- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.781
teşekkür ederim okyanus evet emelin de öksürüğü geçmedi!:1no2:slm kızlar.geçmiş olsun derinciğim.grip geçsede öksürük kalıyo canım.benim kızda on gün oldu hala öksürük var.zehra modem arızalıydı yeni yapıldı demişti yine arızalandı galiba.face de görmüyorum hiç.hepinize iyi hafta sonları kızlar.öpüyorum sizi.
okyanusum iyi ki söyledin canım ya!:1hug:slm kızlar.hoşgeldin zehracım.merak ettik tabii uzun zaman girmeyince.iyi olmana sevindim canım.derin aman sakın ucuk krei kullanma canım.dokorum demişti ucuk kremi kullanmak hamileyken çok tehlikeliymiş.
günaydın kızlar.evet iyiki söylemişim canım.bebeğim dergisinde okumuştum öksürük için çikolata yiyin diye seviyorsan bir dene canım.
seam kızlar....opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar nasılısınız?
teşekkür ederim zehracığım.opuyorumnanaktangeçmiş olsun derincim...kendine dikkat et...oğluşun gelince bütün bu rahatsızlıkları unuttur sana inşallah..bende iyiyiyim kuzenime bebişini yıkamaya yardım ettim şimdi çıktım yukarı biraz resimlerini çektim 40 ı çıktı artık büyümeye başladı işte böyle
teşekkür ederim zehracığım.opuyorumnanaktan
inşallah hayırlısıyla doğsun da.
ay ne güzel kırkını da çıkarmışsınız ne tatlıdır minnacık şimdi o!
ay canım ya emmedi mi hiç?evet canım minnacık 2900 doğmuştu hiç kilo almadı annesi çok üzülüyodu herkez küçük deyince bunalıma girdi mamaya başladı aldı biraz kilo ama en önemli şeyi emmeyi unuttu...
ay canım ya emmedi mi hiç?
zorlasaydı biraz annesi keşke.
çok hata etmiş anne sütü gibisi olur mu hiç?:1no2:emdi ama ilk alışma döneminde ağlayınca anne üzüldü ağlıyor diye işte zayıf falan deyince mamaya başladı ona alışınca unuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?