- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.561
aaa süper derinciğim çok sevindim.Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin canım.bu arada nasılsınız kızlar?yeni gelen arkadaşlar olmuş hepsine hoşgeldin diyorum.bi buluşa bilsek iyi olacak ama.bakalım nasip artık.
günaydınnnn kızlarrrrr...opuyorumnanaktanaaa süper derinciğim çok sevindim.Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin canım.bu arada nasılsınız kızlar?yeni gelen arkadaşlar olmuş hepsine hoşgeldin diyorum.bi buluşa bilsek iyi olacak ama.bakalım nasip artık.
valla tubaa biz de kazaya kurban gittikkk...:roflol:anammmm ne duydummmmm:roflol::roflol::roflol: Süpersin valla derincim ne zaman olsa ikinci aman şimdi sırası değil bi 2 ay sonra belki yok yok 2 ay az 4-5 ay sonra düşünelim derken biz, sen iki ara bi derede halletmişsin meseleyi:roflol::roflol: canımm çok tebrik ediyorum şimdiden çok sevindim ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: Okyanus biz oturalım senle daha kaydirigubbakcemile3 zehra en iyisini yapıyosun ne güzel günlerin dolu dolu geçiyo yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde
ecem sana arkadaş gelicek bu arada kk'dan okudunmu bilmem sudoku' ya sen bizden daha fazla bilgi verebilirsin güllük hakkında. görüşürüz k.i.b
hoşgeldin kardeşş!!!opuyorumnanaktanslm kızlar bende muğladayım ama muğlalı değilim.ben de geldimmmmmmmmmmmmmm.kaydirigubbakcemile2
anammmm ne duydummmmm:roflol::roflol::roflol: Süpersin valla derincim ne zaman olsa ikinci aman şimdi sırası değil bi 2 ay sonra belki yok yok 2 ay az 4-5 ay sonra düşünelim derken biz, sen iki ara bi derede halletmişsin meseleyi:roflol::roflol: canımm çok tebrik ediyorum şimdiden çok sevindim ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: Okyanus biz oturalım senle daha kaydirigubbakcemile3 zehra en iyisini yapıyosun ne güzel günlerin dolu dolu geçiyo yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde
ecem sana arkadaş gelicek bu arada kk'dan okudunmu bilmem sudoku' ya sen bizden daha fazla bilgi verebilirsin güllük hakkında. görüşürüz k.i.b
ne iyi oldu değil mi kalabalık ve mutluuuu....zemuszemusmerhaba arkadaşlar nasılsınız?aysemmm hoşgeldin..derincim senin bebekle beraber burası baya kalabalık oldu...ayağı uğurlu geldi sanırsam bebişin....inşlh gelenler kalıcıdır gelip kaybolanlardan değillerdir.....
bizz güzell bir sofra kuracazz evimizdee ailecekk eğlenmeyi düşünüyoruzz..günaydınnn derincim sanada mutlu yıllar...benim için herzamanki gibi bir akşam olcak....çünkü benim için bu gece pek bir şey ifade etmiyor...sen neler yapcan....bu arada tüm arkadaşlara mutlu yıllar
geçmiş olsun zehracığımmm...slm arkadaşlar derincim sanada mutlu haftalar....kaç gündür pek girmeye fırsatım olmadı cumadan bu yana yoğunuz antalyadan kuzenim geldi 3 gün tatili bulunca bankacı...cuma günü canın çekmesin ama aşure yaptık...misafiri dün uğrattık..ama bu sefer ben hasta oldum ishal kusma sabahtan doktorda uğraşıyorum üşütmüşsün dedi ilaç verdi diet verdi pirinç muz gibi şeyler ye dedi...dünden birşey yemdim şimdi birşeyler yiyip yatcam halim yok
evet ikinciyi bekliyorumm..slm kıslar ben genelde hergün kontrol ediyorum ama fazla açmıyorum bu arada geçmiş olsun zehraakannehir derincim ikinci gebeliğindesin bende :CüvCüv: istiyorum darısı başıma inş :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?