- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.741
hımm tamam..a.sfethiyede oturuyorum
size de çokkkk geçmiş olsun zor valla çocukların hasta olması.:teselli:geçmiş olsun kızına benimkide grip oldu ama atlattık sayılır artık daha iyi
evet gerçekten de sağlam sürümüşüm..kaydirigubbakcemile3yok canım şimdilik düşünmüyoruz
ama kızların haberini okuyunca korkmaya başladım ayağını çok sağlan sürtmüşsün :)
bunu da söylemiştin değil mi??bilmiyorumkismileaslında istanbulluyum evlendikten sonra fethiyeye geldim
bunu da söylemiştin değil mi??bilmiyorumkismile a.s
eşim istanbullu ailesi burada yaşıyorlardı çok istediler gelmemizi bizde geldik
fethiye güzel yer alıştım bende ama akraba t5anıdık fazla yok onun için biraz zorlanıyorum yoksa cennet gibi buralar çocukların büyümesi için en ideal yerlerden
anlıyorum seni alışınca da bu taraflara başka yerler zor geliyo..bunu da söylemiştin değil mi??bilmiyorumkismile a.s
eşim istanbullu ailesi burada yaşıyorlardı çok istediler gelmemizi bizde geldik
fethiye güzel yer alıştım bende ama akraba t5anıdık fazla yok onun için biraz zorlanıyorum yoksa cennet gibi buralar çocukların büyümesi için en ideal yerlerdeno..
benim de annem geldi gitti özlüyorum ama artık buralıyız biz yani kabullendim.
eşin burda ne iş yapıyor?
ayy tamam istanbulda olduğunu da yazmıştın!!!!akannehirbiliyorum canım annenin gittiğini ben istanbuldaydım o zaman geçen hafta döndük
eşim bir şirkette satış elemanlığı yapıyor
siz iş içinmi geldiniz ortacaya
evet birlikte okuduk sayılır..a.sanladım canım beraber mi okunuz eşinle
sende öğretim görevlisimisin ama çalışmıyodun yanlış hatırlamıyorsam
kızın ne kadarlıkı janetciğim?hayırlısı canım şimdi bebeğinde olacak zor demeyelimde biraz uzak
bende ilk geldiğim zaman bir kaç iş baktım ama hiç biri olmadı şimdi bide kızım var artık bende çalışamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?