Mula///48

slm kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz a.s.
tubacım valla görüşemiyoruz ya hep aklımızdasınız ama bir türlü gelemedik inşallah gelicez bekle beni
kızlar görüşelim artık yaa zamanı geldi de geçiyor bile :enbuyukkk:

slm kızlar.tubacım yeni yaşınız kutlu olsun.Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah kuzuna.oo fethiyeye yeni bir üye daha.biz görüştük toplandık kaynaştık yeni arkadaşlarlada toplanalım bari:).derincim gözün aydın anne gibisi varmı oh tadını çıkar.zehra sen nasılsınnasılsın?üzüldüm kuzenine Allah kolaylık versin.hepinizi öpüyorum.byby

derin gözün aydın canım benim ailemde istanbulda geldiklerinde bende çok mutlu oluyorum
yazgülüm hoşbulduk teşekkür ederim
okyanus sendemi fethiyedensin bir buluşma ayarlanırsa bende gelmek isterim

selamm arkadaşlar teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
buluşalım ama benim bulantılarım geçtikten sonraa tamam mıı?:CüvCüv:

günayydınnn hayırlı cumalar arkadaşlarrr...opuyorumnanaktan
janett sen akşamları takılıyorsun sanırım ben şu ara çok uyukluyorum da!

derin hamileliğin ilk ayları çok zor oluyor gerçekten :sinifsinif: ama annen yanında yat dinlen tadını çıkar

slm kızlar ne var ne yok? Okyanuscum çok teşekkür ederim okuldan gelişim raporumuzu da aldık sanki diploma almış gibi havalardayızkaydirigubbakcemile3 darısı sizlere inşallah çok başka bi gururmuş insan evlat sahibi olunca anlıyormuş derlerdi yaşayınca anladıma.s Derincim gözün aydın canım gelmeleri harika oluyorda göndermek zulüm annem başladı ben döneyim deme bizde sancılanmaya başladık ALLAH acılarını göstermesin.:Saruboceq: Yazgülüm canım ne zaman arzu ederseniz bekleriz canım geçen çetin cemi aramış ulaşamamış selamı var onunda. Janetcim bende muğla topiğinin gece kuşuyum ama dediğin gibi denk gelemedik bi türlü neyse illaki karşılaşıcazyerimseniben kendinize cici bakın hoşçakalın..a.s.

merhaba hanımlar iyi hafta sonları
tuba tebrik ederim canım gerçekten insan çok gurulanıyordur inş darısıda bizim başımıza
benim kızım çok meraklı okula gitmeye her sabah kalktığında ilk söylediği 5 yaşıma gelicem okula gidicem demek oluyor yemeklerden sonrada aynı laf yemeğimi yiycem büyüycem okula gidicem
bakalım yazın kısmetse yarım gün kreşe yollayayım diyorum çok mutlu olacağından eminim
derin okyanus zehra siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
derin gözün aydın canım benim ailemde istanbulda geldiklerinde bende çok mutlu oluyorum
yazgülüm hoşbulduk teşekkür ederim
okyanus sendemi fethiyedensin bir buluşma ayarlanırsa bende gelmek isterim

slm kızlar.evet janet bende fethiyedeyim.buluşucaz inşallah.derinciğim bulantıların geçsin canım buluşma senin gayretinle olacak yoksa bizde iş yok.bak kaç kişiyiz fethiyede ama bi buluşamadık.neyse hayırlısı.annem ve babamı bende on gün önce yolcu ettim.o kadar kötü oldum ki.ne zormuş anne baba hasreti çekmek.Allah hepimize kolaylık versin.sağlıklı olsunlarda napalım.:gitme:

mutlu pazarlar kızlar....a.s.
tubacığım ilk karne heyecanlıı oluyor değil mi?
hadi gözünüzaydın bitirdiniz ilk dönemi.
annem de ne zaman döneceğini şimdiden düşünüyor sanırım!
evlat ve de torun çok tatlı da olsa herkes kendi evini istiyor sanırım!
janett kızın kaç yaşında?
bende hergün okul muhabbeti dinliyorum sürekli ağlıyor kızım okul diye!
benimki mayısta dört yaşına girecek.
okyanuscuğum valla hadi ben burdayım siz orda görüşsenizee yaa!!
neyse havalarda düzelsin bu aralar soğuk ve de yağışlı!
ben koca göbişimle gelirim artık!
bu arada midem çok bulanıyor ama iştahımda çok açık yemeden yatışmıyor midem!
tam şişko olacammm..
belki doktora da oraya gelebilirim letonda iyi bir kadın doğumcu varmış yeni!
şimdikinden çok emin değilim ama hayırlısı bakalım!
birde eşofman alacağım nedense hiçç rahat edemiyorum bu sefer kızımda kıyafetlerimle idare etkaydirigubbakcemile5miştim şimdi kasıklarım çok ağrıyor..
kaydirigubbakcemile5fethiyede spor mağazaları var ordan bakıyoruz geldiğimizde kaydirigubbakcemile5yine oradan alırım alırsam.
ne çok yazmışım neyse öpüyorum hepinizi görüşürüzzzz....opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben 2 gündür sınavdaydım sonunda iyi kötü bunuda atlattım....rahatladım biraz..bugün güneş çok güzeldi ama biraz soğuktu sınav arasında vakit geçirmeye çalışırken üşüdüm çok...siz neler yaptınız...derincim gözün aydın cnm annenler gelmiş...tubacım sizinde karneniz hayırlı olsun canım...diğer arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz

iyi akşamlar hanımlar
derin benim kızım mart 2007 doğumlu 2 ay sonra 3 yaşına girecek
letoon hastanesindeki doktoru hiç duymadım istersen adını yaz tanıdıklara sorar araştırırım
alışveriş yapacaksanda şimdi tam zamanı heryerde indirim var şahsen ben çok seviyorum indirimli bişey almayı:teytey: hazır gelmişkende toplanır tanışırız:dance:
zehra sen ne sınavına girdin açık öğretim mi okuyorsun inş. başarılı olmuşsundur.
bizde bugün hem piknik yapmaya hemde kar görmeye nife çıktık ama hiç bir yerde kar bulamadık pikniğimizi yaptık akşam üzeri soğuk bastırınca döndük.kızım hiç kar görmedi daha çok heveslenmişti ama kısmet değilmiş.

janetcim ben açık lise sınavına girdim...okulu bırakmanın cezasını çekiyorum...derincim esnafa atilla diye bir doktor geldi diyorlardı tanıdığım gidenler var birkaçtane araştır bakalım

selam kızlarrr...opuyorumnanaktan
zehracığım sınavları vermişsindir inşallah hadi senin de gözünaydın canım.
esnaftaki doktoru bilmiyorum ama letoondaki bizim arkadaşa doğuma girdi çok riskli bir doğumdu aşırı kiloluydu ve de şekerle tansiyonu vardı hiçbir doktor cesaret edemedi doğuma girmeye adını unuttum sorayım yine yazarım sizlerde araştırırsınız.a.s
janettciğim burda doğan çocuklar karı tv.den görüyolar ben soğuğu çok sevmediğim için memnunum bu durumdan aslında!
alışverişe geleceğiz ama ben çok halsizim ya bu ayı da atlatayım diyorum bulantılarım da devam ediyoo!!kafamçokkarıştı
bakalımm nasıl olacak dışarıya çıkmak bile içimden gelmiyoo tam bezgin oldum!
hayırlısı bakalım.
bende indirim zamanı gezmeye bayılırım normalde!
tuba ve de okyanus uğramamış onlar neler yapıyo acaba?
görüşürüz yeniden şimdilik öpüyorum bye...Şeniz

slm kızlar ALLAH kolaylık versin derincim ben hiç bulantı yaşamamıştım o yönden çok rahat bi hamilelikti seninki çok zor olsa gerek:teselli: Okyanuscum ALLAH kavuştursun canım dediğin gibi iyi olsunlarda önemli olan o diyoruz ama ayrılınca bi aksilik olacakmış hissi mahvediyor her ayrılışda beni:çok üzgünüm: Zehracım hayırlısı olsun ALLAH emeklerini zayi etmesin canım umarım vermişsindir. Janetcim okulu çok sevsede eğer çalışmıyorsan şu dönemi birlikte geçirin sana çok ihtiyaç duyduğu bi dönem daha çok ufak çünki yazık bi ömür boyu zaten hep bi hengame içerisinde geçirecekler hayatı ne kadar geç dahil edersen bu gayleye daha iyi bence.
Evet ilk karne gerçekten çok heyecanlı çok gurur vericiydi anasını olduğu için karne değil gelişim raparu aldık ve biz anasınıfı neticede hepsine aynı şeyleri yazacaklardır diye düşünüyorduk ama ciddi ciddi hazırlanmış ve hepsinin eksikliklerini belirteren ilgi duyduğu alanları belirten güzel ve kapsamlı bi rapor hazırlanmıştı ALLAH sonuna kadar hep böyle devam ettirsin inşallah çok başarılı bi rapor aldık:hooray: dün hava güzel olunca ovacığa gidip at bindik ordan ölüdenize geçtik dizime kadar kış günü denize bile girdim:roflol: böyle işte öpüyorum sizleri ALLAHA emanet byea.s.

merhaba kızlar...opuyorumnanaktan
tubacığım evet zor bir dönem geçiriyorum inşallah geçecek yakında.
evden çıkmak istemiyorum ama bugün hava çok güzel çıksam belki biraz açılırım kararsızım yine de!!!boshayallersmile
evim soğuk eşimin çalışma odası güneş gördüğü için sıcacık bu evden çıkamadık bir türlü hayırlısıı bakalım...
neyse öpüyorum sizleri görüşürüz...:1hug:

slm kızlar.nasılsınız?güneşte olsa hava soğuk arkadaşlar.kış gelmedi derken.Allah çok soğuk olan yerlerde yaşayanlara kolaylık versin.burda yaşayalı çabıuk unuttum karakışı.bu kadarcık soğukta bile üşüyorum.dericiğim atlatırsın canım.hamilelik bize lüfedilmiş çok güzel olay olduğunu düşünüyorum canım.tadını çıkar.

merhaba kızlarrrr...opuyorumnanaktan
okyanusum annelik çok güzel ama çok zor vallahi!a.s
hava gerçekten çok soğudu sabah kardeşim telefon etti istanbulda donmuşlar arabanın kapıları donmuş dedi bana nasıl oluyosa!!!:1shok:
elektrikler de kesiliyormuş sürekli ısınamıyorlar da yazık ya!
burda güneş görüyoruz en azından değil mi?
bugün ne yapsam bilemiyorum canım yine hiçbirşey istemiyor.:1no2:
dün burda komşuya gitttik o da hamile hemen hemen aynıyız hiç bulantısı falan yok kızın yaaa...
ben dökülüyorum....akannehir

slm kızlar.derin benimde ilk aylarım çok bulantılıydı sürekli uyku hali.tabi senin ikinci olunca uyumanda zor.ufaklık uyutmaz.Allah kolaylık versin canım inşallah üçüncü ayda geçer genelde öyle oluyo ama.
sabahtan kötüydü hava ama şimdi açtı.dediğin gibi en azından güneş yüzü görüyoruz.ee istanbula beklenen kış geldi sonunda.haberlerde istanbul istanbul başka il yok sanki.hafta sonu antalyadaydık kardeşimin kayınvalidesi fethiyede denize giriliyomuş dedi.yok artık abartıyolar.okadar da değil.giriyolarsada normal değildir o girenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…