Mula///48

günaydın kızlarrr...opuyorumnanaktan
bazıları erkek çocuklar daha erken hissediliyor diyoo okyanuscuğum olabilir.
zehracığım arkadaşlarını bulmana sevindin.
ben bu aralar yine bunalımdayım kendimi yalnız hissediyorum çok hormonlarım mı oyun oynuyor acaba?

günaydın kızlar.tubanın teli bende var msj attım şimdi bakalım cevap gelecekmi?haber veririm sizede.hormonlarla ilgili olabilir derinciğim ya.annenler nerde oturuyorlardı.hava değişikliği iyi gelir di gitmeyi düşünmüyormusun?bende bulantıdan bir yere çıkamıyorum uşağa gitmek istiyorum eşimin aklı bizde kalıyormuş gitme diyo.ya ne anlayışsız bu erkekler.bir kerede kendi dese hadi git uşağa diye ben gitmicem ama demiyo işte.

günaydınnn arkadaşlar nasılsınız?neler yapıyorsunuz...okyanuscum tubadan cevap geldimi nerlerdeymiş

günaydın kızlar.dün giremedim tekrar.evet geldi izmirdeymiş oğluşunun bronşiti için sevk edilmiş.akşama dönüyoruz demişti.bugün uğrar herhaldde.sizler nasılsınız?

ayy üzüldüm çocuğun hastalığından kurtulamadı birtürlü....geçer inşallah...ben iyiyim okyanuscum sabahtan ev işi yaptım biraz..elişi yapıp yetiştirmem lazım ama pc nin başından kalkamadım bir türlü....havada bulutlu sıkıcı bir hali var

slm kızlar sağolun kızlar merak etmişsiniz okyanuscum çok memnun oldum canım tekrar teşekkür ediyorum. Haklısın zehracım kurtulamadık bir türlü hastalıklardan ama ALLAH beterinden korusun. Bronşit için sevk ettiler izmire hava kanallarında daralma var dediler on tanı olarak bazı tahlil sonuçları 15 gün sonra çıkıcakmış o tahlil sonuçlarına göre bazı testler daha yapıp kesin teşhisi ona göre koyacaklar sanırım. sizlerde iyisinizidir bi yaramazlık yoktur umarım görüşmek üzere cici bakın kendinize

günaydınnn arkadaşlar..hayırlı cumalar hepinize tubacım çok geçmiş olsun tekrar allah yardımcınız olsun

günaydınnnnnnn.hayırlı cumalar.tuba tekrar tekrar geçmiş olsun canım.bir mesaj teşekürlük birşey yapmadım.artık burda arkadaş olduk merak edicez tabii.hamilelik nasıl gidiyor?.bende pazartesi uşağa gidiyorum.mide bulantım geçene kadar kalıcam inşallah.kızım çok mutlu bu durumdan.zehra sen nasılsın?gezme yokmu bugün?

okyanuscum iyiyim diyeyim iyi olayım bugün pek iyi değilim....evde yalnızdım bugün ablam sınava gitti tadını çıkarayım demiştim ama olmadı rahatsızım sabah biraz bizimkilere kızmıştım uykumdan uyandırdınız sessiz gidin diye canım sıkılmıştı ozamandan beri başım dönüyor ve biraz önce yatmıştım yataktan zor kalktım..işte böyle gezme de yok bugün artık hafta ya inşallah şimdiden planlarımızı yaptı allah izin verirse........sanada hayırlı yolculuk canım ne güzel sevdiklerinin yanına gidiyorsun oraya gidince bizi unutma arada yaz tamammı zaten sessiz burası tama sessiz kalmasın.......

selam kızlarrrrr...opuyorumnanaktan
ailem istanbulda okyanuscuğum.
benim eşim de seninki gibi bizimle gelmedikten sonra istemiyoo gitmemizi özlüyormuş sıkılıyormuş tek başına!
sana iyi yolculuklar benim en azından teyzem yanımda yemeklerimi falan o yapıyo...
tubacığım çok geçmiş olsun canım umarım çok çabuk iyileşir oğluşun.:teselli:
çocukların hasta olması çok kötü oluyo biz de topluca hastaydık çok kötüydü vallahi!
zehracığım hepimiz bu ara zor dönemlerimizdeyiz sanırım boş kalıyor buralar o yüzden...

merhaba arkadaşlar nelerdesiniz kayboldunuz tam okyanuscum gitti herhalde tuba zaten bir var bir yok derin sen bari arada slm yaz...

selam kızlarrrr...opuyorumnanaktan
zehracığım valla uğramaya çalışıyorum dün doktora gittik..
bugün kışlıkları kaldırdım hafta sonu misafirim vardı derken şimdi fırsat buldum.
nasılsınız???

merhaba derincim hayırdır genel kontrol içinmi gittin yoksa bir sorunmu var?ben iyiyim miray var bugün onunla fethiyeyi alt üst ettik saçının kestirdik parka gittik ordanda pazarı gezdik yorucu bir gündü yani

merhaba derincim hayırdır genel kontrol içinmi gittin yoksa bir sorunmu var?ben iyiyim miray var bugün onunla fethiyeyi alt üst ettik saçının kestirdik parka gittik ordanda pazarı gezdik yorucu bir gündü yani
günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
zehracığım genel kontrole gittik herşey normal çok şükür...
kız daha sabahın onu hangi ara alt üst ettiniz fethiyeyi??:bbo:

dün yazmamışsın bende sabah sabah bu ne enerji diyorum!!kaydirigubbakcemile3
nasılsın? kızlar bu aralar yok tuba iyi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…