Münasebetsiz

Çok haklısın kesinlikle böyle bir yol izlemeyi düşünüyorum..

Bu devir din taciri devri ne yazıkki.. Aslında Türkiye gerçeği bu.. Umreye gittim, hacıyım hocayım diyenler, bu ülkede 13 yaşında kıza tecavüz edip (islami yazar sözde) kendi rızası vardı diyen 70 küsür yaşında adamcıklar, Ali Kalkancılar vb.. gördü.. Gerçekten bu insanlar biz kadınların etrafında, çocukların çevresinde yaşıyor.. Eşinize havale edin gerekirse durumu, arkadaşlar güzel fikirler vermiş aslında :)

Evet, hepsi sağolsunlar.
Hep destek tam destek sizden teşekkür ederim :)

Ya işte böyleleri yüzünden sokağa çıkmaktan korkar olduk. İnşallah bu kadarla kalır daha da uzatmaz işi. Yine aramaya ulaşmaya falan çalışırsa bence de eşiniz ile konuşturun.

Bence de bu durumu yöneticilerinizle paylaşın. Allah korusun iftira falan atar en azından insanların durumdan haberi olur.

İğreniyorum erkeklerin evli kadınlara böyle bakmalarından.
Eşim cidden beni bir daha işe göndermez huyunu biliyorum.
Kızlarrrrrrrrrr
seni işe göndermemesi neden ki ben olsam eşime söylerdim eşim de gelir ağzını burnunu kırardı heralde

seni işe göndermemesi neden ki ben olsam eşime söylerdim eşim de gelir ağzını burnunu kırardı heralde

O adamla karşılaşacağım için istemez göndermez biliyorum huyunu
Çok rahatsız etmeye devam ederse zaten mecbur söyleyeceğim.
ama yönetime bildirdim zatne

Bence de bu durumu yöneticilerinizle paylaşın. Allah korusun iftira falan atar en azından insanların durumdan haberi olur.

Söyledim zaten. Adamın kardeşini arayıp durumu bildirmiş. Özür falan dilemişler inşallah kapanır konu ve bir daha asla gelmez

Ya işte böyleleri yüzünden sokağa çıkmaktan korkar olduk. İnşallah bu kadarla kalır daha da uzatmaz işi. Yine aramaya ulaşmaya falan çalışırsa bence de eşiniz ile konuşturun.

Patron duruma el koyacak bakalım. Arayıp haber verdi zaten kardeşine. Özür falan dilemiş işte onun adına, bakalım.

Taciz ediliyorum diye şikaet et. Kadını da oradan at.

zaten bu gibi şeref yoksunları 5 vakit namaz kılar ama, uçkuru da hep haramdadır.

Bildigim kadariyla bu tarz ozel kurumlari devlet denetliyor gerekirse annesi uzerinden hakkinda sorusturma/dava acacaginizi soyleyin. O kisi hakkinda dava acarsaniz devlet kurumunda gecitigi icjn hem adli makama hemde kurumu denetleyen mufettislere gider konu. Duruma gore bazen 1 bazen iki sorusturma yurutuluyor bazen ise adli makam mufettisi bilirkisi gosterip onun sorusturmasina gore karar veriyor. Keske verdigi seyin fotografini falan cekseydiniz ileride delil olarak kullanmak icin. Olay annesinin baska yere naklini bile gerektirebilir adam sizi rahat birakmazsa. soyleyin bakalim bir daha terbiyesizlik edecekmi. Hos oyle karaktersiz biri annesinin rahatini umursarmi oda ayri bir konu ama. Terbiyesizligi yapan o mahcup olan sizsinizi sesinizi yukseltin, gerekirse tehdit edin daha da anlamazsa harekete gecip sikayet edin.

Böyle tacize devam ederse zaten patronum şikayet edeceğini ve yaşlıyı da buradan çıkartacaklarını söyledi. Annesine de bizden başka kimse bakmaz kadın alzhimer hastası ve aşırı hareketli falan.
Ben yazdığı yazının fotokopisini çektim çekmeceme attım. Patrona da gösterdim kağıdı aldı benden. Devam ederse bu yazıdan yürüteceğim işi dedi..

Daha iyisini yapabilirdim çok canım sıkıldı ya kalp atışlarım değişti resmen ya başıma başka işler gelirse diye çok korkuyorum.
Tehdit edin. Açık açık değil tabiki. Bidaha bisey olursa beni rahatsız etmeyin ya eşime yönlendiririm yada beni taciz ettiğiniz için polise seklinde. Çalıştığınız yer huzurevi mi ? Eger öyleyse annesine bakmaktan aciz olan bi adamdan ne beklenirki. Pislik.

Tam pislik hemde. Evet yaşlı bakım evinde çalışıyorum. Onların evlerine sığdıramadığı anne babalarına biz bakıyoruz!

Evli olduğunuzu biliyorsa yaptığı kötü bisey
Ama bilmiyorsa degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…