Müsadenizle şurda biraz aglayabilirmiyim ?

bu aslında sitem :)) sonracıma ben bu küçük çocuklarda kullanılan ödül ceza yönteminin erkekelrdede kullanılabileceğine inanıyorum deneyebilirsiniz

Ben eşimi sevmesem bu esrar olayini umursarmiyim ?
Kendine zarar vermesine nasil susarim nasil tamam yap derim.

Kendisine zarar vermesini istemiyotrum. Zaten kafa yapan bir sey degilmi bu madem istiyor evde icsin disarda ictigi zaman geri donusu olmayan hatalar yapabilir degilmi ?

Bunu isteemiyorum ben bunun onunu kesiyorum.
Bdv de konu acmistim bu olayla ilgili yalan soyledi bana kullanmiyrm dedi...!!! Guvenim kirildi mahfoldu

bu aslında sitem :)) sonracıma ben bu küçük çocuklarda kullanılan ödül ceza yönteminin erkekelrdede kullanılabileceğine inanıyorum deneyebilirsiniz

Evet onun dırdır sandigi şey tam olarak sitem...!
Sitem kimlere edilir ???
Ya bunu dırdır olarak goruyor.

Şnu giyme işe dedigim zaman dırdır yapiyor oluyormuşum halbuki o evlilik yil donumumzde hediye ettigim gomlek işe giydigi zaman boya yapiyor gomlegi bu kadar mi degersiz senin gozunde aldigim hediyeler dddigimde dirdirci oluyormuşum.!

ya erkekler farklı işte mesela önemli olan senin verdiğin nesne değil tamam mı o nesneyi vermiş olman erkekler biz gibi gömlek almış muhabbeti yapmıyor onlar almış abi ya diyor ve geçiyor çok şey beklememek lazım :)

Laf yapacagini biliyordum dedigi ortam bizim 1 ay once kavganin baslamasindaki ortam. Cenemi buna tutmayacaktim da neye tutacaktim. Ayrica onlarda dirdir yaptirmasinlar.

150 defa soylenmez dusa girerken esyalarini kirliye at yere atma diye degilmi ???

Dogru soyluyorsunuz. Aslinda 2 konu actim son gunlerde cok sinirimi bozan onlar cok etkenler bu halime bu tavira. Burda anlatamiyorum halim yok cnku tekrar sinire gerekte yok. Evet dediginiz gibi cokta şey yapmamak lazim 2.5 senedir askim sunu yapma huzurumuz kacmasin askim bunu yapma aramiz bozulmasin diye diye dirdirci ilan edildim. Bu saatten sonra gezip eglenip gercekten ama gercekten onun ev arkadasi olucam. Eger benim yaptigim gibi dirdira baslarsa o da caba gosteriyor derim.

Ayrica ben gönlü çabuk alinan bir kizm yani istese 1 ay surmezdi ama istemiyor demek ki.

Söylenir canım gerekirse alınır atılır da .senin sinirlerin yıpranmış kendini dinlemekten vazgeç biraz olumlu düşün .bak benim karşımda yatıyor beni öperek uyuyor demişsin esin sana sinyal vermiş barışmak için hemde defalarca. Esrar olayına gelince Esrar asla bağımlılık yapmayan bir tütündür. işim gereği narkotik vs baya ilgilendiğim konulardı.ama bugün Esrar içen yarın onunla yetinmez az gelir başka şeylere başlar .ve esrar içen alkol içen bir adamın geleceği sağlıksız olur. Bence en önemli sorun bu .çözüm nasıl bulunur bilmiyorum Allah yardımcın olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden. .

Teşekkur ederim. Bir derdi olsa anlarim derim ki derdi var çozeyim de içmesin. Ya da yapmasin. Zaten hayattan zevk almiyormuş zevki gitsin baska yerlerde arasin

Teşekkur ederim. Bir derdi olsa anlarim derim ki derdi var çozeyim de içmesin. Ya da yapmasin. Zaten hayattan zevk almiyormuş zevki gitsin baska yerlerde arasin
Aslında sen sorunlarını anlamamışsın bak bu şekilde anlatınca gerçekten sıkıntı. Ama sen küçücük şeyler anlatmışsın .senin için en doğru olanı sen bilirsin..hayati sana zehir eden ve kötü alışkanlıkları olan bir adam olduğunu belirtseydin keşke. üzerine geldik galiba biraz kusura bakma.

Ya aslinda en baştan başlamam gerekliydi çok birlesmeyen parça var ama dermanim yok anlatmaya eski konularimda bu 1 ayda yasanan gerginligin 2 sebebi var ama burda tekrar anlatmak cok zor geliyor.

Onemli degil ustume gelmediniz.

Eşimle 5 eylulde esrar ictigini ogrendigim ve arkamdan iş yaptigim icin yatagi ayirdim buraya konu da acmistim. Tavrini koy karari cikti kk dan ve bende tavrimi koydum 10 gun kadar sürdü bu sonrasinda erkek kardesi nisanlisiyla benim evimde uygunsuz hareketler yaptilar. Kardesiyle konuşmasi gerktigini soyledim ama o bunun yerine ertesi gun onlari tekrar bize gelmeleri icin cagirdi. Bir kac gun bunun tartismasi surerken beyimiz iddaa oynamaya cok takilip telefonu elinden dusurmemeye yuzume bakmamaya basladi. Bir kac gunde bu surdu ondan elimi ayagimi cekip kendi kabuguma cekildim. Tavrimi birkac gunun sonunda anlayip bana soz verrdi seni ihmal etmeyecegm telefon konusunda birdaha hic tartismicaz diye.
Tabiki sozunu tutmadi ve bende tavir koymaya devam ettim. Birde alistim artik yokluguna yataklar hala ayri tabi.

Uzerine erkek kardesi benim evimde nisanlisinin yaninda bana laf etti esim icerdeydi...

Bende onlar gittikten sonra durumu anlatiyordm sozumu kesti. Birdaha benim kardesim hakkinda konusma diye sert cikisti. Ve gitti uyudu yanina konusmak icin gittigimde sinirlenip odadan kovdu.. eErtesi gun arayip sormadi eve geldiginde noldu zorunami gitti bundan sonra boyle falan dedi. O gece sabaha kadar agladim. Sonraki gunlerdede telefonunu eline alip iddasiyla ilgilendi yine agladim uyku hapi ictim ertesi gun sersem gibiydim umrunda olmadi.

Ondan sonraki gun ise banyo aynasini kirip odami dagittim kirdim doktum parcladm aglayarak sitem ettim. Zaten ne zaman umrunda oldm ki dedim. O da benim yanima gelip seni bundan sonra inandirmicam hicbirsey icin dedi.
Nisanliyken ben agladim simdi sira sende dedi...

Ben kardesinin yaptigini anlatip bunda ne var senin kardesine tepki vermen gerekiyordu deyince suratima bakip " ne diyorsun askim kardesim mi yapti bunu ben ona yarin bunun hesabini sorarim neden soylemedin bunu bana ozur dilerim dedi" sok oldum cunku ben anlattim ve o bana o sekilde cikişti...

Sonra baristik ama ben yine ayri yattim ertesi gun eve gelip elimi tuttu bana " yaptigim hersey icin ozur dilerim , ben disari cikiyorum arkadaslar asagida dedi.
Bu yuzden mi ozur diledin dedigimde ise cevabi evet diyip cikmak oldu.

Sonrasini anlatmistim konuda zaten.

Eve geldi telefonunu eline aldi birkac kelime ettik gayet soguk ve suan karsi koltukta uyuyor...

Artik konuşup halletmek istemiyorum cunku ben anlattikca boyle olmasin yapmayalim aramiz bozulmasin dedikce o bunu dirdir olarak algiliyor. Cok uzuldum yiprandim yaşlandim sanki.

Şimdi bu tavrima devammi etmeliyim yoksa bundan sonra ev arkadasiyiz demek yanlişmi olmuş??

Anlatirken bile o anlari tekrar yaşadim..

1 ay da bunca şeyi bunyem kaldirmiyor artik.

Başlığınız çok üzücü olmuş. Kıyamam ağlamayın :/ Bence eşiniz size saygı duymuyor. Keşke ilişkiye de girmeseydiniz. Çünkü eşinizde bir şeyler eksik. Fazla dan dun konuşuyor. Bence tavrınızı sürdürün. Kafa dinleme tatilinize de gidin. Eşiniz sizi dinlemiyor, siz niye dinleyesiniz ki...

Iliskiye girmedik bende birseylerin ters gittigini anlayinca odama geçtim yani yari da kaldi. Eşim ne istedigini bilmiyor gercekten bilmiyor. Elimi ayagimi cektim zaten kararim bu şekilde... istedigi zaman gonlumu oyle aliyor ki ama istedigi zaman işte artik alamicak. Tesekkur ederim aglamaktan gozyasi kalmadi ki artik hayal kirikligi ustune hayal kirikligi.

simdi sizi kirmadan ve umutsuzluga dusurmeden nasil yazsam diye dusunuyorum. Direkt konuya giriyorum: bu adamin yolu yol degil, eger askindan olmuyorsaniz koyverin gitsin de onemli olan kocaniz degil, siz bu kisiyle ayrilsaniz bile bu kafayla mutlu olmaniz imkansiz. Evet bence de dirdircisiniz, sitemleriniz, beklentileriniz o kadar fazla ki esinizin yerinde olsam sizinle olan tum iliskimi ben de sinirlardim, zira kimse sürekli olumsuz seyler, uyarilar, sitemler duymak istemez. Kaldi ki sizin durumunuzda siz esinizden uzaklasacaginiza bana gore yakinlasmali, aradaki boşlukları yok etmeliydiniz ki adam bu kötü aliskanliklara dogru kayip gitmesin. Bakin soyle dusunun, ortada ciddi bir problem var, cozum odakli olunacak zaman suan yengec burcu duygusalligi zamani degil. Esinizi seviyorsaniz onun bu gidisatini durdurmaya gayret etmelisiniz. Neden bu tarz şeylere ihtiyac duyuyor anlamalisiniz. Beraber eglenmeli, evde huzurlu hissetmesini saglamalisiniz. Suan birakin evliliginizi sevdiginiz adam ucurumdan asagi yuvarlanip gidiyor siz hala kendi kırgınlıklarinizin pesindesiniz.

Sakın çocuk yapmayın ve bu işe yaramaz adamdan en acilinden boşanin. Hala uyuşturucu kullanmaya devam ediyor çünkü çok dengesiz hareketleri var. Sizi de bu illete bulastirmadan kurtulun

eşinizin elle tutulur gözle görülür hiç bir iyi yanı yok ki. Üzülerek okudum alınganlık yaptığınızı olayları büyüttüğünüzü düşünerek okuyordum ki 4. Sayfada yazdıklarınız yüzüme tokat gibi çarptı. Eşiniz sırf millete hesap vermemek, düzenini bozmamak için sizden ayrılmıyor. Bu seferde üzülerek yazıyorum ki eşinizin umurunda bile değilsiniz.

Neden barışmadan sonra bile ayrı yattığınızı anlamadım, hatta toptan ayrı yatmanız yanlış, neden oturma odasında kendine eziyet ediyorsun ki, git yat yatağına, bunu eşler kavga etse bile yatağını ayırmamalı gibi romantik sebeplerle söylemiyorum, rahatından feragat etme ve saçma olduğundan söylüyorum
esrar kullanması sürekli bişey bi defaya mahsusmuymuş sürekliyse ayrıl bu adamdan dicem çünkü, ilk mesajındaki yataktaki soğukluk onun alkollü olmasından kaynaklanmış olabilir... eşin daha evliliğe alışamamış sanırım evet hoşuna gitsede gitmesede eşler birbirlerine hesap verecekler ama bunu olağan bi şekilde yapmalılar tabii.. bence aynı yatakta yatın ve şu arkadaşlarmla çıkıyorum etkinliklerine sen de git, eğer buluştuğu adamlar tek geliyorsa evli çiftlerle etkinliklere katılmaya başlayın derim, genel olarak baktımda eşinde kötü çevre problemi var bence, çevresini değiştirmeye zorlamadan zamana yayarak ikna etmeli ve yardımcı olmalısın, ama yeni çevresinde sende olmalı ve eşleriyle bişeyler yapan bi arkadaş grubu yapmalısınız derim..
kardeş problemi can sıkıcı olmuş, kardeşi sizin evi bekar evi sanıyor sanırım, eşin idrak etmemiş evli olduğunuzu ki kardeşi etsin, bence bu kardeşle arana bayağı sıkı bir ciddiyet ve mesafe koy

Aglamak ? Adam esrar kullaniyor ? Akli butunlugu yok ki ? Anlattigin sacma sspan tepkiler yada tepkisizlikler bundan dolayı...ne derdi var uyuşturucu kullanacsk kadar ? Boşver sen aglama ...para mi biriktireceksin...biriktir...ve ayrıl...geldiginde gittiginde öpuyormuş...hadi ordan ! ESRAR kullanacak evli kalacaksin ? Birde sakın yatağini ayirma diyenler cikmiş...eee hösttt !!! Ayır bacım hayatını ayîr...sonsuza kadar !

Bir kerelik Esrar kullanimi ? Kim kimi kandiriyor...bizde kullanip bakalim madem ? Sen sevgi bagimlilik vs herseyu bi kenara koy.şöyle aklinla bir iyice düşun bakalim...inandin mi tek sefere ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…