Mula///48

evet arada uğramam lazım ..bundan sonra daha sık gelirim..

ee siz abla olmuşsunuz..benimki 1 yaşına geçeli 1 ay oldu...

imkanların güzelse hiç çalışmayı önermem canım..keşke benimde imkanlarım olsada hiç çalımaya gitmesem kızımla evde olsamm..ama nerdeee:hulya:

günayydın arkadaşlarrr!!!opuyorumnanaktan
şartları zorluyoruz gülizciğim ama geçinip de gittik valla çok da bunalmadan!
anne olmak ne zor şeyy daha doğrusu kadın olmakk!!!
evet çocukk bir başka bişey hayattaki en değerli varlıklarımızz keşke hep anneler bebeklerinin yanında olabilse!:Saruboceq:

zehra bir görünüp bir kayboluyosunn asıl sen nasılsınn??*:sm_confused:

iyiyim derincim sağol...yoğunum şu sıralar...misafirimiz çok oluyor arada biz gidiyoruz biryerlere bugünde köye gittik ağaçlarımız vardı onların arasını temizledik..işte böyle pek fırsatım olmuyor birde şu sıralar face de çok takılmaya başladım ordaki oynlara falan.....senin iş den haber yok demi daha kız nasıl ne yapıyoropuyorumnanaktan

ben dalamandayım muğlalı mısın?zemuszemus

yok ben ankaradan geldim buraya evlenince 5 ay oldu buraya geleli ve hiç arkdş yok anlıycan çok sıkılıyorum ya bu arada bu bölüme kısa yoldan nasıl girebilirim bi fikrin varmı yani arama bölümüne muğla yazmadan kısayolu varmı açmanın birde 48liler buluşuyormu çokmu soru sordumopuyorumnanaktan

kolay gelsin zehracığımmm...:teselli:
işden şimdilik haber yok olsa da olmayacak zaten çünküü ikincii bebeğimiz geliyorrr...:CüvCüv:
kız aynıı yerinde duramıyorr ne yapsın?gamyoncuiremsu
uğraşıyoruz işte...
bizim kızlarr yoklarr okyanuss da tuğba da kayıp...:sm_confused:
anlıyorumm canım evet ilk geldiğinde sıkıcı gelir buralar..:teselli:
merkezde misiniz?
biz buluşmayı düşünüyoruz ama bir türlü toplanamadık canım inşallah toplanacağız bir ara!!!a.s
kullanıcı panelinden girdiğin konulara bak canım daha rahat bulursun..
hayırr çok sormadın.opuyorumnanaktan

derincimmmm doğrumu duydum 2. bebekmi geliyor...çok sevindim allah tamamına erdirsin inşlh..sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canımalkisalkisalkiskızlar görünmüyor nerdeler acaba okyanusss,tuba nerdesiniz

ben güllükteyim ama burda kışın kimse kalmıyo arkadaşta yok kk da olmasa a.s. buluşursanız banada haber verin
[HTML]biraz uzak kalıyosun bize ama haber veririz tabii!!![/HTML]
derincimmmm doğrumu duydum 2. bebekmi geliyor...çok sevindim allah tamamına erdirsin inşlh..sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canımalkisalkisalkiskızlar görünmüyor nerdeler acaba okyanusss,tuba nerdesiniz
evet zeharacığım ikinci geliyorr..
aminn inşallah canım..:Saruboceq:
derincim bende tebrik ediyorum darısı bizlere inş 2010 herkese iii gelir opuyorumnanaktan
teşekkür ederim inşallah canım kk.da nüfus patlamasıı yaşansın 2010'da....:1hug:

aaa süper derinciğim çok sevindim.Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin canım.bu arada nasılsınız kızlar?yeni gelen arkadaşlar olmuş hepsine hoşgeldin diyorum.bi buluşa bilsek iyi olacak ama.bakalım nasip artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…