- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.581
slm kızlar.mutlu yıllar biraz geç oldu ama.annem ve baba burda bende pek uğrayamıyorum.ecem sanada merhaba.ben fethiyedeyim sen nerdeydin?derinciğim bizde istiyoruz bakalım hayırlısı.tuba nereye götürüyosun dans kursuna bende jimlastik falan istemiştim kızıma ama grip muhabbeti olunca vazgeçtik.hepinize iyi geceler öptümmm
slm derincm öncelikle geçmiş olsun opuyorumnanaktan benim adet düzensizliğim var belli aşamalardan geçmem gerekiyo sanırım :CüvCüv: olması için ve bende biran önce sağlıklı hayırlı bi bebiş istiyorum dünde yeni doğmuş bebeğin yanına gittik eşimle ay çok güzeldi hele kokusu bide kucağıma alıp uyuttum çok sevimliydi bendeki annelik duyguları depreşti uzun zamandır düşünüyorum ama olmuyo işte of offf beklemek çok zor :sinifsinif:selam arkadaşlarrr....opuyorumnanaktan
tubacığım bana da herkes öyle diyorr bu uslu olur korkma ama benim çok da umudumm yokk!!!boshayallersmile
artık hayırlıı evlat olsunn ne diyelim??
böcüğümüzz 8 haftalık oldu bu hafta.:CüvCüv:
bu arada ben grip oldum iki gün yattım şimdi biraz daha iyiyim..
okyanuscuğumm hadii yapın da beraberr hamişş hamişş gezeriz!:CüvCüv:
şu pazarı da çok merak ediyorum benn bir türlüü gelemedimm o tarafa!!
ecemm kızz ne sıırrrııı???CADIARZU
nasıll yapıldığınıı herkeslerr biliii!!!:jeyyar::roflol:
şaka bir yana allah isteyen herkese nasip etsin..:Saruboceq:
neysee bendenn bugünlükk bu kadarrrr görüşürüz yine öptümmm hepinizii....Şeniz
teşekkür ederim ecemimm...:1hug:slm derincm öncelikle geçmiş olsun opuyorumnanaktan benim adet düzensizliğim var belli aşamalardan geçmem gerekiyo sanırım :CüvCüv: olması için ve bende biran önce sağlıklı hayırlı bi bebiş istiyorum dünde yeni doğmuş bebeğin yanına gittik eşimle ay çok güzeldi hele kokusu bide kucağıma alıp uyuttum çok sevimliydi bendeki annelik duyguları depreşti uzun zamandır düşünüyorum ama olmuyo işte of offf beklemek çok zor :sinifsinif:
teşekkür ederim ecemimm...:1hug:
bir an öncee düzenli olarak doktora git derim ben.
çünkü geciktirmek iyi olmuyo bu işleri canım benim!
birde moralini yüksek tut eminim sizinde güzell bir bebişiniz olur!:Saruboceq:
kaç yıllık evlisiniz?
doktoru ihmal etme sakın!a.s
iiii geceler ben doktora gittim tabiki ama reglimin 3 gününü bekliyorum dr öle dedi 5 aylık evliyim ama yaşım gereği fazla beklemek istemiyorum ama benim istememle olmuyo işte inş :Saruboceq: allah baba bize sağlıklı hayırlı bi evlat verir bende hemen sizlerle paylaşırım bu güzel haberi opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar kızlarrr....opuyorumnanaktanhayırlısı olsun ecem cim inşallah gönlünce olur herşey seninde okyanus ilk kes fırsat bulup ikinci el pazarını gezdik bizde görmüşüzdür kesin birbirimizikaydirigubbakcemile3 çok geçmiş olsun derincim aman dikkat et ALLAHA emanet olun öpüyorum.
hayırlısı olsun ecem cim inşallah gönlünce olur herşey seninde okyanus ilk kes fırsat bulup ikinci el pazarını gezdik bizde görmüşüzdür kesin birbirimizikaydirigubbakcemile3 çok geçmiş olsun derincim aman dikkat et ALLAHA emanet olun öpüyorum.
gözünaydın ecemciğim..:1hug:slm kızlar hepinize hayırlı cumalar teşekkürler a.s. tubacm derincim hafta sonum yoğun geçecek ablamlar geliyo ankaradan onlarla birlikte bende gideceğim ank ama fırsat buldukça açmaya çalışırım bu arada hepinize güzel haftasonları diliyorum ne hepinizi(tuba okyanus derin zehra) kocaman opuyorumnanaktan
tubacığımm bize artık heryer memleket oldu valla..ecem ankarlımısın yoksa bende ankaralıyım ve ankarayı çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk özledim 2.5 yıl oldu gitmeyeli şubat tatilinde gideriz diye plan yapıyordum ama olmayacak heralde.....
Derincim hiç kısmet olmamıştı çokta merak ediyordum işin açıkcası ben daha farklı bekliyordum ama buda güzel tabi paylaşım adına ama bazıları gerçekten işin şeyini çıkartmışlar eskiciye versen almayacağı direk çöpe gidecek durumdaki şeyleri bile getirmişler:1no2: ama uygun fiyatlı sıfır şeylerde vardı ihtiyaç sahipleri için güzel düşünülmüş ama dediğim gibi ölçüyü kaçıranlarda vardı:) zehra nerelerde okyanusda gelmemiş bide köyceğizden bi arkadaş vardı oda yok sanırım bayadır. öptüm kızlar cici bakın kendinize ve sizdekilere(derincim bu sanaydı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?