- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.761
evet zor oluyoo çocukla ehliyet de alamadım bu yıl alacaktım güya ikinci bebiş çıktı.çok güzel olurdu hepberaber havalarda sıcak çocuklarda oynardı inşallah buluşuruz bir gün
tembellikten değil ccanım o çocukla dolmuşabinmek eziyet gbi geliyor bana çok mecbur kalmadıkça binmiyoruz
burcucğum teşekkür ederiz canım.opuyorumnanaktan
hadi sıra sende senden de alalım bebiş haberlerini..
yokk marmaristen ne yazık ki!!:1no2:
teşekkürler bucu ALLAH sanada nasip etsin. Yok hala marmarisli bize takılmaya devamolumunekankayizsmile
hoşbuldum hemşerim olumunekankayizsmileselam viyole hoşgeldin bende fethiyedenim istanbuldan geldim 5 yıldır buradayım.
neyse kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
hoşçakalın
aslında istanbulluyum evlendikten sonra fethiyeye geldim
burcu tv laptop falan hepsi oluyoo...kaydirigubbakcemile2mesela ne kadar bekliyim dersin?
8 aylık evliyiz. :) borcumuz yok çok şükür ama 2 şey eksik birincisi tvmizi henüz almadık baba evinden getirdiğimiz küçük tv ile idare ediyoruz ahahaha diğeride çocuk olömadan lap topu yenilemek istiyoruz. çünkü çocuk olduktan sonra zor artık bunlar. ee tabi birazda gezelim tozalım diyince süre uzuyor malesef yoksa ikimizde çok çocuk seviyoruz
kızz gidip kapısını çalaydın ya kahve içmeye geldim diyeeeeee.....boshayallersmileslm kızlar.muhabbet koyulaşmış maşallah.tuba yılmaz diriye gidiyorum canım ben.sen ???pazar günü seni balkonda görüdüm oturuyordun oğlunla :)))))))ben seni iyice tanıdım gizli sapığın.sempatiksalakcinni.
yakında yolda görünce boynuna sarılıcammm şaşırma sakın.:roflol:
kızlarrrrr nerelerdesinizz bakimmmm????:CüvCüv:
slm kızlar.muhabbet koyulaşmış maşallah.tuba yılmaz diriye gidiyorum canım ben.sen ???pazar günü seni balkonda görüdüm oturuyordun oğlunla :)))))))ben seni iyice tanıdım gizli sapığın.sempatiksalakcinni.
yakında yolda görünce boynuna sarılıcammm şaşırma sakın.:roflol:
günaydın kızlarrrr....opuyorumnanaktan
okyanus biz söyledik emele hatta doktora bile bizimle geldi ama çok da şımardı.gamyoncuiremsu
neden söylemeyin dedi ki psikolog çocuklara?
ben paylaşmak daha iyi olur diye düşünmüştüm!:uhm:
evet zehra neden hiç uğramıyor artık?
ya ben bu hamileliğimde daha çok kilo alıyorum neden acaba?:CüvCüv:
tubacım arabayla geçtik ailecek geziyorduk.trambolinin karşısında oturuyorum demiştin.dikkat ediyorum geçtiğimizde.tesadüf gördüm canım bu sefer.murat bey esnaftamıydı?ben iilk doğumumu da devlette yaptım ve hastane süper her yönden çok memnun kaldım.inşallah şimdide öyle olur.bakalım nasip artık.
derin çocuklarımız küçük olduğu için ki seninki daha küçük mantığı almıyormuş karnımızdaki bebek durumunu.pisikolojisi bozulabiliyormuş.ayrıca doktora giderkende götürmeyin ultrasonda göstermeyin demişti.hepsi yanlış etkiliyormuş çocuğu.bu arada doğumdan hemen sonrada çcuğun anneyi görmeside kötüymüş.anneme bunları sen yaptın diye bebeği suçlarmış.ve düşman olurmuş.daha bir çok şey söyledi doktor ama aklımda kalanlar.kızlar öpüyorum byybyby
iyi akşamlar kızlar...opuyorumnanaktan
okyranuscuğum biz de doktora götürdük ve de ultrasonda gördü kardeşini hatta aaa iskeleti bile dedi.
oturdu bir güzel de inceledi.
çok ısrar edip ağladı peşimizden ben de gelmek istiyorum diye!
tubacığım ikinci gelince ilgi azalacağı için kıyamıyosun oğluşuna arada bana da oluyo içim eriyo.a
sanırım babasında da oluyo aynı şey benim kızım bi tane diye sevipduruyor çocuğu!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?