Eşimle 5 eylulde esrar ictigini ogrendigim ve arkamdan iş yaptigim icin yatagi ayirdim buraya konu da acmistim. Tavrini koy karari cikti kk dan ve bende tavrimi koydum 10 gun kadar sürdü bu sonrasinda erkek kardesi nisanlisiyla benim evimde uygunsuz hareketler yaptilar. Kardesiyle konuşmasi gerktigini soyledim ama o bunun yerine ertesi gun onlari tekrar bize gelmeleri icin cagirdi. Bir kac gun bunun tartismasi surerken beyimiz iddaa oynamaya cok takilip telefonu elinden dusurmemeye yuzume bakmamaya basladi. Bir kac gunde bu surdu ondan elimi ayagimi cekip kendi kabuguma cekildim. Tavrimi birkac gunun sonunda anlayip bana soz verrdi seni ihmal etmeyecegm telefon konusunda birdaha hic tartismicaz diye.
Tabiki sozunu tutmadi ve bende tavir koymaya devam ettim. Birde alistim artik yokluguna yataklar hala ayri tabi.
Uzerine erkek kardesi benim evimde nisanlisinin yaninda bana laf etti esim icerdeydi...
Bende onlar gittikten sonra durumu anlatiyordm sozumu kesti. Birdaha benim kardesim hakkinda konusma diye sert cikisti. Ve gitti uyudu yanina konusmak icin gittigimde sinirlenip odadan kovdu.. eErtesi gun arayip sormadi eve geldiginde noldu zorunami gitti bundan sonra boyle falan dedi. O gece sabaha kadar agladim. Sonraki gunlerdede telefonunu eline alip iddasiyla ilgilendi yine agladim uyku hapi ictim ertesi gun sersem gibiydim umrunda olmadi.
Ondan sonraki gun ise banyo aynasini kirip odami dagittim kirdim doktum parcladm aglayarak sitem ettim. Zaten ne zaman umrunda oldm ki dedim. O da benim yanima gelip seni bundan sonra inandirmicam hicbirsey icin dedi.
Nisanliyken ben agladim simdi sira sende dedi...
Ben kardesinin yaptigini anlatip bunda ne var senin kardesine tepki vermen gerekiyordu deyince suratima bakip " ne diyorsun askim kardesim mi yapti bunu ben ona yarin bunun hesabini sorarim neden soylemedin bunu bana ozur dilerim dedi" sok oldum cunku ben anlattim ve o bana o sekilde cikişti...
Sonra baristik ama ben yine ayri yattim ertesi gun eve gelip elimi tuttu bana " yaptigim hersey icin ozur dilerim , ben disari cikiyorum arkadaslar asagida dedi.
Bu yuzden mi ozur diledin dedigimde ise cevabi evet diyip cikmak oldu.
Sonrasini anlatmistim konuda zaten.
Eve geldi telefonunu eline aldi birkac kelime ettik gayet soguk ve suan karsi koltukta uyuyor...
Artik konuşup halletmek istemiyorum cunku ben anlattikca boyle olmasin yapmayalim aramiz bozulmasin dedikce o bunu dirdir olarak algiliyor. Cok uzuldum yiprandim yaşlandim sanki.
Şimdi bu tavrima devammi etmeliyim yoksa bundan sonra ev arkadasiyiz demek yanlişmi olmuş??
Anlatirken bile o anlari tekrar yaşadim..
1 ay da bunca şeyi bunyem kaldirmiyor artik.