Mula///48

günaydın kızlarrr...opuyorumnanaktan
mutlu hafta sonları.
nasılsınız?
tubacığım yok bi anormallik anne baba olmanın dayanılmaz hafifliği bunlar!!bayanssulusmile
valla zehra takılmıyoo artık!facede var mı acep bi de oraya bakem???boshayallersmile
ay ben hala düzelemedim ya sesim geldi ama öksürük ve de grip devam ediyooo!ne hastalıkmış????akannehir

slm kızlar.geçmiş olsun derinciğim.grip geçsede öksürük kalıyo canım.benim kızda on gün oldu hala öksürük var.zehra modem arızalıydı yeni yapıldı demişti yine arızalandı galiba.face de görmüyorum hiç.hepinize iyi hafta sonları kızlar.öpüyorum sizi.

teşekkür ederim okyanus evet emelin de öksürüğü geçmedi!:1no2:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ayyy sonunda girdim siteye ne zamandır şifre sorunumu çözemiyordum sonunda hallettim galiba .....beni merak etmeniz beni mutlu etti yokluğum belli olmuş galiba ...pc de sorun yaşadık tam modem oldu derken yine bozuldu 2hafta durdu kuzenim geldi antalyadan o yaptı telokomdanmış sorun birde format attı bir elden geçirdi bakım yaptı inşllah bozulmaz bir daha bir kaç gündür yatılı misafir vardı biraz önce onları yolcu ettik hemen buraya girmeye çalıştım...özledim burayı valla siz neler yaptınız görüşmeyeli arkadaşar

iyi akşamlar kızlarrrr...opuyorumnanaktan
hoşgeldin zehracığım...:1hug:
dudağımda çok kötü uçuk çıktı ve de iyileşemedim dahaa!!!akannehir

slm kızlar.hoşgeldin zehracım.merak ettik tabii uzun zaman girmeyince.iyi olmana sevindim canım.derin aman sakın ucuk krei kullanma canım.dokorum demişti ucuk kremi kullanmak hamileyken çok tehlikeliymiş.

slm kızlar.hoşgeldin zehracım.merak ettik tabii uzun zaman girmeyince.iyi olmana sevindim canım.derin aman sakın ucuk krei kullanma canım.dokorum demişti ucuk kremi kullanmak hamileyken çok tehlikeliymiş.
okyanusum iyi ki söyledin canım ya!:1hug:
yarın alacaktım krem bugün emeli dolaştırmaktan alamadım.gamyoncuiremsu
öksürük de sinir etti beni geceleri başlıyo...akannehir

günaydın kızlar.evet iyiki söylemişim canım.bebeğim dergisinde okumuştum öksürük için çikolata yiyin diye seviyorsan bir dene canım.

günaydın kızlar.evet iyiki söylemişim canım.bebeğim dergisinde okumuştum öksürük için çikolata yiyin diye seviyorsan bir dene canım.

günaydın arkadaşlar nasılısınız?
seam kızlar....opuyorumnanaktan
çikolata yiyorum çok da seviyorum okyanuscuğum yemeğe devam edeyim o zaman.a.s
zehracığım evle hastalıkla uğraşıpduruyorum işte herzamanki gibiyim ben sen nasılsın?:1hug:
diğer kızlar uğramıyolar bu aralar!!!:sm_confused:

geçmiş olsun derincim...kendine dikkat et...oğluşun gelince bütün bu rahatsızlıkları unuttur sana inşallah..bende iyiyiyim kuzenime bebişini yıkamaya yardım ettim şimdi çıktım yukarı biraz resimlerini çektim 40 ı çıktı artık büyümeye başladı işte böyle

teşekkür ederim zehracığım.opuyorumnanaktan
inşallah hayırlısıyla doğsun da.
ay ne güzel kırkını da çıkarmışsınız ne tatlıdır minnacık şimdi o!

teşekkür ederim zehracığım.opuyorumnanaktan
inşallah hayırlısıyla doğsun da.
ay ne güzel kırkını da çıkarmışsınız ne tatlıdır minnacık şimdi o!

evet canım minnacık 2900 doğmuştu hiç kilo almadı annesi çok üzülüyodu herkez küçük deyince bunalıma girdi mamaya başladı aldı biraz kilo ama en önemli şeyi emmeyi unuttu...

evet canım minnacık 2900 doğmuştu hiç kilo almadı annesi çok üzülüyodu herkez küçük deyince bunalıma girdi mamaya başladı aldı biraz kilo ama en önemli şeyi emmeyi unuttu...
ay canım ya emmedi mi hiç?
zorlasaydı biraz annesi keşke.

slm kızlar.zehra gerçekten hata etmiş küçücük bebek birer ikişer kilo nasıl alsın zaten gram gram alacak.en önemlisi anne sütü.çok üzüldüm bende.emmeyen çocuklar sürekli hasta oluyolar.Allah yardımcıları olsun.

slm kızlar.uğrayan olmamış yine.neler yapıyorsunuz?tuba kayboldu şimdide.bugün doktora gittim bebişim dokuz hafta dört günlük olmuş.bulantılarım çok yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı.derin senin geçtimi bulantılar?inşallah üçüncü ay sonunda geçer.kızıma yemek bile pişiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…