- Konu Sahibi fatosfirat
günaydınnnn muğla'nın güzel kızları....ama uğramıyosunuz buralara olmuyooo böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn muğla'nın güzel kızları....ama uğramıyosunuz buralara olmuyooo böyle
merhaba arkadaşlar nasılsınız?hepinize güzel bir hafta dililyorum....ben bugün rahatsızım biraz çok sancım var sabahtan beri çekiyorum ilaç da fayda etmiyor sadece hafifletiyor biraz...aylık olağan ağrılar hepimizin başında var demi ama benim bu kadar olmazdı neden oluyor bugün bilmiyorum...siz neler yapıyorsunuz...derincim misafirler gittimi
evet canım kimse yok okyanusun misafirleri var anladıkta öbürleride yok....ne güzel kardeşinle bol bol hasret giderirsin..gelen olunca sıcakta zor oluyor ama onlarla vakit geçirmeside düzel oluyor ben yazın çok sıkılıyorum..bizim genellikle akrabalar burda olunca pek dışardan gelen olmuyor uzaktan gelenlerde genelde bayramlarda geliyor ondan böyle miskin miskin oturuyoruz
merhaba kızlar ben aslında hergün buralardayım ama diğerleri olmuyo...Bakıyorum kimse yok arkadaş olmayınca çıkıyorum..Hepiniz iyisinizdir inşallah bu ara herkesin misafirleri var anlaşılan yoğun geçiyor günleriniz
selam kızlarrrrrr!opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar kimseler yokmu...bugün havalar çok sıcak çarşıya gidip geldim güneş çarptı......kendi kendime konuşup çıkayım bari nasılsa sohbet edecek kimse yok:teselli: