Mula///48

slm kızlar ecem cim çok teşekkür ederim canım sende hoşgeldin diyim yoktun bayadır. Bu nasıl bir iş hala anlamış değilim hala geçmedi gribim 15 gün oldu nerdeyse sersem gibi dolaşıyorum ortalıkta yarın akşam annem dönüyor ankara'yamafoldumben moral bozuk yani. okyanus zehra derin janet sizlerde iyisiniz inşallah gözümden kaçmadı janet sende boşladın bi ara burayılmaz: hadi kızlar opuyorumnanaktan cici bakın kendinize görüşürüz. a.s.

of ya valla kafa kalmadı bende bu griptenmi yaşlanıyormuyum nedir anlamadımkaydirigubbakcemile3 kara-leke sen bodrumda yazlık mı bakıyosun

tubacım saol biz iyiyiz sanada çok geçmiş olsun yarın dönüyormuş annen şimdiden allah kavuştursun canım insanın annesi gibi yok
enfurtu bencede sıcakla aran iyi değilse fethiye hiç uygun bir yer değil:)evet fiyatlarda büyük şehirlere göre biraz daha pahalı
tuba sen yaşlandımmı demişsin ben karalekenin yazısını bile görmemişim benim durum daha vahim kaydirigubbakcemile3
karaleke bodrum hakkında hiç bir bilgim yok benim zaten arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışmış istediğin gibi bir yer bulabilirsin umarım
hepinize iyi geceler geceler hoşçakalın opuyorumnanaktan

:))))) ayyy ALLAH da seni güldürsün emi :)))) moral oldu bak senin hiç görmemen kaydirigubbakcemile3 evet canım ya yarın dönücek çok sağol içimiz buruk yani..

selam kızlarrr..opuyorumnanaktan
geçmiş olsun tubacığım benim annem de pazar sabahı dönüyor!:gitme:
alışmıştım bende!
herkes neler yapıyor bakalım ben yine aynı halsiz ve de bulantılı geçemedi bir türlü!
bu arada doktorum da hastaneyle anlaşamayıp ayrılmış burdan canım çok sıkıldı...
fethiyeye gelmeyi düşünüyorum yerine gelenden hoşlanmazsam!
letoondaki doktorun adı zafer yıldızmış sanırım adını duyan var mı?
nasıl acaba?
işte böyle çok kararsız kaldın doktor ve de hastane konusunda.

slm kızlar.tuba Allah kavuştursun canım.gurbette olmak zor işte napalım.neyse misafirim gelcek onlar gelmeden bi bakayım dedim.öpüyorum hepinizi görüşürüz.

slm kızlar nasılsınız
tubacım çok geçmiş olsun bitanem annecinde gitmiş allah tez zamanda tekrar kavuştursun

kızlar biliyosunuzdur ben hamileydim bi süre önce şimdi değilim burda gitmediğim dr kalmadı bebekte sorun vardı ve onu sadece 2 doktordan başkası görmedi özellikle letondaki doktordan bahsedeyim gittim ben doktora gayet sağlıklı bi hamilelik dedi oysa ki ben sorunları biliyordum ısrarla sordum hiç bir sorun yok dedi bi kaç gün sonra eşimin letonda doktor arkadaşı var tesadüf o aradı eşimdurumu anlattı doktor zafer beyin yanına gidiyor benden bahsediyor o beyefendi de diyo ki ben durumu gördüm hasta üzülmesin diye söylemedim varmı böyle doktorluk derincim sana dicem hiç bulaşma bu doktora

üffff ne yazmışım beee sinirlendim yine konu doktorlar olunca
kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

merhaba kızlar iyi pazarlar hepinize...opuyorumnanaktan
annemi sabah yolcu ettik nasıl geldi nasıl gitti anlamadım vallahi!:gitme:
bende bu arada grip oldum yine boğazlarım da şişti!
kızım hasta annem de gider ayak kaptı şifayı!!
yazgülüm şaşırdım şimdi bak bizim bi arkadaş doğum yaptı onda çok memnun kaldı!
kız çok kiloluydu kimse doğuma almak istemedi o almış sezeryana belki de cahil cesareti miydi acaba onun ki???benneyaptımki
ayy buranın bu doktor sıkıntısı sinir ediyoo yaa beni hayırlısı bakalım!...

slm kızlar.Allah kavuştursun derin.umarım yeni gelecek doktor unuz iyi olurda sen de buralara kadar yorulmazsın.hamileyken doktor derdide geriyo gerçekten insanı.bende devlet hastanesinin doktoru yılmaz diri hakkında çok iyi şeyler duyuyorum.istersen birde onu araştır.görüşmek üzere....

amin canım teşekkür ederim...:1hug:
inşallah okyanuscuğum yeni doktor iyi olur!
gerçekten sinir bozucu bir durum..

slm kızlar sağolun kızlar derincim senide ALLAH kavuştursun vede geçmiş olsun canım. Okyanusun söylediği doktoru bende duydum iyi diyorlar bi bak bakalım Okyanuscum sen nasılsın ne var ne yok? topicte pişti oldukkaydirigubbakcemile3

of ya valla kafa kalmadı bende bu griptenmi yaşlanıyormuyum nedir anlamadımkaydirigubbakcemile3 kara-leke sen bodrumda yazlık mı bakıyosun

canım evet nolur yardım et :)

temmuz ayında annem , babam ben ve kızım gelicez
apartların fiyatı çok pahalı günlük 100-150 arası aylıkta 3milyarı bulur
benim istediğim küçük bir ev 2 oda olsada olura.s.

okyanuscum o gün ben girdiğimde sende burdaydın o bakımdan dedim ama sen görmedin beni:) düzeldim canım çok şükür ama oğluş hasta oldu şimdide aşırı terlediği için bi türlü öksürüğünü tam anlamıyla geçiremiyoruz bunada şükür ALLAH beterinden saklasın canım. Umarım sendede herşey yolundadır.
Karaleke tabiki yardımcı olurum canım ne demek ama ben fethiyedeyim turgutreis'i düşünürmüsün bana bi cevap yaz orda arkadaşlar var ben bi telefonla görüşürüm ona göre onun telefonunu veririm sana birebir görüşürsünüz daha iyi olur. kendinize cici bakın görüşürüza.s.

teşekkür ederim canım ilgine
geçen yıl fethiye de hisarönünde kaldım ama bu sene ısrarla bodrumm bodrumm :)
netden baktım turgutreis ile bodrum arası 30 dk mış çok fazla değil olur canım sen bi görüşde bana da haber et şimdiden çok sağol

turgutreis uyar diyosan şimdi arıyorum görüştüreyim seni.. cevap bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…