- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.721
slm kızlarrrrr.viyole hoşgeldin aramıza.tubaaaaa sendemi hamilesin yoksakız?derinciğim harbiden nasıl sürüdün kıız ayaklarını hamile kalan kalana.hamileler topiği olacak yakında burası.öpüyorum hepinizi görüşürüz...
Derin'cim o sondaki bende bende'yi niye yazmış olabilirim ve niye bu kadar gülmüş olabilirim sence:roflol::roflol:
anaaaa tubaa dimekk sendeeeeeee.......:sm_cool:slm kızlarrrrr.viyole hoşgeldin aramıza.tubaaaaa sendemi hamilesin yoksakız?derinciğim harbiden nasıl sürüdün kıız ayaklarını hamile kalan kalana.hamileler topiği olacak yakında burası.öpüyorum hepinizi görüşürüz...
burcucğum teşekkür ederiz canım.opuyorumnanaktanhamile arkadaşlarımı tebrik ediyorummm allah kucağınıza almayıda nasip etsin
hayırlı zamanda bizede nasip etsin..:)
hala yokmu marmarisli bakimm.....
tubaa benim kuzu altı-yedi haftalık ekim annesi olucam sen gibi ::))))))))
hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorummm allah kucağınıza almayıda nasip etsin
hayırlı zamanda bizede nasip etsin..:)
hala yokmu marmarisli bakimm.....
anaaaa tubaa dimekk sendeeeeeee.......:sm_cool:
vay bee gerçekten sürümüşüm ayağımı..
günaydın kızlar...opuyorumnanaktanyaaaaaaaaaaa bendeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama bak okyanusun jeton daha çabuk düştü sen hem baştan çıkart hamiş hamiş buluşalım şöyle olsun böyle olsun diye gaz ver hem ayağını sürü bide anlama artık göbüşler büyüdükten sonra buluşmak farz oldu üçümüzünde birer tane elinde birer tane karnında ayyy ne komik gözükürüz:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canımopuyorumnanaktanderin forumdamısın?
idare ediyorum hamilelik halleri işte janettciğim.:CüvCüv:hoşbuldum canım opuyorumnanaktan nasılsın
kızım hasta bu aralar..kızınla bebişin nasıllar :)
hatırladım konuştuğumuzu ama sanki tekrardan giriş yapmışsın.derin sen beni hatırlamadın galiba
tamam çok girmiyordum foruma ama konuşmuşluğumuzda vardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?