Mula///48

merhaba arkadaşlarrr...opuyorumnanaktan
ilki normal doğum oldu ama bunu sezeryan istiyorum çok çektim çünkü.
kızımm kardeş geleceğine sevindi çok!
bütün arkadaşlarının kardeşi var nerdeyse çünkü!
tek çocuk olmak güzel değil ama bakabilmek de zor bu zamanda!
çok geç kalmadan yap okyanusum ikinciyi düşünüyosan.a.s

günaydın kızlarr...opuyorumnanaktan
ben uğruyorum sadece!
sen nerelerdesin zehracığım...

günaydınnnnnnn...bende burlardayım derincim yoğunum işlerim oluyor arada ders çalışıyorum açık lise için sınav yaklaştı....misafir geliyor birde bizim alt kata eve kuzenim taşındı işleri kötü gitti abisi batırdı bir sürü borç yaptı evleri satıldı...ondan bizim eve geldiler eşi doğum yapmak üzere onu pek yalnız bırakmıyoruz...bu yüzden çok uğramıyorum buraya

slm arkadaşlar herkez iyidir inşallah. Bu gün doğum günümüz vardı teyzeleri kaç gündür ona hazırlanıyorduk kaydirigubbakcemile2 doğum günümüzü kutladık. Bizimkide ciddi ciddi kardeş istiyor dediğin gibi derincim bütün arkadaşlarının kardeşi var niye benim yok bende istiyorum diye söyleniyor. bizimkinin midesi çok hassas ufak bi kötü kokuda hemen çıkarıyor bende diyorum bebek alırsak kusar kaka yapar pis pis kokar biraz büyüyünce eşyalarını parçalar sana rahat vermez filan diye hep istemesin diye kötü yanlarını anlatıyorum ama nafile olsun ben ona kızmam kusarsada ben sana yardım ederim temizleriz diyoa.s ama bilmem gelince neler yapar gerçi çok merhametli bi çocuk ben gerçekten kıskançlık yapmadan seveceğini düşünüyorum. Öpüyorum kızlar görüşürüz iyi geceler.

günaydın kızlarrr...opuyorumnanaktan
zehracığım kolay gelsin canım.
kuzenine üzüldüm Allah yardımcıları olsun.
tubacığım tek çocuk olmak yalnız büyümek pek de güzel değil gerçekten.
kardeş sevgisini de tatması lazım çocuğun!
sende gözünü karart yap daha geç olmadan!
bu aradaa oğluşuna nice mutluu ve de uzunn yıllar dilerim...a.s.

slm kızlar nasılsınız uzun bi aradan sonra nihayet dönebildim kadınlar kulubüne
tuğbacım nice mutlu yeni yaşlaraaa yap tabi bi kardeş çocuğa ne olcak sanki ben mertcanın biraz kanına gireyim daha çok ısrar etsin sana

merhaba hanımlar benim memleketim muğla değil ama 5 yıldır fethiyede yaşıyorum. fethiyeli oldum sayılır sizlerle tanışmak isterim:)

teşekkür ederim yazgülüm ve derincim ınşallah sağlıklı, mutlu, uzun ömür nasip eder rabbim hepimizin yavrularına. Ben tek çocuk olduğum için onu en iyi bilirim heralde kesinlikle haklısın kardeşi olanlara hep imrenmişimdir yalnız büyümek çok zor. hayırlısı bakalım. yazgülümcüm nerelerdesin şekerim sen ayranda içmedik amakaydirigubbakcemile3 evdekilerde iyidir inşallah selamlar merti öp (benim oğlanlada görüşme yasağı koydum size girme çocuğun aklına temellikaydirigubbakcemile3)
Janet hoşgeldin fethiye grubu baya bi kalabalık oluyoruz dalamandan transfere başlıycaz artık( Derincim duydunmukaydirigubbakcemile3) janet ne taraftasın sen? Aslında genelde en geç ben girer kapanışı yapardım ama bugün erken oldu neyse öpüyorum kızlar görüşürüza.s.

mehaba arkadaşlar...janet hoşgeldin bende fethiyede oturuyorum sen nersinde oturuyorsun fethiyenin fethiyede çoğaldık ama birtürlü atnıyamadık birbirimizi neyse gönüller bir olsun demi arkadaşlar..arkadaşlar kaç gündür yazdıklarınıza göz gezdiriyorum bende fikrimi söyelyeyim bari eksik kalmıyayım..bende tek çocukluğa karşıyım bence 2 ideal durumun varsa 3 bile olabilir..ben ilerde evlenince hemen doğuracam allah nasip ederse inşlh....sizde vakti geçmeden 2.yi doğurun bence.

hoşgeldin yazgülü.opuyorumnanaktan
merhaba hanımlar benim memleketim muğla değil ama 5 yıldır fethiyede yaşıyorum. fethiyeli oldum sayılır sizlerle tanışmak isterim:)
janett sen de hoşgeldin canım!opuyorumnanaktan
burası hepp fethiye oldu gerçekten.
tubacığımm bize fethiye zor görünüyo canım olsa burda çok daha iyi tabi ama biz muğlaya dönüş yaparız büyük ihtimal....
neysemm buluşacaz buluşacazz olmuyoo şimdi de hamilelik çıktıı..
okyanusla sen de yap da hamiş hamiş görüşelim....
zehracığımm çocuk iyi de yapıp baktıktan sonra o kadar çok istemiyorsun.
mesela ben de evlenmeden önce 4 çocuk istiyordum fakat doğurup baktıktan sonra fikrim değişti...
hadii herkese mutlu hafta sonlarıı öptümmm hepinizii...Şeniz

tuğba zehra derin saolun hoşbulduk arkadaşlar
ben çalış tarafında oturuyorum
azıcıkta kendimi tanıtayım 24 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var ve sizleride tanımak istiyorum

kesinlikle katılıyorum dilime tercüman olmuşsun derincim çocuk konusundaki sözlerinlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 janetcim ben taşyaka'da oturuyorum aslen Ankara'lıyım 7 yaşında bi oğlum var canım. denk geliriz inşallah konuşuruz canım bende arada bakarım sanaŞeniz iyi hafata sonları canlara.s.

derin bende kızımdan önce 2-3 çocuğum olsun isterdim ama kızımdan sonra karar verdim iki çocuk şimdilik bana çok fazla belki kızım büyüyünce tekrar düşünürüm
ayrıca hamilesin anladığım kadarıyla allah tamamına erdirsin..

kızlar hepinize merhabaa :))
çok uzun zaman oldu aranıza girip bişiler yazmayalı..
hatta son yazdığımda gebeştim artık kızım yanımda ve 4 aylık...
umarım sizlerde iyisinizdir...
belki hatırlayamazsınız ben bodrumdaydım....
merkezden konacığa taşındım çarşamba günü..
zor oluyo bebekle ama Allahtan yardımcılarım var :)))
eee buralarda neler var neler yok bakalımmm :)

Selam kızlar sizlere birşey soracağım umarım biliyorsunuzdur..Benim erkek arkadaşım Bodrumlu..Bodrumlularda akraba evliliği var mıdır? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..

merhaba arkadaşlarrrrr.....opuyorumnanaktan
hafta sonu annem istanbuldan yanıma geldi çokkk sevindim.
benim bulantılarr devam ediyor ama vakit bir şekilde geçiyor.
aqua tekrar hoşgeldin canım bu sefer bebişinle gelmişsin.:1hug:
janett amin canım teşekkür ederim.:Saruboceq:
tuba zor ana baba olmak inşallah hayırlı evlatlar yetiştirebiliriz.
herkesii çokkk öpüyorum görüşmek üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…