Mula///48

slm okyanus ben güllükten baya mesafe var aramızda ama yeterki gönüller bir olsun fethiyeye tatil amaçlı gelmiştim çok güzel bir yer hele yamaç paraşütü harika binmek nasip olmadı ama orası cennet gibi bir yer görüşmek üzere opuyorumnanaktan iii geceler

günaydın arkadaşlarrrrr...opuyorumnanaktan
okyanuscuğumm yapın sizde gözünüzü karartıp...
ecem evet canım gönüller bir olsun...:1hug:

zehracım geçmiş olsun. Okyanuscum okulda alıyor dans dersini bakalım sene sonunda gösteri filan yapacaklarmışkaydirigubbakcemile2 Domuz gribi ile ilgili bi video izlemiştim geçen gün finladiya sağlık bakanı tarafından yapılan açıklamaydı aşı gripden daha tehlikeli bi durumda diyordu güya aşıyı üreten firmada buşh'un sağ koluna ait bi firmaymış dünya sağlık örgütünün desteğide ordan geliyo tabiiii......Ortalığı velveleye verdiler hepsi hikaye yani. Derincim böcük ne kadarlık şimdikaydirigubbakcemile3 emel ne diyo bu işekaydirigubbakcemile3 bide içini rahatlatırmı bilmem ama benim oğlanda çok fena herkez ikinci uslu olur diyordu çocuklardan biri yaramazsa diğeri uslu olurmuş hep. Maksatları beni kandırmakmıydı yoksa gerçekmi senin böcük gelince anlıycaz bakalım:roflol: hadi öptüm kızlar görüşürüz ii gecelera.s.

slm kızlar.derin karatık gözümü zaten ama bakalım Allah ne zaman verirse.ecem tabii gönüller bir olsun.birazda olsa buraya yazarak sıkıntımızı gideriyoruz.tuba haklısın çok abarttılar bu işi ama yinede dikkati elden bırakmamak gerekir mecbur giriyoruz kalabalık ortamlara.Allah korusun hepimizi .bu arada dün pazarcılık yaptım ikinci el pazarı vardı.evde ne var ne yok götürdük sattık zevkliydi.fethiyedekilere duyrulur.atmayın satın kızlar.kaydirigubbakcemile2.

merabalar hemşolar derincim şu işin formülü bizede verde bizde deneyelim daha doğrusu diğer anneler de bende :CüvCüv: istiyorum
tuba 75 sana katılıyorum amerikaya çalıştık yine herzamanki gibi benim yengem bile hemşire olmasına rağmen yaptırmadı aşıyı üstelik şeker hastası.
okyanuscm fethiyenin halkı birbirine bağlı die duydum ne güzel pazarlık alıcılar şanslı bence hem ucuz gitmiştir hem işleri görülmüştür alan memnun satan memnun
hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın

selam arkadaşlarrr....opuyorumnanaktan
tubacığım bana da herkes öyle diyorr bu uslu olur korkma ama benim çok da umudumm yokk!!!boshayallersmile
artık hayırlıı evlat olsunn ne diyelim??
böcüğümüzz 8 haftalık oldu bu hafta.:CüvCüv:
bu arada ben grip oldum iki gün yattım şimdi biraz daha iyiyim..
okyanuscuğumm hadii yapın da beraberr hamişş hamişş gezeriz!:CüvCüv:
şu pazarı da çok merak ediyorum benn bir türlüü gelemedimm o tarafa!!
ecemm kızz ne sıırrrııı???CADIARZU
nasıll yapıldığınıı herkeslerr biliii!!!:jeyyar::roflol:
şaka bir yana allah isteyen herkese nasip etsin..:Saruboceq:
neysee bendenn bugünlükk bu kadarrrr görüşürüz yine öptümmm hepinizii....Şeniz

slm derincm öncelikle geçmiş olsun opuyorumnanaktan benim adet düzensizliğim var belli aşamalardan geçmem gerekiyo sanırım :CüvCüv: olması için ve bende biran önce sağlıklı hayırlı bi bebiş istiyorum dünde yeni doğmuş bebeğin yanına gittik eşimle ay çok güzeldi hele kokusu bide kucağıma alıp uyuttum çok sevimliydi bendeki annelik duyguları depreşti uzun zamandır düşünüyorum ama olmuyo işte of offf beklemek çok zor :sinifsinif:

teşekkür ederim ecemimm...:1hug:
bir an öncee düzenli olarak doktora git derim ben.
çünkü geciktirmek iyi olmuyo bu işleri canım benim!
birde moralini yüksek tut eminim sizinde güzell bir bebişiniz olur!:Saruboceq:
kaç yıllık evlisiniz?
doktoru ihmal etme sakın!a.s

iiii geceler ben doktora gittim tabiki ama reglimin 3 gününü bekliyorum dr öle dedi 5 aylık evliyim ama yaşım gereği fazla beklemek istemiyorum ama benim istememle olmuyo işte inş :Saruboceq: allah baba bize sağlıklı hayırlı bi evlat verir bende hemen sizlerle paylaşırım bu güzel haberi opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun ecem cim inşallah gönlünce olur herşey seninde okyanus ilk kes fırsat bulup ikinci el pazarını gezdik bizde görmüşüzdür kesin birbirimizikaydirigubbakcemile3 çok geçmiş olsun derincim aman dikkat et ALLAHA emanet olun öpüyorum.

hayırlı cumalar kızlarrr....opuyorumnanaktan
ecemciğim inşallahh canım bekliyoruz güzel haberlerini...:1hug:
tubacığım teşekkürler canımm..:1hug:
sende mii gittinn kızz pazaraa aaaa haberdear edin birbirinizii canlarr yaa görüşün...:1rolleyes:

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar teşekkürler a.s. tubacm derincim hafta sonum yoğun geçecek ablamlar geliyo ankaradan onlarla birlikte bende gideceğim ank ama fırsat buldukça açmaya çalışırım bu arada hepinize güzel haftasonları diliyorum ne hepinizi(tuba okyanus derin zehra) kocaman opuyorumnanaktan

ecem ankarlımısın yoksa bende ankaralıyım ve ankarayı çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk özledim 2.5 yıl oldu gitmeyeli şubat tatilinde gideriz diye plan yapıyordum ama olmayacak heralde.....
Derincim hiç kısmet olmamıştı çokta merak ediyordum işin açıkcası ben daha farklı bekliyordum ama buda güzel tabi paylaşım adına ama bazıları gerçekten işin şeyini çıkartmışlar eskiciye versen almayacağı direk çöpe gidecek durumdaki şeyleri bile getirmişler:1no2: ama uygun fiyatlı sıfır şeylerde vardı ihtiyaç sahipleri için güzel düşünülmüş ama dediğim gibi ölçüyü kaçıranlarda vardı:) zehra nerelerde okyanusda gelmemiş bide köyceğizden bi arkadaş vardı oda yok sanırım bayadır. öptüm kızlar cici bakın kendinize ve sizdekilere(derincim bu sanaydı)

gözünaydın ecemciğim..:1hug:
ankara soğuktur şimdi ama sevdiklerinle olunca ısınırsın...
bende seni kocaman öptüm canım çokk özletme kendini...opuyorumnanaktan
tubacığımm bize artık heryer memleket oldu valla..
pazarda abajur kitaplık gibi şeyler var mıydıı??
gerçi benimm eşim almazz kesinn..
zehra geziyodur yine!
gelmiyor o arkadaş artık...
okyanus da çolukk çocuk uğraşıyodur...
bizde çokkk öptükk..
mutlu hafta sonları hepinize...opuyorumnanaktan

slm kızlar bugün net yoktu akşama kadar sinir oldum.neyse geldi şükür.ayy derinciğim ne güzel olur beraber göbüşlerimizi büyütsek ama kısmet bakalım sen büyütmüşsün bile iki aylık olmuş maşallah.çok güzel ya.yaramazda olsa napıcaz mecbur bakacağız yine sevgileri üstün gelir canım.tubaa kesin görmüşüzdr ama tanımayınca işte.dediğin gibi kimisi canını çıkartmış çöpe atılacak şeyleri bile toplayıp gelmişler.derin kitaplık tarzı bişey yoktu canım.yani mobilya tarzı yok.neyse öpüyorum hepinizi.

iii geceler kızlar genelde gece fırsat bulup açıyorum :sinifsinif:
aslen ankaralı değilim ama çocukluğum gençliğim ankara geçti evlenince buraya gelmek zorunda kaldım eşimin işi burda ama derincim dediğin gibi heryer memleket oldu artık burasıda 3 memleketim oldu alıştımda ama burda yapmak isteyipte yapamadığım çok şey var ank sinemaya tiyatroya giderdim burada onları yapamıyorum ama sıkılınca sahil kenarına çıkıp yürümek ii geliyo bide kafa dengi arkadaş bulursam ne ala ama allahtan kk var sizler varsınız biraz olsun yalnızlığıma ilaç gibi geliyor
hepinizi öpüyorum kib opuyorumnanaktan

iyi pazarlar kızlar...opuyorumnanaktan
okyanusumm dur daha büyümedii göbüşümm!!!:CüvCüv:
ecem evet ankaradan sonra orası biraz sıkıcı olmuştur senin için..:teselli:
bugün canımm sıkılıyorr ne yapsam da biraz açılsam acabaa???benneyaptımki
asabiyim de bu aralarr!!!!:sinifsinif:

tubacığımm bize artık heryer memleket oldu valla..
pazarda abajur kitaplık gibi şeyler var mıydıı??
gerçi benimm eşim almazz kesinn..
zehra geziyodur yine!
gelmiyor o arkadaş artık...
okyanus da çolukk çocuk uğraşıyodur...
bizde çokkk öptükk..
mutlu hafta sonları hepinize...

slm arkadaşlar nasılsınız?aşkolsun derincim adım çıkmış 9 a inmez 8 e hiçde gezmiyorum şu sıralar çalışmaktan fırsatmı oluyor..şuan çok yorgunum 2 gündür nar bahçesine gidiyoruz ağaçlara bakım yapıyoruz budama,samra atıyoruz diplerindeki taşları çopladık dahada bitmedi bugün 7 kişi çalıştık ama bitiremedik.....öbür günlerde gelen giden oluyor....siz neler yapıyorsunz

günaydın kızlarrrr...opuyorumnanaktan
zehracığımm kolay gelsin..
ben evde takılıyorumm hamişş hamişşş.
bişeycikk yaptığım yok...

slm kızlar.tabii ki çıkmamıştır derinim göbüşün iki ay gibi bi yol almışsın ya oyüzden dedim öyle.ee herkes nasıl?bugün bende miskin miskin takıldım evde.derin ilk bebiş sezeryanmıydı?seviniyomu kardeşim olacak diye?merak ettim .benim kız çok istiyo.sıkıldımı kardeşim olsaydı diye başlar hemen.neyse öpüyorum byby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…