- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
ben olsam öğleden sonra geldiğinde numaranızı eşime verdim o arıycak sizi özel numaradan merak etmeyin derdim..
Dini ibadeti hayrı şerri biliyoda evli birine niye sarkmış edepsiz
İyi yapmışsınız
Size daha önce evlilik filan var mı diye mi sordu, o kısmı anlamadım. Yani evli olduğunuzu bildiğine emin misiniz?
Eğer biliyor ve bu cüreti gösteriyorsa, yuh artık. Yerinizde olsam böyle bir hadsizliğin tekrar etmesi halinde, ailesi, eşim ve savcılık olmak üzere, durumu herkese, her yere bildireceğimi söylerdim. Dingile bak sen... Yalnız sakın "napıcam ben" psikolojisine girmeyin ve bunu da sakın ona hissettirmeyin. Böyleleri diş geçiremeyecekleri insanlar karşısında kuyruklarını bir taraflarına sıkıştırıp, kaçarlar çünkü ve zaten yapabileceğiniz bir sürü şey var.
Hakikaten munasebetsizmiş ,ne cesaret densiz !!
Of, cidden insanlardaki cesareti aklım almıyor. Kadın utanır, sesini çıkaramaz, çıkarsa da çamur atarım diye düşünüyorlar herhalde. O yüzden daha en başından tepkinizi sert verir, susmazsanız, baltayı taşa vurduğunu anlayıp, tırsar emin olun.Tabiii sordu bende bu ne demek evet evliyim dedim. Biliyor evli olduğumu. Parmağımda hayvan kadar da yüzüğüm var.
Eğer tekrar edilirse dediğin gibi daha sert bir tavırla tehdit vari konuşacağım. Yoksa başıma bela olacak bu terbiyesiz!
Terbiyesiz ve AHLAKSIZ yani. başka açıklaması olamaz. Bence durumu eşinizle paylaşın eğer başka türlü davranışlarda bulunur da o zaman eşinize söylemek zorunda kalırsanız bu sefer eşiniz size kızar niye öncesinde söylemedin diye. Münasebetsizin teki yüzünden eşinizle de aranız açılmasın.
Of, cidden insanlardaki cesareti aklım almıyor. Kadın utanır, sesini çıkaramaz, çıkarsa da çamur atarım diye düşünüyorlar herhalde. O yüzden daha en başından tepkinizi sert verir, susmazsanız, baltayı taşa vurduğunu anlayıp, tırsar emin olun.
Ben olsam eşime, aileme de söylemiştim bu durumu. Yalnız olayı çözmeleri için değil, onlardan bir şey saklamak istemediğim ve psikolojik desteğe ihtiyacım olduğu için anlattığımı da söylerdim.
Eşine söyleme, kendin hallet. Her asılan erkeği eşimize söyleyecek olsaydık ooooooooo...Net bir dille "ben evliyim, bir daha benle iş harici konulara girmeyin" diyeceksin bu kadar basit. Bunu yap; hala rahatsız etmeye devam ederse o zaman bakarız duruma...
Esinizi bu konuyu anlatin.Bilmesi gerekli ileride kendi adınıza sıkıntı yasamamaniz icin adamda ki aymazlik karşısında ağzım açık kaldi.Terbiyesiz adam bu ne curet bir de dini alet edip hediye kisvesi altında Allah islah etsin.
İğreniyorum erkeklerin evli kadınlara böyle bakmalarından.
Eşim cidden beni bir daha işe göndermez huyunu biliyorum.
Kızlarrrrrrrrrr
Zor bir durum adam iyice aymazlik ederse diye korkuyorum yok yere en azından bilirse tepkisi farklı olur diger türlü sakladin benden diyip aklina ya başka şeyler gelirse.Gerci sen eşini daha iyi tanirsin.İğreniyorum erkeklerin evli kadınlara böyle bakmalarından.
Eşim cidden beni bir daha işe göndermez huyunu biliyorum.
Kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?