Mula///48

tubacım sanada hayırlı olsun cnım allah tamamına erdirsin okyanusdan duydum ikinizin hamileliği bana çok süpriz oldu kaçırmışım.....doğurunda sevelim artık belki ozaman buluşuruz...

günaydınnnn mutlu hafta sonları arkadaşlar nasılsınız?fazla uğrayan olmuyor....hamilelerle dolu topik bu kadar olur demi herkez hasta şuan bulantı falan....inşlh geçer hepinizinki....

günaydın arkadaşlar....opuyorumnanaktan
selam zehracığım erkencisin sende!
okyanusum çok geçmiş olsun canım:teselli: çok kötü oluyoo bulantı gerçekten!
benim azaldı artık hergün bulantım olmuyor dün gece kötü oldum bende!
bir de sinirlerim de bozuldu gündüz burda komşulara.
kadının teki üstüne vazife olmayan işlere çocuklara falan burnunu soktu.
benim kızı yaramaz yaptı diğerini duygusal biz karışmıyoruz kadın karışıyoo sinir etti ev sahibi karışmıyoo o her şeye atlıyo..
emel çok mızıltıya gelemez dediğim dedik bir çocuk kişiliği bu dedim öteki taraftan biri okula gidince dışlarlar düzelir dedii hepsi sinirdii ya da ben de çok duygusalımmmm...:1closedeyes:

derincim günaydın canım.....evet erkenciyim bugün kuzenimin eşi gelcek pazara gitmek için bugün bizim buranın pazarı öğle sonuda mobilyacı açılışına gitcez babamın arkadaşının candan çeyiz var fethiyede belki görmüşsündür o yeni yer açıyor çok güzel bir yer oldu ..ondan erken kalktım.....insanlar ne dediklerine pek dikkat etmiyorlar bazen karşıdaki kırılacakmı kızcakmı önemsemiyorlar birde senin dugusallık zamanın onun için kafana pek takma canım konuşsunlar konuşsunlar dursunlar....bende pek gelemiyorm böyle haksız konuşmalara mesala perşembe günü halk eğitime uğradım işim vardı hemde arkadaşlarımı göreyim dedim 1 arkadaş atıyor tutuyor hemde konu çok hassaa inanışla ilgili kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışıyor ben kalktım yanlarından ağzımı açsam kavga büyüyecek seviyemi düşürmem dedim kalktım başka biri cevap verdi ve kavga büyüdü..........nekadar yanlış şeyler bunlar artık kaldıramıyorum bende böyle şeyleri insanlar konuşmak için konuşuyor hep kendi düşüncelerini doğru görmek istiyorlar birbirimize saygı göstermeyi bilmiyorlar.................sabah sabah sinirlendim birden aklıma gelince allah akıl fikir versin herkese ne diyeyim

nese sabah sabah bunları boşvereyim oğluşundan konuşalım ağustosun kaçında doğcak isim belirledinizmi?

evet zehracığım çok saygısızlar gerçekten insanlar yaa..
özellikle kadınlar çok fena!
oğluşa ben isim buluyorum babası beğenmiyoo o da ayrı bir dert!
en son buğra kaan dedim onu da beğenmedi!:umursamaz:

evet canım kadınlardan korkulur malasef
buğra kaan güzelmiş eşin ne koymak istiyor....şimdi ikinci çocuklarda şu tartışma oluyor eğer ilk çocuk aklı başındaysa kardeşimin ismi benim ismimle aynı harf sayısında olcak diye bizim etrafımızdakiler hep öyle
bak belki fikir olur emelede uygum şu sıra çok beğiniliyor bu isimler
eymen-erdem fikir olur belki

pek uygun olsun diye uğraşmıyoruz ama eser dedi enemiyoru son eşim onu da ben beğenmedim...
eşimin annesinin ismi emel onu ben seçmedim ikinciyi ben koyacam demiştim ama adama beğendiremiyorum...

slm kızlar.derinciğim bende çocuğum hakkında yorum yapılmasına çok sinir oluyorum.huyu suyu kimseyi ilgilendirmez.dış kapının mandalı konumundaki insanların konuşması çok daha sinir bozucu boşver canım hiç takma.çocuk bunlar daha ne huylar edinecekler.nasıl değişecekler daha.

işte biz bunların farkındayız ama dışardan abuk subuk insanlarınn konuşması tuhaf!
ben ne diye giriyorum ki hiç alakam olmayan yerlere kendime de kızdım.
her zaman seviyeli durdum burası da çok sıktı beni çocuğun da arkadaşı yok sıkışmış kalmış gibiyim!
sen nasılsın?
geçti mi bulantın biraz?

ara sıra böyle düşünceler benide kaplıyo canım.sıkma canını.çocuğun için konuşulmayacak insanlarla muhatap oluyorsun napıcaksın.bulantılarım sürüyo.sulu yemekler yiyemiyorum.doğrusu hiç yemek pişmiyor evde.öykünün canı ne istiyorsa ne yiyecekse onu pişiriyoruz.ilk hamileliğim bu kadar zor olmamıştı.inşanllah uzun sürmez üç aydan sonra geçer.senin nasıl artık hareketlerini hissediyorsundur dimi?

selam kızlar...
herkese güzel bir hafta diliyorum.

okyanusum zor valla ilk üç ay Allah yardımcın olsun benim de değişiyor sürekli yediğim şeyler.
acıyı ve de tatlı şeyleri seviyorum ama.
leblebiyle kraker mideyi bastırıyor biraz.
ben hissediyorum ara ara hareketlerini bunda erken hissetmeye başladım ikincilerde erken hissedilir demişti doktor.
bu arada beş aylık olduk zaman geçiyor zor da olsa!
tuba nasıl acaba hiç uğramadı bu ara???

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız?mutlu haftalar ...neler yapıyorsunuz ben bugün çok mutluyum dün tesadüfen orta okul arkadaşımı buldum face den gerisi geldi bugün 3 tane daha buldım...

slm kızlar.sevindim zehracığım face in fayaları.bir çok haber alamadığım arkadaşımı yıllar sonra bende buldum.çok mutlu oluyor insan.
derinciğim erken hissetmişsin gerçekten hareketlerini.erkek kız farrkı da olabilirmi acaba?
ubayıbende merak ettim iye uğramıyorki?

evet okyanuscum insan çok mutlu oluyor arkadaşlarını bulunca...tuba rahatsızmı acaba belki pc si bozuk olabilir....numarası olan yokmu arasa bir ...pc bozulunca tüm bağımız kopuyor birbirimizden haber alamıyoruz demi...iyi geceler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…