Mula///48

slm kızlar.tubacım alışamadınız siz sıcak ortama.fethiyenin havası yaramadı.bende de aynı canım değişen bir şey yok.derin uğramıyo bu aralar.uykucumu oldu yoksa iyice?

slm arkadaşlar nasılsınız?ben uzun zamandır giremiyorum modem yandı yenisini aldık babam allahtan fazla yalvartmadı almak için..benim sınav işlerinde lazım oluyor diye..bu arada sınav sonuçlarım beklediğimden iyi geldi çok mutlu oldum...birde benim siteye girişte sorun oluyor şifremi değiştireyim dedim ama gelen şifre zor oluyor sorun yaşıyorum bu işi nasıl halletcem bakalım.....eeee siz neler yapıyorsunuz?derincim bebişin cinsiyeti belli oldumu

zehracım hoşgeldin .özlettin kendini.kimse uğramıyor artık canım buraya.herkes nerelerde bi haberiz.sevindim sınav sonuçlarına.bütün sınavların hep böyle güzel geçsin canım.

slm kızlar zehracım tebrik ederim canıma.s. bizim modemde yandı yeni değiştirdik bizde bunlar uzun ömürlü olsun inşallah. Hava değil okyanuscum kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor anasınıfı genelde hastalıkla uğraşmakla geçiyormuş steril bi ortamdan ilk kez kalabalığa girince bağışıklık sistemi çöküyor herhalde eve geldimide sırasıyla herkezi dolaşıyo ALLAH beterinden saklasın.Derin nerde hakikaten bende çok merak ettim pc'ye çok fazla oturamıyorum ama girdiğimdede bakıyorum msn'den filanda denk gelmedik. umarım bi yaramazlık yoktur. Kara leke arkadaşımı aradım bana dönücek görüşünce bilgilendiririm seni. kendinize iyi bakın görüşürüz.

merhaba arkadaşlar ben de milas-örendeyim.....istanbulluyum.....eşimin işi dolayısıyla evlenince buraya yerleştim...

slm viyole aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan benden senin gibiyim aynı bende ankaradan geldim şu an güllükteyim

ohhhh sonunda sesimi duyan biri olmuş hihoyyyt
slm ecemm82 tanıştığımıza memnun oldumopuyorumnanaktan ikimizin de kaderi aynı desene kaydirigubbakcemile3 sanırım yaşlarımızda aynı zemuszemus

merhaba arkadaşlar ben de milas-örendeyim.....istanbulluyum.....eşimin işi dolayısıyla evlenince buraya yerleştim...

hoşgeldin viyolekaydirigubbakcemile5 biraz geç oldu ama hiç olmamasından iyidirkaydirigubbakcemile3 kızlar nerelerde bende merak ettim umarım herşey yolundadır hepsi için. Viyole bende fethiye deyim.aslen Ankara'lıyım ama iş gereği burdayız bizde. görüşmek üzere şimdilik bu kadar.a.s.

hoşbuldum tuba75 :1hug:
geç olması sorun değil canım önemli olan tanışmakvereliniortak diğer arkadaşlar için senin de dediğin gibi inşallah herşey yolundadır.....
tanıştığımıza memnun oldum opuyorumnanaktan

:CüvCüv:bennn geldimmmmm.....opuyorumnanaktan
çoktandır uğrayamamıştım hastalık hamilelik ve uyku beni haşat ettii..
size haberlerle geldimmm oğluşumm oluyoo birrrrrr;
okyanus da hamileymiş şimdi öğrendim ikiiiiii....
nasıl ama?
tubişimm merak ettirdiğim için özür dilerim:kedi: çok şükür iyiyim bu aralar.
yeni doktorumuzda geldi iyi oldu rahatladım.
viyole hoşgeldin canım.
zehraaim sen nasılsın?
hamişler artıyoo tuba hadi senden de bekliyoruz haberleri.
şimdilik öptüm gelirim ben eşim yemeğe geldii görüşürüz...:1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyy yarıldım gülmektennnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol: Okyanus'un ne kadarlık olmuş kız anacım bu nasıl bi ayak sürüklemek nüfus patlaması olacak bütün sorumlusu sensin başı çektiğin için:roflol::roflol::roflol: bende bende:roflol::roflol:

hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
okyanus arkadaşı da tanımasamda tebrik ederimvereliniortak

:1hug: he valla tuba sorma burda bi komşum ve de bir kaç arkadaşımı da benden sonra hamile olduklarını öğrendim.:lepi:
patlama yaşayacaz cidden!
sen de çalışmalaraa başla hemen boş duranı Allah sevmezmiş!kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
okyanus arkadaşı da tanımasamda tebrik ederimvereliniortak
amin çok teşekkür ederim canım.:1hug:
senin bebiş var mı?:ecrin_bebek:
milası beğendin mi nasıl bu taraflar bakalım?olumunekankayizsmile

milası beğendin mi nasıl bu taraflar bakalım?olumunekankayizsmile[/QUOTE]

hayır canım bende henüz bebiş yok:CüvCüv:
valla istanbuldan gelince milas bana çok küçük gelmişti ve hala alışma aşamasındayım diyebilirim.milası sevmedim
ama banka işi aylık market alışverişi gibi şeyler için gitmek zorunda olduğumuz bir yer :çok üzgünüm:
ören doğa ve deniz açısından çok güzel bir yer o açıdan beğeniyorum
ama sosyalite anlamında mahrumiyet bölgesi denebilir yazın deniz dolayısyla hareketleniyor ama kışın in cin top oynuyor:bbo:

milası beğendin mi nasıl bu taraflar bakalım?olumunekankayizsmile

hayır canım bende henüz bebiş yok:CüvCüv:
valla istanbuldan gelince milas bana çok küçük gelmişti ve hala alışma aşamasındayım diyebilirim.milası sevmedim
ama banka işi aylık market alışverişi gibi şeyler için gitmek zorunda olduğumuz bir yer :çok üzgünüm:
ören doğa ve deniz açısından çok güzel bir yer o açıdan beğeniyorum
ama sosyalite anlamında mahrumiyet bölgesi denebilir yazın deniz dolayısyla hareketleniyor ama kışın in cin top oynuyor:bbo: [/QUOTE]
seni çok iyi anlıyorum.:teselli:
aynen burası da öyle ben de çok sıkılıyorum ama tabi ben alıştım buralara.
artık büyük şehirde yaşayamam gibi geliyor...

Derin'cim o sondaki bende bende'yi niye yazmış olabilirim ve niye bu kadar gülmüş olabilirim sence:roflol::roflol:

slm kızlarrrrr.viyole hoşgeldin aramıza.tubaaaaa sendemi hamilesin yoksakız?derinciğim harbiden nasıl sürüdün kıız ayaklarını hamile kalan kalana.hamileler topiği olacak yakında burası.öpüyorum hepinizi görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…