- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
Akıl nanaysa hacca da gitsen boş demek
Ben bekarsınız sanmıştım en azından
Çüş yani
Yahu bekar olsam bile adama bir güler yüz göstermemişimdir.
Nasıl yüz buluyor. Allah ıslah etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıl nanaysa hacca da gitsen boş demek
Ben bekarsınız sanmıştım en azından
Çüş yani
Evli olduğunuza inanmıyor olabilir mi acaba?
Ayrıca eşinize söylemeyin. Kendiniz halledin.
Bir yolu olmalı. Annesine anlatın durumu. Daha başka yetkili birileri varsa iletin. Ya da işte resmi işlemleri başlatacağınızı söyleyin. Bir şekilde gözü korkmalı. Ama eşiniz işe göndermemeye vs kalkacak ise söylemeyin.
Zor bir durum adam iyice aymazlik ederse diye korkuyorum yok yere en azından bilirse tepkisi farklı olur diger türlü sakladin benden diyip aklina ya başka şeyler gelirse.Gerci sen eşini daha iyi tanirsin.
esin niye seni ise gondermiyecekmis bu senin mi sucun bu adamlarda alem valla gerekirse senin ustun varsa onunla gorus baksin caresine olmadi savciliga suc duyurusunda bulunİğreniyorum erkeklerin evli kadınlara böyle bakmalarından.
Eşim cidden beni bir daha işe göndermez huyunu biliyorum.
Kızlarrrrrrrrrr![]()
Ahlaksız. Eğer uzatmaya devam ederse eşine söyle bence o bı arasın munasebetsızı.
esin niye seni ise gondermiyecekmis bu senin mi sucun bu adamlarda alem valla gerekirse senin ustun varsa onunla gorus baksin caresine olmadi savciliga suc duyurusunda bulun
Bekar bile olsan namazı neleri alet ediyor diyecektimYahu bekar olsam bile adama bir güler yüz göstermemişimdir.
Nasıl yüz buluyor. Allah ıslah etsin
Cok iyi yapmissiniz tebrik ederim edebinizi korudugunuz icin ve esinize soyleyin derim
Ynında sprey falan taşı benım iş yerımde genellıkle erkekler gelır ve boyle asılan çok oluyor ama ben direk patronlara söyluyorum. 1 keresınde devamlı bı musterıyı bıle kovdu bana asıldı dıye.Eğer ki gerçekten rahatsız etmeye devam ederse başka çıkar yolum yok..
İçimi korku kapladı resmen adamdan korkuyorum şuan ya.
Az önce telefon çaldı kimse yoktu açmak zorunda kaldım. Aradı terbiyesiz bana bir de soruyor dün neydi öyle diye !!!
İstemiyorum beyfendi, bir daha da böyle şeylerle katiyen benimle konuşmayın dedim. İYi günler diyip kapattım
Bekar bile olsan namazı neleri alet ediyor diyecektim
Evliyim kelimeni okuyunca dumur oldum
Her türlü deli var artık namaza niyaza bakmıyo işler
oha hacca giderek kendini dindar göstermeye çalışıyo şerefsiz. bedenen hacca gitmişte beyin gitmemiş oraya, beyni uçkurunda kalmuş. eşin niye seni işe göndermicek, elin adamı yüzünden
Bekar bile olsan namazı neleri alet ediyor diyecektim
Evliyim kelimeni okuyunca dumur oldum
Her türlü deli var artık namaza niyaza bakmıyo işler
Sende bi not yazsaydın duamda değil bedduamda olursun ancak diyeBir de mantığa bak ya! namazından niyazından etkilenip , onu arayacağımı falan mı düşünüyor?
Allahım sen koru yarabbim
Yönetime söylemeyi düşünüyorum. Bir daha ben muhattap olmamak için...
Ynında sprey falan taşı benım iş yerımde genellıkle erkekler gelır ve boyle asılan çok oluyor ama ben direk patronlara söyluyorum. 1 keresınde devamlı bı musterıyı bıle kovdu bana asıldı dıye.
Sende bi not yazsaydın duamda değil bedduamda olursun ancak diye![]()