Mula///48

merhaba arkadaşlar...opuyorumnanaktan
teşekkür ederim okyanuscuğum bugün yine pek iyi değilim inşallah geçecek.
hava burda da bir açıyo bir kapıyo ama sıcak bugün.a.s
kızım gerçekten durmuyor neyseki teyzem var şimdi markete çıkarıyor biraz hava alır en azından!kafamçokkarıştı
valla bu havada denize balık adamlardan başka kimse girmez herhalde!!!boshayallersmile

merhaba kızlar iyi geceler
derincim geçer inşallah canım haklısın kızınlada zor oluyordur
okyanus ben haberlerde istanbulu görünce seviniyorum ailem orada benim çok özlüyorum yakınzamanda giderim inşallah
bugün dışarıda hava çok güzeldi ama evlerin içi buz gibi oluyor bizde kızımla akşama kadar bahçede oynadık.
kızlar hiç denk geelemiyoruz konuşamıyoruz
kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

slm kızlar.janet ne güzel şanslısın bahçede oynatıyorsun kızını.benim o inkanım yok malesef.evde bütün gün vakit geçiriyoruz.çalıştamı oturuyorsun?derin teyzenin olması güzel canım en azından ilgileniyor kızınla.sende uyukla bol bol.zehra nerelerde uğramıyor.

iyi akşamlar arkadaşlar...opuyorumnanaktan
janetciğim evlerin içi gerçekten çok soğuk bizim de bahçe var ama evim hiç güneş görmüyor değiştirmek istiyorum bu yüzden!
bugün çıktık yürüdük kızımla çok ilgilenemedim bu ara kendi derdimden canım benim şaşkına döndü çocuğum!!!
evet okyanuscuğum teyzem iyi ki yanımda çok yardımcı oluyor her konuda sağolsun.
dün akşam çok kötüydüm masal bile okuyamadım şaşkın şaşkın dolandı durdu uyuyamadı çok üzülüyorum bazen...
neyse ki geçici bir durum!
havalarda bir acayip gece çok yağdı burda fethiye nasıldı?
gökgürültüsünden uyuyamadım dün!
bugün de arkadaş vardı ortaca pazarını dolaşacaktık ama hava bir açtı bir kapadı çıkmadık o yüzden.
işte böyle hadi hepinizi öpüyorum kızlar...:1hug:

okyanus evet çalış tarafında oturuyoruz bahçeli ev çocuklar için iyi oluyor hem biz babaneyle altlı üstlü oturuyoruz ben çıkarmasam kzımı babanesi çıkarıyor dolaştırıyor benim içinde iyi oluyor.sen nerede oturyorsun çalışıyormusun
derin güneş görmeyen evi ısıtmak zor oluyor bundan önce oturduğumuz evden biliyorum inşallah istediğin gibi bir yere taşınırsın canım
fethiyede bugün hava çok güzeldi ama bütün gün temizlik çamaşırla uğraştım dışarı çıkmadık.
hepinize iyi hafta sonları kızlar hoşçakalın...

iyi akşamlarrrr.ben garajın otarafta oturuyorum janet.çalışmıyorum.bugün hava güzeldi kızıma park sözü verdim ama çıkaramadım.temizlik yaptım.yarın babası gezdirsin artık.hava bugün gibi olursa.
derinciğim sen nasılsın?sınav ve iş düşünceleri suyamı düştü canım?

günaydınnnnn arkadaşlar....mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle....nasılsınız?birkaçgündür giremedim....şiffremde sorun var değiştirdim yeni şifremde karışık ondan zorlanıyorum fazla girmiyorum...birde miray geldi abisiyle 15 tatil için onlarla uğraşıyorum..çocuklar gezmek için gelmişti ama yağmurdan dışarı çıkaramadık.....üzülüyorlar gitmeden güneşli bir hava olursa artık gezdircez....siz neler yapıyorsunuz.....derincim bulantılar geçtimi...bizde kuzeniminkini bekliyoruz sabırsızlıkla normal sancı beklencek son günleri artık heycanlıyız pek yalnız bırakmıyoruz onu...oğlumuz olcak adını ali eymen koycağız.....bütün tanıdıklarımın oğlu oldu ama artık kıza dönmüş bende seninde 2. kız gelebilir..

merhaba kızlar.opuyorumnanaktan
mutlu haftalar herkese.
benim iş suya düştü sınava da çalışamıyorum okyanuscuğum..
hayırlısı diyorum.
janetciğim zor ama ısıtıyoruz sabahtan akşama kadar kömür yakıyoruz...
bulantılar devam ediyor ama daha iyi gibiyim bu ara.
zehracığım Allah hayırlısını versin herkese...

selam kızlar

ben muğlalı değilim ne işin var burda diceksiniz belki ama ben bu yaz fethiyedeydim ve oralara aşık oldum bu yazda değişiklik olsun diye bodrumda 1 aylık ev kiralamak istiyorum temmuz ayı için bana yardımcı olabilicek kimse var mı ? merkeze yakın denize yürüyerek gidilecek bir yer olsun istiyorum

şimdiden teşekkürler

slm kızlar?nasılsınız?zehracım inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebişe.derinciğim neye niyet neye kısmet.yeni bir koşuşturma başlayacak sende Allah kuzucuklarına sağlık versin.kara leke malesef ben yarımcı olamıyorum.bodrumda yaşayan sürekli takılan kimsede yok ama kızlardan bilgisi olan varmı bilmiyorum.

slm kızlar herkezler iyi maşallah.Bizde tatilin tadını çıkarıyoruz fazla pc başına geçmiyoruz k.i.b görüşürüz bu arada okyanus ikinci el pazarına gidicekmisin yine merak ettim.

günaydınnnnn kızlar nasılsınız?tuba satış için çıkmadım bu ay pazara.ama önümüzdeki ay arkadaşımla çıkıcaz nasip olursa.

merhaba kızlarrr....opuyorumnanaktan
okyanuscuğum neye niyet neye kısmet işte hayat plan kurmaya gelmiyor sürprizlerle dolu!
hayırlısı olsun diyorum ne yapalım...:Saruboceq:
kara leke sana tam olarak yardımcı olamayacağım ama turgut reis civarlarında aradığın gibi bir yer bulabilirsin sanırım.
bodrumda yaşamıyorum maalesef fakat bodrum çok güzel olsa da yazları küçük istanbula dönüyor tam olarak.

merkezden istemiyorum canım zaten netten araştırdım apartlar var sadece tanıdık da yok off offff:çok üzgünüm:

merkezden istemiyorum canım zaten netten araştırdım apartlar var sadece tanıdık da yok off offff:çok üzgünüm:
bizim arkadaşlar var yaşayan denk geldiğinde sorarım.a.s
slm kızlar uzun bi aradan sonra nihayet fırsat bulabildim.herşey yolundadır umarım opuyorumnanaktan
selam hoşgeldin!...opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar...
lkara leke ben bodrumdanım bence biyer tutacaksan şimdiden anlaş yazları burası istanbul gibi oluyo ve çok pahalılanıyo.. ben bile elimde 4 aylık bebekle merkezden konacığa taşındım şimdiden çünkü yazı beklesem ohoo yanmıştım kira kaça katlardı kimbilir...
akyarlar turgutreis yada ortakent olabilir dediğin tarzda biyer için ayrıca...
bu arada derin sağlıkla hayırla güzelliklerle kucakla bebeciğini işallahhhhhhh...

selam kızlarrrrr....opuyorumnanaktan
aqua teşekkür ederim canım.:1hug:
kızlar bugün fethiye tarafına gelebiliriz ama eşimle arkadaşlarla buluşacağız sanırım.
size uğramadan geçeceğim kusura bakmayın çok kalabalığız...
midem de bulanıyor bakalım nasıl olacak?kafamçokkarıştı
hepinize mutlu hafta sonları diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…