görüşmeyeli..sanırım toplanma işini konuşuyorsunuz ama bu gidişle okyanusun dediği gibi rüyalarımızda buluşacağız herhalde

günaydınnn kızlarrr!!opuyorumnanaktan
evet kızlar bu hafta hava çok kötü sanırım!:a015:
zehracığımm farkettik etmesine de biz de çok takılamadık buralara...:1hug:
niye rüyalarda buluşacakmışız kii canımmm??:sm_confused:
kutuplarda yaşamıyoruz yaa??
burası bir yağar bir açar!a.s
biz zaten oraya hava güzelken gezmek için geliyoruz!

bir geldiğimde ararım ben sizi uygun olursa toplanırız işte nolcekk???zemuszemus

günaydınnnnn nasılsınız arkadaşlar?neler yapıyorsunuz bugün hava çok güzel demi biraz sonra kendimi balkona atacam elişi yapmak ve kahve keyfi yapmak için gelin sizede içireyim türk kahvesi

hayırlı cumalar derincim nasılsın hava nasıl oralarda burası bugün çok yağışlıydı elektrikler kesikti şimdi geldi salıya kadar devam etcekmiş sanırım böyle

herkese mutlu bir hafta diliyorum kızlarr!opuyorumnanaktan
tamam okyanuscuğum ben haber vereceğim size!
sizler nasılsınız?
ben yarın bir iş görüşmesine gideceğim ama kararsızım!!!fisfisfis

günaydınnnnnnnn arkadaşlar nasılsınız?derincim bol şanslar ama kararsızsanda iyi düşün istemediğin bir işi yapma bence...okyanuscum sen ne yapıyon ?hava bugün çok güzel ben dün gezmedeydim..ahşap boyama semineri vardı halk eğitimde çok hoşuma gitti antalyadan bir hoca geldi kadın harika şeyler yaptı...sonrada oturmaya gittik halamın görümcesine..bu arada dün yine belki okyanus senin evin önünden geçtim ama hangisi olduğunu bilmediğim için bilsem belki çat kapı yapardım....işte benim zaman böyle geçti bugünde misafir gelcek akşamda kurs var.....

slm kızlar.derinciğim gittinmi görüşmeye?nasıl geçti.zehra maşallah iyi geziyorsun şekerim.geçiyorsun buralardan ama tanışmak nasip olmadı.hayırlısı diyelim.

tuba derin çok teşekkürler bakıcaz artık çaresine eşim benden önce gidecek.işden dolayı sıkıntı çıkmazsa milas da tutarız evi.sağolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz bana a.s.

slm kızlar.derinciğim gittinmi görüşmeye?nasıl geçti.zehra maşallah iyi geziyorsun şekerim.geçiyorsun buralardan ama tanışmak nasip olmadı.hayırlısı diyelim.

tuba derin çok teşekkürler bakıcaz artık çaresine eşim benden önce gidecek.işden dolayı sıkıntı çıkmazsa milas da tutarız evi.sağolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz bana a.s.
günaydın arkadaşlarr!opuyorumnanaktan
okyanuscuğum dün gittim görüşmeye nasıl olduğunu ben de bilmiyorum!:1no2:
istanbuldan geldiler görüşme için adamlar hiç renk vermediler bir hafta on gün içinde sonucu bildirecekler sanırım!
hayırlısı olsun!!!:Saruboceq:
sudoku ne yaptık kii canımcımm inşallah en uygun yeri bulursunuz!a.s
taşınmak zor iş...:teselli:
eee tubaa yokk ortalarda zehrada gezipduruuu sanırımmm!!:sm_confused:

günaydınnnnnnnn arkadaşlar nasılsınız?arkadaşlar vallahi çok gezmiyom sizn kadar geziyom neden bana çok geziyon diyorsunuz aşkolsun yani gezdiğim kadar evde misafirde kabul ediyom bir okadar

günaydınnn kızzzzlaarrrrr!!!Şeniz
gez zehracığım gezz gezmeyip de ne yapcannn??a.s
gülizz hatırladım canım renklenip gelmişsin nerelerdeydinn??vereliniortak

aman derincim nerelerde olam , iş ev. b,çocukk. yaşayıp gidiyom işte..
ayrıca hatırlanmak güzel tşk ederimmmm

arada gelem demi..siz baya ilerletmişsiniz dostluğunuzu ben arada çıkıntılık yapmayayım diyomm..
ama yine arada bi slm vermedende geçemiyyuomm..
çok zor canımcım ya..artık yok kendine zaman ayırmak falan ..allahta geç anne oldumda öncesinde kendime ayıracak uzun zamnlarım oldu..

senin bebiş kaç yaşında canımmm

ne demek canımcımm çıkıntı olmak??lmaz:
öyle şey olur muu gel herzaman..:1hug:
benim kız üçbuçuk yaşını biraz geçtii genç kız oldu artık...gamyoncuiremsu
zor annelikk gerçekten.
ben de çalışmayı düşünüyorum ama nasıl bırakacağım diye de içim gidiyor!!:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…