Mula///48

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?derincim nasıldı gezdinmi bugün..fethiyede sabah hava çok güzeldi ama akşam üzeri bozuldu ve çok soğudu......ama dikkat et gezmn bebeğe zarar vermesin......okyanus,tuba nerelerde acaba...bende ev temizliyorum uzun zamndır pek yapmamıştık...hafta içi ablamla benim arkadaşlarım gelcek hazırlık falan yani...

slm kızlar feci bi şekilde üşütmüşüm yarında malum okulumuz açılıyor telaşımız başlıyor yine sizlerde iyisinizdir umarım zehracım sanada kolay gelsin kapalı havada iş yapmaktan nefret ediyorum ama bugün bende yapacaktım hastalık ağır bastı havada yine kapalı olunca bırkatım artık. kendinize iyi bakın görüşürüz.

slm kızlar.derin nerelerde gezsin anlatsana.belki fethiyenin keşfetmediğimiz yerleri vardır.bu arada tubayı pazarda gördüm omu değilmi karar veremedim konuştuk msn de oymuş.:)))

günaydın arkadaşlar nasılsınz?ben bugün çok mutluyum ailemizde tatlı bir telaş var....bebeğimiz doğdu bu sabah kontrole diye gitti kuzenim hemen sezeryana aldılar ve ali eymenimiz geldi dünyaya....şimdi onu görmeye gidecem...

Son düzenleme:

ya kuzum bana bi yardımcı olsan bodrumun merkezi istemiyorum zaten
denize yakın sakin merkeze kolay gidebileceğim bir yer olsun diyorum canım
yardımcı olursan sevinirim

iyi akşamlar kızlarrr...opuyorumnanaktantubacığım geçmiş olsun.
zehracığım gözünüzaydın canım.
okyanus çarşıda gezdik fethiyede eşofman aldım kendime.
arkadaşlara gittik sonra muhabbet ettik döndük.
yazgülü sen nasılsın uğra arada.
kara leke henüz arkadaşlarla görüşemedim canım ya...

slm kızlar teşekkürler okyanuscum, derincim. Hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah zehracım gözünüz aydın güle güle giy derincim cicileriniolumunekankayizsmile

slm kızlar hepiniz iiisinizdir umarım tuğba geçmiş olsun canım atlatmışsındır umarım
zehracım gözünüz aydın bu arada allah sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip etsin darısı tüm isteyenlern başına başta ben olmak üzere :Saruboceq:
derincim bodrum tarafına yolunuz düşerse haberimiz olsun hamilelik nasıl gidiooo :CüvCüv: bide bulantılar kaçıncı aydan sonra başlıyoo
bende evde takı yapmaya çalışıyorum kendi çapımda bu arada dr gittim adet düzensizliği için 21 günlük ilaç verdi ve hormonlarda sorun çıkmadı çocuk için biraz daha bekliycez zannedersem :1no2: bu konuda fikri olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
tüm arkadaşlara sevgiler olumunekankayizsmile

iyi geceler kızlar nasılsınız
zehra allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlunolsun inşallah bebeğiniz
derin fethiyeye geldiniz demek yine baklariz ama bu sefer buluşmaya :)
biz salı gününden beri istanbuldayız annemlere süpriz yaptık çok mutluyuz yanıboshayallersmile

iyi pazarlar kızlar...

biz dün yine fethiyedeydik kolimiz vardı adanadan gelen arkadaş aldı ondan almaya gittik.
biraz da gezdik sahilde oturduk çocukları oynattık döndük.
sizlere haber veremedim yine çok kalabalıktık çünkü.
janetciğim istanbul nasıl?
az önce babamla konuştum hava biraz ısınmış.
ecem bodrum'a da uğruyoruz arada arkadaşlarımız var çok yakın haber veririm uğrarsak orda dolaşmayı seviyorum...
tubacığım zeh
,ra okyanus sizler neler yapıyosunuz?
şimdilik öpüyorum hepinizi...
opuyorumnanaktan

merhabalar arkadaşlar.ben sizlere bişeyler danışmak için sayfanızı ziyaret etmek istedim.eşimin nasipse bi iş olasılığı var.fethiyede.aranızda fethiyede ıturanlar varsa yardım bekliyorum.gerçi henüz netleşmiş bişey yok.ama ön araştırma yapıyorum ben kendi çapımda.ev kiaları nasıldır?büyük bir şehire göre fethiyenin avantaj vede dezavantajları nelerdir?bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

slm kızlar.nerelerdesiniz?uğrayan olmamış.derin iyiyim ben sen nasılsın? nasıl bulantıların azaldımı?
en fur tu ben fethiyede oturuyorum.kiralar 350 den başlıyor iki oda bir salon evler.şehir içinde daha pahalı tabii.şehire göre avantajları varmı acaba desem şimdi kızlar kızar var tabii :)) denizzzzz....orman...temiz hava...dez avantajlarını da kızlar saysın artık.fethiyede oturan arkadaş çok burda.

iyi akşamlar kızlar...opuyorumnanaktan
valla fethiye bu aralar bana çokkk güzel geliyoooo..
dezavantajı hiçç gelmiyo aklıma!

selam hanımlar herkese iyi akşamlar nasılsınız?
derin bugün hava biraz serindi yağmurda yağdı ama bizi durduramadı yinede gezdik kızım halinden çok memnun babamıda buraya çapıralım gelsin diyor:)
enfurtu eşinin iyi bir işi olacaksa fethiye yaşanacak en güzel yerlerden biri ama işi geldikten sonra bulacaksa o biraz zor çünkü fethiyede iş imkanları çok sınırlı kiralar okyanusun dediği gibi 350den başlıyor.
tuğbala zehra çoktandır girmemişler

çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için.internetten küçük bi araştırma yaptım.sanırım fethiyede yabancı çok insan varmış.bu yüzdende oranın pahalı olabileceğini zaten tahmin etmiştim.valla beni çok düşündürüyor bu durum.çünkü ben deniz kenarı iklimine pekte alışık değilim.yazları çok sıcak olur.sıcağıda hi sevmem bakalım.hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka diyecek bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…