- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.061
çok sevindim zehracığım.bir kaç komşumdan daha duymuştum.burda teşhisler hep yanlış oluyor.sıcaklarla ilgili galiba.izmire gitmen çok iyi olmuş.çok geziyorsun hani hareket yasaktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler okyanus!opuyorumnanaktanözlemişimmm hasret giderelimm biraz!gözün aydın derincim kardeşinle iyi gezmeler.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?derincim gözünaydın bol bol hasret giderirsin artık...okyanuscum artık gezemiyecem önceki gezdiklerime tutayım demi..babamın gözetimi altındayım beni nerdeyse hareket ettirmeyecek öyle baskı altındayım yani....oturmaktan şimdiden çok sıkıldım bakalım bu 15 gün nasıl geçecek..
merhaba yazgülü nasılısn tuba75 ile tanışıyormuydun daha önce ...sevindim onun buraya taşınmasına fethiyedekisayımızda çoğalıyor böylece...sen neresinde oturuyorsun fethiyenin
tşk cnm sen nasılsın yok güzelim burada tanıştık ben öğretmenler sitesinde oturuyorum sen neredesin
sağol bende iyiyim öğretmenler sitesi maliyenin ordaki demi..ben çalıca da oturuyorum..merkeze biraz uzak....tuba ne tarafa taşındı.....