- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.541
ne demek canımcımm çıkıntı olmak??lmaz:
öyle şey olur muu gel herzaman..:1hug:
benim kız üçbuçuk yaşını biraz geçtii genç kız oldu artık...gamyoncuiremsu
zor annelikk gerçekten.
ben de çalışmayı düşünüyorum ama nasıl bırakacağım diye de içim gidiyor!!:a015:
günayydın arkadaşlarrr!!!opuyorumnanaktanevet arada uğramam lazım ..bundan sonra daha sık gelirim..
ee siz abla olmuşsunuz..benimki 1 yaşına geçeli 1 ay oldu...
imkanların güzelse hiç çalışmayı önermem canım..keşke benimde imkanlarım olsada hiç çalımaya gitmesem kızımla evde olsamm..ama nerdeee:hulya:
hoşgeldin ecemmm...opuyorumnanaktanslm arkadaşlar bende yeni katıldım aranızda banada yer varm ıa.s.
ben dalamandayım muğlalı mısın?zemuszemusslm derin55 yok değil bodrum ve milasın ortasındayım güllükten sen nerdensina.s.
hoşgeldin canımmm...a.s.arkadaşlar bende muğla milas örenden
zehra bir görünüp bir kayboluyosunn asıl sen nasılsınn??*:sm_confused:iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.....
zehra bir görünüp bir kayboluyosunn asıl sen nasılsınn??*:sm_confused:
ben dalamandayım muğlalı mısın?zemuszemus
arkadaşlar bende muğla milas örenden
kolay gelsin zehracığımmm...:teselli:iyiyim derincim sağol...yoğunum şu sıralar...misafirimiz çok oluyor arada biz gidiyoruz biryerlere bugünde köye gittik ağaçlarımız vardı onların arasını temizledik..işte böyle pek fırsatım olmuyor birde şu sıralar face de çok takılmaya başladım ordaki oynlara falan.....senin iş den haber yok demi daha kız nasıl ne yapıyoropuyorumnanaktan
anlıyorumm canım evet ilk geldiğinde sıkıcı gelir buralar..:teselli:yok ben ankaradan geldim buraya evlenince 5 ay oldu buraya geleli ve hiç arkdş yok anlıycan çok sıkılıyorum ya bu arada bu bölüme kısa yoldan nasıl girebilirim bi fikrin varmı yani arama bölümüne muğla yazmadan kısayolu varmı açmanın birde 48liler buluşuyormu çokmu soru sordumopuyorumnanaktan
[HTML]biraz uzak kalıyosun bize ama haber veririz tabii!!![/HTML]ben güllükteyim ama burda kışın kimse kalmıyo arkadaşta yok kk da olmasa a.s. buluşursanız banada haber verin
evet zeharacığım ikinci geliyorr..derincimmmm doğrumu duydum 2. bebekmi geliyor...çok sevindim allah tamamına erdirsin inşlh..sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canımalkisalkisalkiskızlar görünmüyor nerdeler acaba okyanusss,tuba nerdesiniz
teşekkür ederim inşallah canım kk.da nüfus patlamasıı yaşansın 2010'da....:1hug:derincim bende tebrik ediyorum darısı bizlere inş 2010 herkese iii gelir opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?