- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.201
ee okadar gezmeye bideevde otur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee okadar gezmeye bideevde otur.
günaydın kızlar.hayırlı ramazanlar.....
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?ben bugünü zor geçirdim hiç zaman geçmedi sanki aslında acıkmadım am biraz susadım suyu çok içmeme rahmen...neyse allah kabul etsin oruç tutan herkesin orucunu
senin de ramazanın mübarek olsunn canımm!!!opuyorumnanaktanslm kızlar hepinizin ramazanı mübarek olsuna.s.
günaydın kızlarr!opuyorumnanaktangünaydınnnn kızlar.nerelerdesiniz?derincim benim haftam kötü başladı canım.dişim çok ağrıyor.dün gittim dişciye.kanal tedavisi yapıldı ama ağrım geçmedi.geçici dolguda hemen düştü.ayrıca diğer dişimde çekildi.bugün yine gidicem mecburen.
küçükk bir yer!merhaba kızlar
size bi sorum olucak cevaplarsanız sevinirim
muğla merkez nasıl bi yer, yaşanabilir bi yer mi, alt yapısı nasıl mesela su sorunu var mı yada elektrik
yaşamak güzel mi nasıl?
kiralar ne kadar?
nelerinden şikayetçisiniz, neleri kötü
ay bi soru dedim bi sürü sordum dimikaydirigubbakcemile3
aman derinciğim ihmal etme git hemen.ilerledikçe çürük sonu daha kötü oluyor.
ben çok ihmal ettim diş için muğlaya gidecem!günaydınnnnn arkadaşlar nasılsınız?okyanuscum geçmiş olsun canım diş çok önemli bendede var çürükler şimdi ağrımıyor diye idare ediyorumda ağrıyınca ne yapcam bilmiyorum....derincim sen nasılsın ne güzelde anlatmışın muğlayı öyle çok doğru hepsi muğlada ölüyorum desen sana su vermezler ben sevmiyorum muğlayı hiç.........muğlanın adını duyuran ilçeleri yoksa tek başına pek birşey değil..........tabi benim fikrim.......
ben çok ihmal ettim diş için muğlaya gidecem!
diş hastanesi açılmış!çok ihtiyaç vardı...
zehracığımm evet muğlayı duyuran ilçeleri ama birçok yerden daha güvenli ve temiz bir şehirr yine de!
insanları çok fazla maddiyatçıı ama şimdi herkes öyle oldu çok da dost canlısı değillerr açıkçası ama bizim kendimize göre çevremiz işimiz gücümüz var o yüzden de alıştıkk canım ya birkaç sene sonra tekraar döneceğiz kısmetse ve ben alıştım artık!!
nasıll gittiniz mii peki???:sm_confused:derincim fethiyede artık var ayrı bir diş hastanesi eski sigorta hastanesi varya oradada diş hastanesi açıldı..........