• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

çok sevindim zehracığım.bir kaç komşumdan daha duymuştum.burda teşhisler hep yanlış oluyor.sıcaklarla ilgili galiba.izmire gitmen çok iyi olmuş.çok geziyorsun hani hareket yasaktı.

iyi pazarlar kızlarrr!opuyorumnanaktan
zehracığımm hadi gözün aydın ama burdaki doktorlara da nasıl bu kadar hatalı teşhis koymuşlar hayret doğrusu!!!
okyanus benim de bu hafata misafirimm var kardeşim geldi istanbuldan!
bir de okul arkadaşlarımızı bekliyoruz bu hafta!

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?derincim gözünaydın bol bol hasret giderirsin artık...okyanuscum artık gezemiyecem önceki gezdiklerime tutayım demi..babamın gözetimi altındayım beni nerdeyse hareket ettirmeyecek öyle baskı altındayım yani....oturmaktan şimdiden çok sıkıldım bakalım bu 15 gün nasıl geçecek..

zehracığım katlan artık biraz ileride başın çok ağrımasın canım sık dişini.buraya takılırsın işte sık sık özletiyorsun kendini.ahşap boyama yap mesela.oo daha bulayımmı sana uğraş?

artık katlancam mecburen....oya örüyorum şimdi...izmirde kemraltına gittim ahşapçıları buldum okardar güzel parçal vardıki anlatamam kendimi kaybetmişim 50 tl lik ahşap aldım..az bir parayla gitmiştik hani param olsa dahada alırdım..bir sürüde kurdele aldım....yapcam hepsinide sıcakta elişide çekilmiyor...daha değişik önerilerin varsa alabilirim vakit geçirecek

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?derincim gözünaydın bol bol hasret giderirsin artık...okyanuscum artık gezemiyecem önceki gezdiklerime tutayım demi..babamın gözetimi altındayım beni nerdeyse hareket ettirmeyecek öyle baskı altındayım yani....oturmaktan şimdiden çok sıkıldım bakalım bu 15 gün nasıl geçecek..

iyi akşamlar kızlarrr!opuyorumnanaktan
zehracığım yattığın yerden de boş durmuyosun ya taktir ettim seni valla!kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederimm canımm özlemişimm kardeşimii gerçektennnn!!!:1hug:

günaydın kızlar.zehracım sıcakta hiçbir şey çekilmiyor.arkadaşlarını çağır en iyisi hergün senin yanına gelsinler.bol bol konuşursunuz.

slm arkadaşlar nerlerdesiniz?kimseler uğramamış buraya bugün......bana inat gezin bakalım....şaka şaka iyi gezmeler hepinize

merhaba yazgülü nasılısn tuba75 ile tanışıyormuydun daha önce ...sevindim onun buraya taşınmasına fethiyedekisayımızda çoğalıyor böylece...sen neresinde oturuyorsun fethiyenin

taşyaka güzel yerdir yarın gidersin artık yardıma...senin oturduğun yerdede arkadşım oturuyor benim hemen o siteden bir sonraki sokakta...

evet buralıyım canım ben dizimde rahatsızım yeni izmirden doktordan geldim 20 gün evden çıkmayı merdiven inip çıkmayı yasakladı iyileşeyim inşlh tanışırız birgün

Back
X