Müsadenizle şurda biraz aglayabilirmiyim ?

Kusura bakmayın da eşinizin elle tutulur hiçbir yanı yok. Çocuğunuz olmadan bu adamdan kurtulun derim.

esrar alkol kumar ve kadın mevzuları asla bir kerede kalmaz.
o ortamlara gidilir, o arkadaşlıklar devam eder. sen kriz geçirdiğinle kalırsın.
bu adam artık sana yar olmaz. senden vazgeçer ama kötü alışkanlıklardan vazgeçmez.
sen bu adamdan ümidi kes ve hayatına onsuz devam et.

Çok üzüldüm konunuza, durumunuza, başlığınıza..
İçim acıdı..

Esrar konusu ne zamandır var?
Sürekli kullanan bir bağımlı mı?
Sorunun temelinde bu var bence.
Eşinizin dengesiz tüm tavırları da buna bağlı..

Aileler haberdar mı sorunlardan bir de?

Aslında boşanmyı gerektirecek birşey göremedim. Yani aranızdaki frekans bozulmuş sanki bişeylerin ayarı kaçmış ama düzeltilebilir gibi geldi. Çok kopuk bulmadım. Anlam veremedi. İyi ya da kötü diyemedim. Arada düzelir gibi olmuş ama ya siz bişey demişsiniz ya da o bişey demiş tekrar başa dönülmüş. Yatak ayırmak çok öantıklı gelmiyor bana çünkü erkeğin çok umurunda olmuyor bunun aşkla değil erkeğin yapısıyla alakası var. İşler daha kötü oluyor. Tepki koyulur sürdürülür am yatak ayırmak meseleyi daha da çıkmaza giriyor. Pek işe yaramıyor

Eşinle evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız bunun tek çaresi onu bulunduğu pis ortamdan koparmak .Eğer iş arkadaşları kötüyse işini değiştirmeli, bulunduğunuz semtteki arkadaşları kötüyse uzak bi semte taşınmalısınız. Siz bir çözüm bulmazsanız eşiniz yarın öbür gün eroine de başlar mazAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…