- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.681
selam kızlarrr..opuyorumnanaktan
geçmiş olsun tubacığım benim annem de pazar sabahı dönüyor!:gitme:
alışmıştım bende!
herkes neler yapıyor bakalım ben yine aynı halsiz ve de bulantılı geçemedi bir türlü!
bu arada doktorum da hastaneyle anlaşamayıp ayrılmış burdan canım çok sıkıldı...
fethiyeye gelmeyi düşünüyorum yerine gelenden hoşlanmazsam!
letoondaki doktorun adı zafer yıldızmış sanırım adını duyan var mı?
nasıl acaba?
işte böyle çok kararsız kaldın doktor ve de hastane konusunda.
amin canım teşekkür ederim...:1hug:slm kızlar.Allah kavuştursun derin.umarım yeni gelecek doktor unuz iyi olurda sen de buralara kadar yorulmazsın.hamileyken doktor derdide geriyo gerçekten insanı.bende devlet hastanesinin doktoru yılmaz diri hakkında çok iyi şeyler duyuyorum.istersen birde onu araştır.görüşmek üzere....
of ya valla kafa kalmadı bende bu griptenmi yaşlanıyormuyum nedir anlamadımkaydirigubbakcemile3 kara-leke sen bodrumda yazlık mı bakıyosun
okyanuscum o gün ben girdiğimde sende burdaydın o bakımdan dedim ama sen görmedin beni:) düzeldim canım çok şükür ama oğluş hasta oldu şimdide aşırı terlediği için bi türlü öksürüğünü tam anlamıyla geçiremiyoruz bunada şükür ALLAH beterinden saklasın canım. Umarım sendede herşey yolundadır.
Karaleke tabiki yardımcı olurum canım ne demek ama ben fethiyedeyim turgutreis'i düşünürmüsün bana bi cevap yaz orda arkadaşlar var ben bi telefonla görüşürüm ona göre onun telefonunu veririm sana birebir görüşürsünüz daha iyi olur. kendinize cici bakın görüşürüza.s.
sl kızlar herkese iii hafta sonları milas ve bodrumda iyi kadın doğumcu varmı bilen varmı acaba zemuszemus
teşekkür ederim canım ilgine
geçen yıl fethiye de hisarönünde kaldım ama bu sene ısrarla bodrumm bodrumm :)
netden baktım turgutreis ile bodrum arası 30 dk mış çok fazla değil olur canım sen bi görüşde bana da haber et şimdiden çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?