- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.021
amaaannnn okyanusumm:umursamaz: bileyrummm oni de uğraşmak istemeyrummm!!!!:içelim:
yerimseniben.hayırlı olsun o zaman canım.istediğin gibi bir ev bulursun inşallah.opuyorumnanaktan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaaannnn okyanusumm:umursamaz: bileyrummm oni de uğraşmak istemeyrummm!!!!:içelim:
iyiyim zehracım sen nasılsın?noldu sevk işi?ohh senin gidebileceğin bi köyün var ne güzel.iyi gezmeler canım.öpüyorum çok.
kolay gelsin derincim.
tuba zor bu sıcaklarda ev toparlamak taşınmak anacımmm yaaa!:teselli:slm arkadaşlar derincim valla haklısın kaç gündür pc ye bakamaım bile ev sıkıntısı baya bunalttı evden eve nakliye tutalım her sene toplan taşın yorulduk dedik ama arkadaşlar kırılacak eşyalarını yine sen toplasan daha iyi olur diyince içime sinmedi onları toparla filan bi kaç gün onlarla uğraştım.yarın veya salı günü tekrar gidicez bakalım fethiyeye ordan arkadaşların bulduğu 3-4 ev var onlara bakıcaz artık olmazsa çevreyi tam olarak öğrenene kadar idareten bi yer tutucaz sonra duruma göre bakıcaz artık senin beceriksiz arkadaşın daha hiç bişey halledemedi anlayacağınkaydirigubbakcemile3
sağol cnm bakıyoruz bakalım hayırlısıa.s.tuba zor bu sıcaklarda ev toparlamak taşınmak anacımmm yaaa!:teselli:
migrosun arka taraflarına bak derimm ben yine a.soralarıı beğendimm!!
sakin ve güzell bir mahalleye benziyor!
bizim arkadaşlarda oturuyoo orda!
kolay gelsinn canımm ya!!opuyorumnanaktan
teşekkürlerrr kardeşş yaaa!
sen nasılsın???opuyorumnanaktan
sğol derincim iyiyim ben.sıcaklarla boğuşuyoruz.evde miskin miskin.kışın yağmurdan fırtınadn dışarı çıkamıorduk.şimdi sıcaktan.
tubacım dediğin gibi idareten artık bir yer bulunda sonra alıştıkça öğrendikçe içine sinen yerden araştırırsınız.çok zor taşınak ya.Allah kolaylık versin.benim yapabileceğim birşey olursa muhakkak söyle canım.
opuyorumnanaktan.opuyorumnanaktan.opuyorumnanaktan.
iyi pazarlarrrrrrrr!opuyorumnanaktansağol cnm bakıyoruz bakalım hayırlısıa.s.
gidnn canımmkaydirigubbakcemile5 nereye gidiyosunuzz ordaa???günaydın kızlar.bizde bugün gidicez inşallah denize.
iyi pazarlarrrrrrrr!opuyorumnanaktan
günaydınnn herkeseeeeee!
dün işleri bitirdimm akşamüstüü yedide denizee gittikkk vallaa süperdiii!
ev hamam gibiydi nefes alınmıyooo sıcaktan!
serinledik geldikk!
kızda suya attı kendinii!gamyoncuiremsu
tubacığımm sen kendin gelip bakmadın mı???:sm_confused:
slm arkadaşlar nasılsınız?ohh ne güzel canlanmış yine burası ya birşey sorcam tuba75 in adımı değişti ben onu göremiyom pek buralarda...derincim fethiyemiz hep güzeldir birde sıcak olmasa...kiralık ev çok bu aralar aslında kolay bulunur sadece bizim mahallede 5 6 tane ev var kiralık çarşının içinde kaç tane var allah bilir...
adım değişmedi zehracım ama topiğe uğramıyordum bizim mahalle dediğin mahalle hangisi olmazsa geldiğimde o taraflarada bakarım o açıdan sordum