merhaba kızlar, burayı her gün takip ediyorum ve seviyorum, bende aranıza katılmak fikirlerinizi almak sıkıntımı sizle paylaşmak istedim. bugün boğazıma oturan bişeyler var...
benim birlikte olmamın (evlenmek ve aile kurma açısından ) neredeyse imkansız / zor olduğu biri var. ona çok aşığım. fakat konu bu değil tabii. bu ilişkiden vazgeçmek zorunda kaldım. bir daha asla kimsenin onun gibi olmayacağını biliyorum. fakat hayatıma devam ediyorum elbette.
mutlaka karşıma biri çıkacak ve zamanla hayat beni evliliğe itecek, belki yalnızlıktan skılıcam belki mantıksal sebepler belki başka sebepler sonuçta bir gün olacağını varsayıyorum.
geçmişinde birine çok aşık olup sonra o kişiyle olamamış ve bir şekilde başkasıyla evlenmiş kişilere sormak istiyorum ?
mutlu olabildiniz mi , mutlu olabilmek mümkün mü ? mesela çokta aman aman aşık olmadığınız birinden çocuk yaptığınızda çocuğunuzu sevebiliyor musunuz ? insan çocuğunu tabi ki sever demeyin elbette sever ama mesela aklınıza geliyor mu onunla evlenseydim nasıl olurdu bu bizim çocuğumuz olsaydı nasıl olurdu ...
O'nsuz bir hayatta mutlu olabilmek mümkün mü ?