- 17 Ağustos 2011
- 24.620
- 155.045
- 798
- Konu Sahibi mermaid2608
Dövme yaptırana hpv bedava!Ben de aynısını söyledim. Yok dediler. Dövmeci dükkanı açacaklarmış. Tecrübe yok. Çizim yeteneği yok. Sermaye yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dövme yaptırana hpv bedava!Ben de aynısını söyledim. Yok dediler. Dövmeci dükkanı açacaklarmış. Tecrübe yok. Çizim yeteneği yok. Sermaye yok.
Anası babası burnu sürtülsün diyor. Eşime diyorum nasıl sürülecek. Bizde kalacaklar. Dolayısıyla biz iş okul ev için mecburen koştur ağız. Üstelik burası büyükşehir. Eşim yol vs bilmez çok. Araçla ordan oraya gitmek en az 40 dk. Eşim yol bilmediği için ben de eşlik etmek durumunda kalacağım. Ve tabii ki 29 aylık çocuk da mecburenKibar olmayın sizde açık açık söyleyin bu ev bizim değil içindekilerde misafir istemiyor deyin. Çocuk dur durak bilsin madem herkesi bezdirmiş ders olur belki.
Ne alakası var.Arada abimin hatrı olmasa diye başlıyor cümleleri
Ayy sesli güldümDövme yaptırana hpv bedava!
Eki Görüntüle 3116292
Dedim acaba ben mi vicdansızım.İki çocuğu sığdıramadık eve diye düşündüm ama mantıksız gerçektenNe alakası var.
Kendi şartlarını zorlarsın abi hattı için, başkasının evine misafir almazsın.
Hatırlık bir şey yok, eşiniz dümdüz söyleyecek, başka yolu da yok.
Kış döneminde annemler bİzim görev yaptıımız ile geliyorlar. Çünkü burası çok soğuk oluyor. Buradaki evimiz birkaç ay boş kalıyor. Eşime dedim ki ilk burada üniversite tercihi yaptığını duyunca, annelerin evinde kalmak isteyecekler en azından ima edecekler dedim.Kiralar çok yüksek çünkü. Eşim de saçmala, olur mu öyle şey dedi.Ben ikinci aşama olarak evde sürekli kalmayı teklif edecek diye düşünüyorumEvin yolunu dahi bilmesin bu çöreklenir ailenizin başına allah korusun belli normal değil.
Anne babası çok istiyorsa çocuk varmadan ev bulsunlar öyle sürtsunler burnunu. Niye sizinle düzeliyor o burun acaba. Aileniz yaşlı ve ev onların ne alaka eşin yeğeni. Eşiniz sert bir şekilde konuşsun mecbur değilsinizAnası babası burnu sürtülsün diyor. Eşime diyorum nasıl sürülecek. Bizde kalacaklar. Dolayısıyla biz iş okul ev için mecburen koştur ağız. Üstelik burası büyükşehir. Eşim yol vs bilmez çok. Araçla ordan oraya gitmek en az 40 dk. Eşim yol bilmediği için ben de eşlik etmek durumunda kalacağım. Ve tabii ki 29 aylık çocuk da mecburen
Saçmalama ya, çocuğu yolda gorsen tanimazsin. Ailesi bile bıkmış,burnu sürtsün demiş. Yapacam dediği meslek dovmecilik.Dedim acaba ben mi vicdansızım.İki çocuğu sığdıramadık eve diye düşündüm ama mantıksız gerçekten
Ben anne babasının bu arama ve mesajlardan haberi yok dedim, eşim tam tersi anne babası aratıyordur dedi. Eşim abisini benden iyi tanır.Anne babası çok istiyorsa çocuk varmadan ev bulsunlar öyle sürtsunler burnunu. Niye sizinle düzeliyor o burun acaba. Aileniz yaşlı ve ev onların ne alaka eşin yeğeni. Eşiniz sert bir şekilde konuşsun mecbur değilsiniz
Ooo doğru düşünüyorsunuz. Ev kiralama falan hikaye baya kalınacak belli. Allah korusun ya valla neler okuyoruz aileniz yaşlı başlı insanlar kesinlikle kabul etmeyin. Gerekirse elti ya da kayninızı siz arayın guzelce durumu aciklayin. Ailem yasli istemiyor evde musait değil deyin. Bitsin gitsin. Allah arsız insanlardan korusun.Kış döneminde annemler bİzim görev yaptıımız ile geliyorlar. Çünkü burası çok soğuk oluyor. Buradaki evimiz birkaç ay boş kalıyor. Eşime dedim ki ilk burada üniversite tercihi yaptığını duyunca, annelerin evinde kalmak isteyecekler en azından ima edecekler dedim.Kiralar çok yüksek çünkü. Eşim de saçmala, olur mu öyle şey dedi.Ben ikinci aşama olarak evde sürekli kalmayı teklif edecek diye düşünüyorum
O zaman kesin siz direk ailesini arayın söyleyin. Bu gece acılan konular beni gıcık etti ya bu ne böyle. OyyyBen anne babasının bu arama ve mesajlardan haberi yok dedim, eşim tam tersi anne babası aratıyordur dedi. Eşim abisini benden iyi tanır.
İnanın buraya konuyu açarken hiç hırsızlık faln gelmedi aklıma. Şimdi siz yazdıkça benim kafa açıldı. Ben de saf saf düşünüyorum. Çok doğru söylüyorsunuz. Çocuğu yolda görsem gerçekten tanımam.Saçmalama ya, çocuğu yolda gorsen tanimazsin. Ailesi bile bıkmış,burnu sürtsün demiş. Yapacam dediği meslek dovmecilik.
Allah esirgesin annen neden açsın evini iki tane apaciye? Daha geçenCemoos 'un annesinin evine hırsız girmiş. Ergen kızının 14 yaşındaki arkadaşının erkek kardeşi ve arkadaş tayfası. Evde altın olduğunu duymuşlar 14 yaşında minicik çocuklar plan yapıp çalmışlar. Denk gelip kamera kaydı bulmasalar para iç olacakti.
Yani böyle şeyler de var dünyada. Yakistiramaz insan ama nolur nolmaz. Sakin kabul etme.
Bana kalsa ben söylerim, şu anda burada okuduklarımla ve aklıma düşen hırsızlık vs olaylarla çok daha rahat söylerim. Eşime de söyledim aslında ama o üzüldü gerildi arada kaldı.Bu devirde kimsenin sorumluluğu alınmaz kendi torunu olsa uğraşamaz iki yaşlı ne münasebet ailesini arayın açıkça istemediğinizi söyleyin çocuklarının çaresine baksınlar dış kapının mandalı ne alaka böyle zorba birine niye bu kibarlık anlamıyorum
Yengenc o hırsızlık olayı başka yerlere gitti.Saçmalama ya, çocuğu yolda gorsen tanimazsin. Ailesi bile bıkmış,burnu sürtsün demiş. Yapacam dediği meslek dovmecilik.
Allah esirgesin annen neden açsın evini iki tane apaciye? Daha geçenCemoos 'un annesinin evine hırsız girmiş. Ergen kızının 14 yaşındaki arkadaşının erkek kardeşi ve arkadaş tayfası. Evde altın olduğunu duymuşlar 14 yaşında minicik çocuklar plan yapıp çalmışlar. Denk gelip kamera kaydı bulmasalar para iç olacakti.
Yani böyle şeyler de var dünyada. Yakistiramaz insan ama nolur nolmaz. Sakin kabul etme.
Ailenize bi fenalık gelir diye düşünüp gerilsin bence bu yaştan sonra elin ergeniyle mi uğraşsın aileniz ne saçmalıkBana kalsa ben söylerim, şu anda burada okuduklarımla ve aklıma düşen hırsızlık vs olaylarla çok daha rahat söylerim. Eşime de söyledim aslında ama o üzüldü gerildi arada kaldı.
Şimdi okudum sizin olayı. Çok geçmiş olsun.Yengenc o hırsızlık olayı başka yerlere gitti.
Daha sonra yazdım görmedin galiba sen.
Ama bu durumda babamin oğlu olsa ne güvenirim,ne anamın evine kabul ederim.
Bu saatten sonra kimseye ne güven kaldı ne cesaret.
Direk konu sahibi biz istemiyoruz başka yer ayarlayın kendinize demeli
Ben olsam derim hadi yatılı misafiri geçtim misafir olarak bile içimden gelmez![]()