Mula///48

çok güzel olurdu hepberaber havalarda sıcak çocuklarda oynardı inşallah buluşuruz bir gün
tembellikten değil ccanım o çocukla dolmuşabinmek eziyet gbi geliyor bana çok mecbur kalmadıkça binmiyoruz
evet zor oluyoo çocukla ehliyet de alamadım bu yıl alacaktım güya ikinci bebiş çıktı.
eşim götürüp getiriyor heryere boş vakti olunca bizi de.
sen merkezden uzakta mı oturuyosun?
fethiye çok büyüdü son zamanlarda.

burcucğum teşekkür ederiz canım.opuyorumnanaktan
hadi sıra sende senden de alalım bebiş haberlerini..
yokk marmaristen ne yazık ki!!:1no2:

teşekkürler bucu ALLAH sanada nasip etsin. Yok hala marmarisli bize takılmaya devamolumunekankayizsmile

ay yerim ben siziiiii :1hug:

marmaristen birileri gelirse direk bana gönderirsiniz artık kaydirigubbakcemile3 hoş geleceği yokda boshayallersmile

Kızlar bana az daha müsade edin ya daha yeni evliyiz biraz daha bekleyelem o zaman bizde inşallah doğru zamanda bebiş haberleri veririzzz:kedi:

selam viyole hoşgeldin bende fethiyedenim istanbuldan geldim 5 yıldır buradayım.
neyse kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
hoşçakalın
hoşbuldum hemşerim olumunekankayizsmile
tanıştığımıza memmun oldumvereliniortak
benim de haziranda 2 yıl olacak canım

günaydın kızlarrrrrrr....opuyorumnanaktan
nasılız bugün?
buopuyorumnanaktanrcucuğum çok fazla da bekleme bebiş için...

mesela ne kadar bekliyim dersin?
8 aylık evliyiz. :) borcumuz yok çok şükür ama 2 şey eksik birincisi tvmizi henüz almadık baba evinden getirdiğimiz küçük tv ile idare ediyoruz ahahaha diğeride çocuk olömadan lap topu yenilemek istiyoruz. çünkü çocuk olduktan sonra zor artık bunlar. ee tabi birazda gezelim tozalım diyince süre uzuyor malesef yoksa ikimizde çok çocuk seviyoruz

slm kızlar.muhabbet koyulaşmış maşallah.tuba yılmaz diriye gidiyorum canım ben.sen ???pazar günü seni balkonda görüdüm oturuyordun oğlunla :)))))))ben seni iyice tanıdım gizli sapığın.sempatiksalakcinni.
yakında yolda görünce boynuna sarılıcammm şaşırma sakın.:roflol:

burcu tv laptop falan hepsi oluyoo...kaydirigubbakcemile2
biz ilkinde yüksek lisans şimdi de doktora tezi için uğraşıyoruz..
bi taraftan sınavlara para ödüyor babası bi taraftan çalışıyor bak ikinciyi yapıyoruz bu şartlarda..
dört beş ay sonra yapınn fazla beklemeyin boşver...zemuszemus
kızz gidip kapısını çalaydın ya kahve içmeye geldim diyeeeeee.....boshayallersmile

günaydın kızlar.dün sorun vardı yine sitede giremedim.bugün erkenciyim.zehra iç uğramaz oldu artık.derin sen nasılsın?emel biliyormu kardeşi olacağını?doktorumda seyretmiştim çocularınıza söylemeyin kardeşi olacağını diye söylemişi psikiyatrist.bizimkininde haberi var ama şimdilik pek oralı değil.

günaydın kızlarrrr....opuyorumnanaktan
okyanus biz söyledik emele hatta doktora bile bizimle geldi ama çok da şımardı.gamyoncuiremsu
neden söylemeyin dedi ki psikolog çocuklara?
ben paylaşmak daha iyi olur diye düşünmüştüm!:uhm:
evet zehra neden hiç uğramıyor artık?
ya ben bu hamileliğimde daha çok kilo alıyorum neden acaba?:CüvCüv:

kız gördün de niye bi seslenmiyon hakkatende haaa gizliden gizliden takip ediyon sen benikaydirigubbakcemile3 canımcım ben murat çakar'a gidiyorum zaten Fethiye'de number one olarak iki doktorun adı geçiyor senin doktorlada görüştüm ama doğumu devlet hastanesinde yapmak istemiyorum bu yüzden murat beyi tercih ettim ben. dün kontrolümüz vardı 8 hafta 3 günlük çıkacak diye bekliyordum ama 7 hafta 3 günlük çıktı bızdıkkafamçokkarıştı kalp atışlarımızı dinledik. Bu arada bende oğluşa söyledim zaten çok istiyordu hatta dün oda geldi doktora kardeşimi gösterin bize filan dedi gördü kalp atışlarını duydu ve hepsi buydu onun için akşam yanına yattım sohbet ediyoruz bişey hissettinmi veya mutlu oldunmu gördüğünde kalp atışlarını duyduğunda dedim hayır hiç birşey hissetmedim diyo azcık kıskanıyosmuyuz ne diyincede hayır kıskanmıyorum dedi ama doğunca belli olcak herhalde.
Derin, Okyanus sizdede aynı şey varmı kızlar ben aşırı derecede oğluşun üzerine düşmeye başladım eskiden kotalarım vardı her istediğini yapmazdım şimdi bütün sınırlarını zorlamasına sessiz kalıyorum her dediğini yapar oldum bu neyin nesi normalmi ki bu halim sizdede varmı böyle bi halCADIARZU

canım her gebelik birbirinden farklı olurmuş önceki gebeliğinle kıyaslama. Bende süper kilo alıyorum vallakaydirigubbakcemile3 ama ben diğerindede almıştımsempatiksalakcinni

tubacım arabayla geçtik ailecek geziyorduk.trambolinin karşısında oturuyorum demiştin.dikkat ediyorum geçtiğimizde.tesadüf gördüm canım bu sefer.murat bey esnaftamıydı?ben iilk doğumumu da devlette yaptım ve hastane süper her yönden çok memnun kaldım.inşallah şimdide öyle olur.bakalım nasip artık.
derin çocuklarımız küçük olduğu için ki seninki daha küçük mantığı almıyormuş karnımızdaki bebek durumunu.pisikolojisi bozulabiliyormuş.ayrıca doktora giderkende götürmeyin ultrasonda göstermeyin demişti.hepsi yanlış etkiliyormuş çocuğu.bu arada doğumdan hemen sonrada çcuğun anneyi görmeside kötüymüş.anneme bunları sen yaptın diye bebeği suçlarmış.ve düşman olurmuş.daha bir çok şey söyledi doktor ama aklımda kalanlar.kızlar öpüyorum byybyby

iyi akşamlar kızlar...opuyorumnanaktan
okyranuscuğum biz de doktora götürdük ve de ultrasonda gördü kardeşini hatta aaa iskeleti bile dedi.
oturdu bir güzel de inceledi.
çok ısrar edip ağladı peşimizden ben de gelmek istiyorum diye!
tubacığım ikinci gelince ilgi azalacağı için kıyamıyosun oğluşuna arada bana da oluyo içim eriyo.a
sanırım babasında da oluyo aynı şey benim kızım bi tane diye sevipduruyor çocuğu!!!!

Son düzenleme:

canım ne bileyim ya kafamı çok karıştırdılar devlet hastanesi hakkında söylemedikleri laf kalmadı çevremdeki tanıdıklarımın. bende esnafa gidiyorum hey gidi ANKARA heyyyyy........ gelde arama.

ay iyi sevindim demekki bende bi anormallik yokkaydirigubbakcemile3

zehra için ilan versekmiki kaybettik hükümsüzdür diye kaydirigubbakcemile3 nerelerde acaba umarım iyidir bi yaramazlığı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…