- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Siz onun hareketlerinden soğurken oda sizin tabirinizle dirdırınızdan soğumuş olmasın? Bir saglıkçı olarak size psikoloji açıdan destek önerebilirim. Belki ufak tefek seyler bile size batmaya başlamıştır. Eğer evliliğinizi kurtarmak istiyorsaniz tabi. Eşinizin sizi küsken bile öpmeden uyuması kötü bişey degil ki, diğer türlü size kötü bi lafi falan olmuşmudur hiç? Bu kadar sogumaniz normal degil. Umarim hakkinizda hayirlisi olur..
sen niye sogudun ki kucuk seylerle evliligini bitirme ..Öncelikle yengeç burcuyum ve ozelliklerini fazlasıyla taşırım... Ònce yalanla başlayan , sonra bitmeyen sorunlar zinciri sonucunda eşimle 1 aydır bir dargın bir barışıgız..
1 aydır oturma odasinda yatiyorum arada veryansın ediyor evet ama sonra geçiyor.
Bu 1 ayda beni çok kırdı , üzdü geçwn hafta beni çook ama cok aglatti uyku haplariyla uyuyordum herşey çok kotuydu sanki kabus gibiydi..
Zoruma giden şeyler de oldu.
Belki hatalarım vardı son zamanlarda çok dırdır yapmıştım şu faturayi ode sunu neden yapmadin bunu neden giydin kardesin neden boyle yapti vs...
O da dun emrivaki arkadasim sehirdisindan geldi bulusucaz diye cikti.
12 gibi aradim.. Hiç hoşlanmadigim birinin evinde oldugunu soyledi. Eve gel dedim... Geldiginde arkadasinin onu ektigini gelmedigini onlarda plani bozmadiklarini soyledi.
Yine soylenmeye başladim cunku beni hic aramadi mesaj atmadi.
Bunu sordugumda ise laf yapacagini biliyordum dedi.
Bu bahane degildi. Sonra içkinin de vermiş oldugu acik sozlulukle " ben cocuk degilim beni rahat birak , beni kısıtlama , kafamı dagitmak istiyorum neden anlamiyosun. Ben hata yapmiyorum sen beni hataya zorluyorsun " tarzi cumleler kurdu.
Bende peki bundan sonra iki ev arkadaşiyiz bu evde dedim...
Dun uzun zaman sonra kendimi zorlayarak yanina gittim. Gayet hoşnuttu halinden ilişkiye girmeye çalıştık.
Ortasında su içicem diye kalkip odama geldim.
Yapamadım. Sanki onu hissetmiyormuşum gibi geldi. Sanki o yoktu. Ilk defa basıma geliyor boyle birşey...
Kendimdede suç buluyorum ama o kendinden soguttu beni 1 aydir yaptigi seylerle...
Belki çok dırdır yaptım ama o da son zamanlarda çok boşladı..
Bu soguklugum geçermi bilmiyorum ya da onun davranışları degişirmi.
1 ay sonra halimiz ne olacak hiç bilmiyorum.
Tek bildigim kotu gunler icin biriktirdigim paramin baska islere gitmiş olmasi.
Fevri karar vermemek adına surekli dusunuyorum ne yapabilirim diye.
Boşanmak istemiyor defalarca kez bosanmak istedigimi soyledim. Bende istemiyorum ama boyle bir evlilik nasil gider hiç bilmiyorum.
Ve de kafami dagitmak icin baska bir yere tatil amacli gitmek istedigimi de soyledim. Ama izin vermiyor cunku gidersem bitirirmişim. Donmezmişim. Beni cok iyi taniyor.
Arkadaşlarım bir sure kendi halimde takilmam gerektigini cok gerekmedikce onunla konuşmamam gerektigini ama asla yataklari ayirmamam gerektigini soylediler.
Siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim ?
Bu arada oturma odasında yattigim zamanlarda o da bazi gunler karsi koltukta uyuyor. Bazen benim zorumla içeri gidiyor. Küste olsak giderken beni opuyor eve geldigindede ayni sekilde.
Ve bu hafta sonu bir dugun var. Dugunde eşimin ve benim agzina laf vermememiz gereken kişiler olacak...
Gitmelimiyiz bilmiyorum ne kadar kararsizim ne kadar ozguvensiz ve herşey basit geliyor
Benim dırdır yaptigimi dusunen kişi aslinda hic konusmami istemiyor.
Çunku telefonuyla ilgilenirken bana cevap vermek konsantresini bozuyor.
En büyük hatanız ne biliyor musun? Af buyur ama ne olursa olsun yatakları ayırmayacaktınız. Bizde çok kavga ederiz ama asla yatakları ayırmayiz. Bunu sorduğun da laf edeceğini biliyordum demesinden de anlıyorum ki hiçbirimiz çenemizi tutamıyoruz. Küçücük konularda bile anlayışlı olmadığımız için eşlerimiz yalan söylemeye başlıyor. Aslında birbirimize evliliği biz zorlaştırıyoruz. yanından kalkıp gitmek onur kırıcı bir davranış. aynı şeyi esin sana yapsa kendini ne kadar kötü hissedersin dimi ?1 ay çok uzun bir süre bu kadar küs kalmanız evliliğin bitmesine basamakları tırmandırır. yalan söylenmesini hiç birimiz sevmiyoruz ama karşımızda ki adamı çok fazla sık boğaz edip köşeye sıkıştırıp yalan söylemeye ittiğimiz de olmuyor değil. benim eşimin de sevmediğim ama beraber görev yaptığı arkadaşları var ve hep bir aradalar. Ben sevmiyorum diye arkadaşınla görüşme demek onların yapabileceği şeyler bizim değil. Erkeklerin kafası farklı çalışıyor canım. ben artık formülü buldum hep alttan alıyorum sen haklısın diyorum kavga tartışma çıkarmadan en son eşim gelip sen haklısın diyor .Öncelikle yengeç burcuyum ve ozelliklerini fazlasıyla taşırım... Ònce yalanla başlayan , sonra bitmeyen sorunlar zinciri sonucunda eşimle 1 aydır bir dargın bir barışıgız..
1 aydır oturma odasinda yatiyorum arada veryansın ediyor evet ama sonra geçiyor.
Bu 1 ayda beni çok kırdı , üzdü geçwn hafta beni çook ama cok aglatti uyku haplariyla uyuyordum herşey çok kotuydu sanki kabus gibiydi..
Zoruma giden şeyler de oldu.
Belki hatalarım vardı son zamanlarda çok dırdır yapmıştım şu faturayi ode sunu neden yapmadin bunu neden giydin kardesin neden boyle yapti vs...
O da dun emrivaki arkadasim sehirdisindan geldi bulusucaz diye cikti.
12 gibi aradim.. Hiç hoşlanmadigim birinin evinde oldugunu soyledi. Eve gel dedim... Geldiginde arkadasinin onu ektigini gelmedigini onlarda plani bozmadiklarini soyledi.
Yine soylenmeye başladim cunku beni hic aramadi mesaj atmadi.
Bunu sordugumda ise laf yapacagini biliyordum dedi.
Bu bahane degildi. Sonra içkinin de vermiş oldugu acik sozlulukle " ben cocuk degilim beni rahat birak , beni kısıtlama , kafamı dagitmak istiyorum neden anlamiyosun. Ben hata yapmiyorum sen beni hataya zorluyorsun " tarzi cumleler kurdu.
Bende peki bundan sonra iki ev arkadaşiyiz bu evde dedim...
Dun uzun zaman sonra kendimi zorlayarak yanina gittim. Gayet hoşnuttu halinden ilişkiye girmeye çalıştık.
Ortasında su içicem diye kalkip odama geldim.
Yapamadım. Sanki onu hissetmiyormuşum gibi geldi. Sanki o yoktu. Ilk defa basıma geliyor boyle birşey...
Kendimdede suç buluyorum ama o kendinden soguttu beni 1 aydir yaptigi seylerle...
Belki çok dırdır yaptım ama o da son zamanlarda çok boşladı..
Bu soguklugum geçermi bilmiyorum ya da onun davranışları degişirmi.
1 ay sonra halimiz ne olacak hiç bilmiyorum.
Tek bildigim kotu gunler icin biriktirdigim paramin baska islere gitmiş olmasi.
Fevri karar vermemek adına surekli dusunuyorum ne yapabilirim diye.
Boşanmak istemiyor defalarca kez bosanmak istedigimi soyledim. Bende istemiyorum ama boyle bir evlilik nasil gider hiç bilmiyorum.
Ve de kafami dagitmak icin baska bir yere tatil amacli gitmek istedigimi de soyledim. Ama izin vermiyor cunku gidersem bitirirmişim. Donmezmişim. Beni cok iyi taniyor.
Arkadaşlarım bir sure kendi halimde takilmam gerektigini cok gerekmedikce onunla konuşmamam gerektigini ama asla yataklari ayirmamam gerektigini soylediler.
Siz ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyim ?
Bu arada oturma odasında yattigim zamanlarda o da bazi gunler karsi koltukta uyuyor. Bazen benim zorumla içeri gidiyor. Küste olsak giderken beni opuyor eve geldigindede ayni sekilde.
Ve bu hafta sonu bir dugun var. Dugunde eşimin ve benim agzina laf vermememiz gereken kişiler olacak...
Gitmelimiyiz bilmiyorum ne kadar kararsizim ne kadar ozguvensiz ve herşey basit geliyor
Oturma odasında yatmanız, bundan sonra ev arkadaşıyız demeniz büyük hata. Üstüne bir de bu durumdan şikayetiniz var. Kaç yıllık evlilik?
Dırdırı anlayabiliyorum da tabi her şeyin bir ölçüsü var..
Eşinizin "Beni hata yapmaya zorluyorsun" cümlesinde haklılık yok ama.. belki bunu tehdit olarak değil gerçekten bunaldığı için söylemiş olabilir.. Sizin son zamanlarda belki başka şeylerden de birikmiş stresiniz olabilir mi? İnsan bazen böyle şeyleri de eşinden çıkartabiliyor...
Ben uzun zamandan sonra yanına gitmenizi ve ilişkinin ortasında su içmek için kalkmanızı pek anlayamadım... Bu insanın gururunu kırar.. Bana eşim böyle yapsa.. Suyu annesinde içer, buz gibi, serin serin.. Hazır değilse kendisini zorlamayacak.. Mesaj verir gibi.. Biraz ipleri geriyorsunuz.. Adam size yakın olmak için kalkıp yattığınız yerde karşınızda yatıyor, oradan gönderiyorsunuz.. Nedir bu gererek dolaylı mesajlar anlayamadım.. Başka büyük bir sorun mu var? Siz sanki soğumak değil de, içinizde biriktirdiğiniz başka bir şeyi kin gibi güdüyorsunuz.. İnanın anlamadım..
Boşanmayı gerçekten istiyorsanız, soğuduysanız, eşinizin fikrine neden bakıyorsunuz.. Kalkın gidin tatilinize.. dönmeyin de.. Madem soğudunuz, ısınamıyorsunuz...
Varsa bir ışık, biraz da siz alttan alın.. gerçekten çok yengeç burcusunuz.. Bu nasıl bir alınganlık ve ilgi bekleme.. En yakın arkadaşım da yengeç.. Tipik demek ki..
Yatak ayırarak soğumaya sebep olan siz olmuşsunuz bence. Yatak bir sorun çözme yeri değil bana göre ya da sorunun üstüne eklenecek yeni bir sorun olmamalı diyelim.
Sanıyorum eşinize karşı fazla sahiplenici davranıyorsunuz. "Sevmediğim birinin evindeydi eve gel dedim" cümleniz bunu gösteriyor kaldı ki siz sevmiyorsunuz diye eşiniz de sevmeyecek kuralı yok. İlişkileri ego savaşı haline getirmeyin lütfen.
Bilmiyorum bence destek almalısınız, eşiniz küs olduğunuz halde sizi öpüyormuş bence bu onun adına olumlu bir durum. Umarım en az hasarla atlatırsınız bu dönemi.
Sevmedigim kişiler afedersiniz ama esrarkeş...! Ona kiziyorum ben. Kizacagimi bile bile istemedigimi bile bile gitti.
Canim her evlilikte olan seyler bunlar cinselligi kadinlar duygulariyla yasadigi icin sende kirgin oldugun icin o sekilde hissetmissin. Biraz kafani baska seylere yonlendir surekli dusunursen inan ki hersey daha kotu olur isin icinden cikamazsin
Olabilir ilişkinizi başkalarının karakteri üzerinden şekillendirmemelisiniz, eşinize güveniyorsanız ve onun kullanmayacağını biliyorsanız bence karışmamalısınız.
Sorunda orda 1 ay once bu konuda ona cok guvenip ama kullandigini ogrendigim icin basladi kavga 1 ay oldu normal mi peki ?
Daha onu unutamadan esrarkeşlerin arasina gitmesi.
her evliliğin inişleri çıkışları olur ve bu o evliliği yaşayan kişilerin karakterine göre derecesi değişir . ama bana göre 1 ay biraz uzun bir süre ve konuşarak sonrada sevişerek her şey hallolur ( evlilik için tabii ki ) aslında içip te size yanlışınızı söylemesi ne kadar tasvip edilmese de bence şans içeren bir davranış çünkü ayıkken söyleyemiyor :) sorunları çözmenin bir çok yolu var bunu oyun oynayarak dahi çözebilirsiniz :) kağıt yazmaca diye bir oyun alınma gücenme olmadan birbirinize bir hatanızı bir sevdiğiniz şeyleri söylüyorsunuz bu sayade hem sevilen özellikleri biliyor hemde hataları beğenmediğiniz davranışları öğreniyorsunuz işin sonucunda taraflar karşılıklı bir şeylerden feragat ederek çözüm yolu buluyor ve hakem iki trafın vicdanı olur evde yapıldığın yok biz bunu başaramyız derseniz evlilik danışmanına terapiste gidin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?