- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Adam vazgeçer gibi görünmüyor bence önce sizden daha üst bir makam varsa oraya söyleyin
Bakınız uyarıya rağmen hala devam ediyor eşinize ve ailenize anlatıp savcılığa şikayet edin
En önemlisi de korktugunuzu belli etmeyin
Bu serefsuzler korkudan cekinceden besleniyorkar çünkü
Bu devir din taciri devri ne yazıkki.. Aslında Türkiye gerçeği bu.. Umreye gittim, hacıyım hocayım diyenler, bu ülkede 13 yaşında kıza tecavüz edip (islami yazar sözde) kendi rızası vardı diyen 70 küsür yaşında adamcıklar, Ali Kalkancılar vb.. gördü.. Gerçekten bu insanlar biz kadınların etrafında, çocukların çevresinde yaşıyor.. Eşinize havale edin gerekirse durumu, arkadaşlar güzel fikirler vermiş aslında :)
Günaydın güzel bayanlar.
Dün iş yerinde yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Böyle konularda çok tutuğum, nasıl davranmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum.
Bir bakımevinde sorumlu müdürlük yapıyorum. Yaşlı yakınlarından ara sıra bana ufak tefek hediyeler geliyor. Bir yaşlı yakınının oğlu ban aylar önce evlilik falan var mı diye sordu. Bende tersledim ne demek bu falan dedim mahçup oldu bir daha böyle konulara girmedi.
Dün annesini görmeye gelince bana bir poşet bıraktı umreye gitmiş de içinden gelmiş falan. Kalabalıktı, teşekkür ettim aldım. O da annesini alıp dışarı çıktı.
Poşeti açtım içinde seccade tespih falan vardı. Bir baktım arasına bir kağıt iliştirmiş.
"Güzel insan size layık değil ama, kullanırken beni hatırlamanız dileğimle. Şu numaradan beni ararsanız sevinirim. Telefonum özel numaralarada açık sizden dönüş beliyorum.İmza ..."
Beynime kan sıçradı resmen mosmor oldum. Bu nasıl cesaret?? Erkekler neden bu kadar iğrenç anlamıyorum. Evli olduğumu biliyor, insanlık etmiş dedim aldım paketi ama ne demek oluyor bu ya?? Öğleden sonra geri geldi resmen fırlattım poşeti suratına bunu kabul edemem. Bir daha da böyle şeyler göndermezseniz sevinirim dedim. Suratıma bile bakmadan gitti. Gün için de hep sessiz telefonlar geldi kuruma. Sanırım o aradı kolluyor ben telefona çıkayım diye. Kızlar ne yapıcam ya bu bana salça olursa?
seni işe göndermemesi neden kiİğreniyorum erkeklerin evli kadınlara böyle bakmalarından.
Eşim cidden beni bir daha işe göndermez huyunu biliyorum.
Kızlarrrrrrrrrr
seni işe göndermemesi neden kiben olsam eşime söylerdim eşim de gelir ağzını burnunu kırardı heralde
Bence de bu durumu yöneticilerinizle paylaşın. Allah korusun iftira falan atar en azından insanların durumdan haberi olur.
Allah'ım millet kudurmuş resmen ya. Bekar kadın olsan amenna...
Ya işte böyleleri yüzünden sokağa çıkmaktan korkar olduk. İnşallah bu kadarla kalır daha da uzatmaz işi. Yine aramaya ulaşmaya falan çalışırsa bence de eşiniz ile konuşturun.
Günaydın güzel bayanlar.
Dün iş yerinde yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Böyle konularda çok tutuğum, nasıl davranmam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum.
Bir bakımevinde sorumlu müdürlük yapıyorum. Yaşlı yakınlarından ara sıra bana ufak tefek hediyeler geliyor. Bir yaşlı yakınının oğlu ban aylar önce evlilik falan var mı diye sordu. Bende tersledim ne demek bu falan dedim mahçup oldu bir daha böyle konulara girmedi.
Dün annesini görmeye gelince bana bir poşet bıraktı umreye gitmiş de içinden gelmiş falan. Kalabalıktı, teşekkür ettim aldım. O da annesini alıp dışarı çıktı.
Poşeti açtım içinde seccade tespih falan vardı. Bir baktım arasına bir kağıt iliştirmiş.
"Güzel insan size layık değil ama, kullanırken beni hatırlamanız dileğimle. Şu numaradan beni ararsanız sevinirim. Telefonum özel numaralarada açık sizden dönüş beliyorum.İmza ..."
Beynime kan sıçradı resmen mosmor oldum. Bu nasıl cesaret?? Erkekler neden bu kadar iğrenç anlamıyorum. Evli olduğumu biliyor, insanlık etmiş dedim aldım paketi ama ne demek oluyor bu ya?? Öğleden sonra geri geldi resmen fırlattım poşeti suratına bunu kabul edemem. Bir daha da böyle şeyler göndermezseniz sevinirim dedim. Suratıma bile bakmadan gitti. Gün için de hep sessiz telefonlar geldi kuruma. Sanırım o aradı kolluyor ben telefona çıkayım diye. Kızlar ne yapıcam ya bu bana salça olursa?
Günaydın güzel bayanlar.
Bildigim kadariyla bu tarz ozel kurumlari devlet denetliyor gerekirse annesi uzerinden hakkinda sorusturma/dava acacaginizi soyleyin. O kisi hakkinda dava acarsaniz devlet kurumunda gecitigi icjn hem adli makama hemde kurumu denetleyen mufettislere gider konu. Duruma gore bazen 1 bazen iki sorusturma yurutuluyor bazen ise adli makam mufettisi bilirkisi gosterip onun sorusturmasina gore karar veriyor. Keske verdigi seyin fotografini falan cekseydiniz ileride delil olarak kullanmak icin. Olay annesinin baska yere naklini bile gerektirebilir adam sizi rahat birakmazsa. soyleyin bakalim bir daha terbiyesizlik edecekmi. Hos oyle karaktersiz biri annesinin rahatini umursarmi oda ayri bir konu ama. Terbiyesizligi yapan o mahcup olan sizsinizi sesinizi yukseltin, gerekirse tehdit edin daha da anlamazsa harekete gecip sikayet edin.
zaten bu gibi şeref yoksunları 5 vakit namaz kılar ama, uçkuru da hep haramdadır.
Tehdit edin. Açık açık değil tabiki. Bidaha bisey olursa beni rahatsız etmeyin ya eşime yönlendiririm yada beni taciz ettiğiniz için polise seklinde. Çalıştığınız yer huzurevi mi ? Eger öyleyse annesine bakmaktan aciz olan bi adamdan ne beklenirki. Pislik.Daha iyisini yapabilirdim çok canım sıkıldı ya kalp atışlarım değişti resmen ya başıma başka işler gelirse diye çok korkuyorum.
Tehdit edin. Açık açık değil tabiki. Bidaha bisey olursa beni rahatsız etmeyin ya eşime yönlendiririm yada beni taciz ettiğiniz için polise seklinde. Çalıştığınız yer huzurevi mi ? Eger öyleyse annesine bakmaktan aciz olan bi adamdan ne beklenirki. Pislik.
Hangi kadını atsın?Taciz ediliyorum diye şikaet et. Kadını da oradan at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?