- 18 Mart 2021
- 11.868
- 63.881
- 548
- Konu Sahibi mermaid2608
Sagolun umarım sizde başınıza dert almadan kurtulursunuzŞimdi okudum sizin olayı. Çok geçmiş olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun umarım sizde başınıza dert almadan kurtulursunuzŞimdi okudum sizin olayı. Çok geçmiş olsun.
Ayy annemlere konusunu bile açmadım. Zaten kadın kendine zor kahvaltılık çıkarıyor. Tuvalete zor gidiyor.Ailenize bi fenalık gelir diye düşünüp gerilsin bence bu yaştan sonra elin ergeniyle mi uğraşsın aileniz ne saçmalık
Eşim çok kibar söylemiş şimdi farkediyorum. Ben de misafirim. Size gelin diyemem, öyle bir hakkım yok dedi.Aaaaa pes okurken hayret ettim.
Gayet sert bi şekilde anne ve babamın evine gelemezsin diyeceksiniz.
Kibar olunacak bir durum yok Allah ne verdiyse…
Hiç oluru yok Hayal bile kurmasına müsade etmeyin insanlar kendi evinde korkuyla mı yaşasın. Kendi anası babası kolayını bulamamış başından atıyor eşinizde şaşırmasın koysun tavrınıAyy annemlere konusunu bile açmadım. Zaten kadın kendine zor kahvaltılık çıkarıyor. Tuvalete zor gidiyor.
Ailece yarali parmağa işemeyen kendi rahatları için yüzleri kayış gibi Yarabbim şükür gillerden.Eşim çok kibar söylemiş şimdi farkediyorum. Ben de misafirim. Size gelin diyemem, öyle bir hakkım yok dedi.
Bişey söylemek istemiyorum, bizim de kızımız var. O da böyle yaparsa diye korkuyorum inanınAilece yarali parmağa işemeyen kendi rahatları için yüzleri kayış gibi Yarabbim şükür gillerden.
Böyle bi aileye asla lafımı esirgemeden çat çat istediğim gibi konuşurum.
Kısa net ve tavırlı bır ses tonuyla direkt arayın ya da eşiniz arasın "biz müsait olamayacağız kardeşim anlatabıldım mı? "Desin...Kaybedebılecegınız bırsey oldugunu dusunmuyorum hanı velevkı suratınıza bakmasalar ki bana böyle gelecek yedi sülalem olsa silerim..Benden uzak dursun yeter ki diye...Ben, eşim, 2 yaş bebemiz benim memleketimdeyiz. Anne ve babamın yanında tatil dolayısıyla. Eşimin abisi 1,5 saatlik başka bir şehirde. Yeğeni üniversite sınavına girdi.çocuk benim memleketime kafayı takmış. Bütün tercihlerini orası yaptı. Ama hiçbiri olmadı. En sonunda evde kapıları çarpmış. Ben üniversiteyi kazanamasam da oraya gideceğim, iş bulup çalışacağım diye. Yakın arkadaşı da burayı yazmış. O kazanmış. Bugün bizi aradı. Haftaya arkadaşıyla gelip benim annenlerin evinde kalmak istiyormuş. İş bulacakmış, kiralık ev bulacakmış. Annem babam yaşlı. Annem zaten oldukça zor yürüyor. Bi de 2 yaş sendromlu bebe var. Ev küçük. Ben annemlere diyemem bile gelmek istiyorlar diye. Bi de ufak bir tadilat var evde. Eşim, ben de misafirim burda, ev müsait değil dedi. Ne zaman müsait olur diye mesaj atmış . Kalp kırmadan nasıl söylenir bilemedik. Anne babasının onayladığı bir durumda değil. Annesi ile çok iletişimimiz yok. Mesela bizim bebeğimiz oldu, 29 aylık şu anda. Ne abisi ne eşi mesaj bile atmadı. Biz zaten hediye vs istemeyiz. En azından WhatsApp hayırlı olsun yazabilirdi. Ya da gelmek isteyen yeğeninin ben hiç hatırlamıyorum şimdiye kadar bizi aradığını. Bayram vs de aramadı hiç. Hatta anne babam şimdiye kadar hiç görmediler bu çocuğu. Müsait değiliz dedik. Hatta şehirdışına gitme durumumuz var onu da söyledik.Ama sürekli ne zaman müsait olur diye soruyorlar.
Aslında eşim ev sahibi değil ki. Adam da ne söylesinAnnem babam misafir kabul etmiyor diyebilirsiniz.
Eşime dedim, benim üzerime at. Zaten herhangi bir iletişimim yok. Onu da yapamıyorsan bana ver ben konuşayım.Kısa net ve tavırlı bır ses tonuyla direkt arayın ya da eşiniz arasın "biz müsait olamayacağız kardeşim anlatabıldım mı? "Desin...Kaybedebılecegınız bırsey oldugunu dusunmuyorum hanı velevkı suratınıza bakmasalar ki bana böyle gelecek yedi sülalem olsa silerim..Benden uzak dursun yeter ki diye...
Görgü denen ,utanma,arlanma denen şey ne akrabada kaldı,ne komşuda kaldı...
Böyleleri tümden küsse daha iyi eskidenmiş o çok insan eş dost tanıdık şimdi düğünler bile 50 kişi ile yapılıyor güven kalmadıKısa net ve tavırlı bır ses tonuyla direkt arayın ya da eşiniz arasın "biz müsait olamayacağız kardeşim anlatabıldım mı? "Desin...Kaybedebılecegınız bırsey oldugunu dusunmuyorum hanı velevkı suratınıza bakmasalar ki bana böyle gelecek yedi sülalem olsa silerim..Benden uzak dursun yeter ki diye...
Görgü denen ,utanma,arlanma denen şey ne akrabada kaldı,ne komşuda kaldı...
O zaman eşiniz “Kp ve kv pandemiden dolayı misafir kabul etmiyor” desin ya da siz söyleyinAslında eşim ev sahibi değil ki. Adam da ne söylesin
Anlamadım ne yapacak kızınız.Bişey söylemek istemiyorum, bizim de kızımız var. O da böyle yaparsa diye korkuyorum inanın
Abi eşimin ailesi misafir kabul etmiyor. Çocuğu buraya güvenerek yollamayın, ortada kalır. Net bir mesaj gerekiyor, böyle dan diye söylenirse anlarlar belki.Aslında eşim ev sahibi değil ki. Adam da ne söylesin
Kınamak istemiyorum ya. Neyi kınasam, kime ne desem başıma gelirdeAnlamadım ne yapacak kızınız.
Bişey söylemeyecek iseniz çocuğun ailenizin evine gelip kalmak icin aramalarından rahatsız olmayın.
Belli ki daha çok arayıp yazacak…
Aynen işte. Okul kazanıp gelse, cebine harçlığına kadar koyarım. Açıköğretim kaç tercih yapmış. Onlara da yerleşmemiş. Sıkıntılı bir arkadaş. Ayrıca dövme yaptıracak insan kılı kırk yarıyor. Tanınmış olsun, garanti olsun, tecrübesi olsun diyeNe münasebet ya. Anası babası bir sirkelesin o ergeni. Millet aç dövmeye mi para verecek. Okumaya gelse hadi dersin eğitim görecek. Ayrıca sizinle samimiyetlikleri bile yok nasıl kalacaklar utanmadan
Bu konunun kınamakla ne alakası var çözemedim.Kınamak istemiyorum ya. Neyi kınasam, kime ne desem başıma gelirde
Bence eşin arama ve mesajları cevapsız bıraksın anlamıyorlarsaAynen işte. Okul kazanıp gelse, cebine harçlığına kadar koyarım. Açıköğretim kaç tercih yapmış. Onlara da yerleşmemiş. Sıkıntılı bir arkadaş. Ayrıca dövme yaptıracak insan kılı kırk yarıyor. Tanınmış olsun, garanti olsun, tecrübesi olsun diye
Eskiden derdini anlatırlarmış derman olurmuş komşun..Bir düğün olacak bütün akrabalar el atarmış maddi,manevi...Böyleleri tümden küsse daha iyi eskidenmiş o çok insan eş dost tanıdık şimdi düğünler bile 50 kişi ile yapılıyor güven kalmadı