Mula///48

günaydınnnn kızlarrrrr...opuyorumnanaktan
okyanuscuğum teşekkür ederim canım.

anammmm ne duydummmmm:roflol::roflol::roflol: Süpersin valla derincim ne zaman olsa ikinci aman şimdi sırası değil bi 2 ay sonra belki yok yok 2 ay az 4-5 ay sonra düşünelim derken biz, sen iki ara bi derede halletmişsin meseleyi:roflol::roflol: canımm çok tebrik ediyorum şimdiden çok sevindim ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: Okyanus biz oturalım senle daha kaydirigubbakcemile3 zehra en iyisini yapıyosun ne güzel günlerin dolu dolu geçiyo yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde
ecem sana arkadaş gelicek bu arada kk'dan okudunmu bilmem sudoku' ya sen bizden daha fazla bilgi verebilirsin güllük hakkında. görüşürüz k.i.b

valla tubaa biz de kazaya kurban gittikkk...:roflol:
yoksa bizim de yapacağımız yoktuu ama iyi oldu değil mi???
ben iş derken bebişş geldii....:CüvCüv:
teşekkür ededimm aminn canım.:Saruboceq:
sen nerelerdesin bu arada???

merhaba arkadaşlar nasılsınız?aysemmm hoşgeldin..derincim senin bebekle beraber burası baya kalabalık oldu...ayağı uğurlu geldi sanırsam bebişin....inşlh gelenler kalıcıdır gelip kaybolanlardan değillerdir.....

tubaaa nerdesin canım kayboldun sesin sedan çıkmıyor....evet günlerim dolu dolu geçiyor birdaha mı yaşıyacam bu günleri....bunlar bile bana az geliyor nerde değişik birşey var diye arayış içindeyim..ingilizce kursum bitti kendimi boşlukta hissediyorum...ingilizceye başlarken tedirgindim ama iyiki gitmişim yani dil öğrendim iyi insanlar tanıdım en önemlisi çok tatlı bir hoca yani arkadaş buldum kendime iyiki gitmişim...şimdi yeni arayışlar içindeyim acaba ne yapsam diye.....

ne iyi oldu değil mi kalabalık ve mutluuuu....zemuszemus

günayydınnn kızlarrrrr.....opuyorumnanaktan
şimdiden mutlu yılllarrr diliyorum herkeseee...:1hug:
akşama nelerr yapacaksınızz bakalım?

günaydınnn derincim sanada mutlu yıllar...benim için herzamanki gibi bir akşam olcak....çünkü benim için bu gece pek bir şey ifade etmiyor...sen neler yapcan....bu arada tüm arkadaşlara mutlu yıllar

günaydınnn derincim sanada mutlu yıllar...benim için herzamanki gibi bir akşam olcak....çünkü benim için bu gece pek bir şey ifade etmiyor...sen neler yapcan....bu arada tüm arkadaşlara mutlu yıllar
bizz güzell bir sofra kuracazz evimizdee ailecekk eğlenmeyi düşünüyoruzz..
belki emele ağaç da alırız hoşuna gider..gamyoncuiremsu

selam kızlar hepimizin yeni yılı kutlu olsun umarım mutlu bir sene geçiririz hep birlikte
iyi olmazmı tabiki pek güzel olmuş derincim çok sevindim emel'le arasınında fazla açılmaması iyi bence bizimki herşeyin kendisine ait olduğu düşüncesine o kadar alıştıki kardeş istemesine rağmen çok zor kabullenicek gibi geliyor bana hayırlısı olsun bakalım bizede bi cesaret gelir inşallah yeni yılla birliktekaydirigubbakcemile3
Zehra'cım en güzeli harikasın valla insanın kendine bişeyler katması kadar güzel bişey olamaz vaktin varken hepsini yap arkadaşım hiç bişeyde aklın ve hevesin kalmasın evlenince evdi çocuktu kocaydı koşturup bişeyleri yetiştirme derdiyle kendine vakit diye bişey kalmıyo.
Neden gözükmüyorum artık ayyy yinemi diyceksiniz ama oğluş dans dersi alıyor terleyip teride üstünde soğuyunca bu seferde bronşit oldukafamçokkarıştı onunla uğraşıyoruz bi tarafdan bide annem burda pc başında fazla kalamıyorum gözükmeyişim bundan yani..kendinize cici bakın görüşürüz.

tuba bizim de kazayla oldu kızz yoksa benimde hiç çocuk yapmaya niyetim yoktu!!!kaydirigubbakcemile3
emel gözümü çok korkuttu benimm..gamyoncuiremsu
şimdi karaaa karaaa düşünüyorumm inşallah bu biraz sakin olur diye!
ecemciğimm sana da mutlu yıllarrrr...opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar derincim sanada mutlu haftalar....kaç gündür pek girmeye fırsatım olmadı cumadan bu yana yoğunuz antalyadan kuzenim geldi 3 gün tatili bulunca bankacı...cuma günü canın çekmesin ama aşure yaptık...misafiri dün uğrattık..ama bu sefer ben hasta oldum ishal kusma sabahtan doktorda uğraşıyorum üşütmüşsün dedi ilaç verdi diet verdi pirinç muz gibi şeyler ye dedi...dünden birşey yemdim şimdi birşeyler yiyip yatcam halim yok

slm kıslar ben genelde hergün kontrol ediyorum ama fazla açmıyorum bu arada geçmiş olsun zehraakannehir derincim ikinci gebeliğindesin bende :CüvCüv: istiyorum darısı başıma inş :Saruboceq:

geçmiş olsun zehracığımmm...
kendine dikkat et!:teselli:
slm kıslar ben genelde hergün kontrol ediyorum ama fazla açmıyorum bu arada geçmiş olsun zehraakannehir derincim ikinci gebeliğindesin bende :CüvCüv: istiyorum darısı başıma inş :Saruboceq:
evet ikinciyi bekliyorumm..
inşallah canım allah hayırlı evlat nasip etsin!:Saruboceq:

slm kızlar.mutlu yıllar biraz geç oldu ama.annem ve baba burda bende pek uğrayamıyorum.ecem sanada merhaba.ben fethiyedeyim sen nerdeydin?derinciğim bizde istiyoruz bakalım hayırlısı.tuba nereye götürüyosun dans kursuna bende jimlastik falan istemiştim kızıma ama grip muhabbeti olunca vazgeçtik.hepinize iyi geceler öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…