Mustafa Taş vs Semih Zeki Uludağ

Nerden baksan 350ye yakın. Sağlıkla al kucağına da her şey değer onlara. Bu embriyo glue mantıklı mı sence?
Amin canım 🤲❤️ Embriyo glue %1 çok bi etkisi yok dedi Semih hoca aslında yapılsın gibi konuşmadı bnm tek bi embriyom olduğu için olsun yapılsın dedim

Amin canım 🤲❤️ Embriyo glue %1 çok bi etkisi yok dedi Semih hoca aslında yapılsın gibi konuşmadı bnm tek bi embriyom olduğu için olsun yapılsın dedim
İyi yapmışsın canım. Tevekkül bizden. İnşallah olumlu olur da bir daha gerekli kalmaz. Olmazsa tekrar semih hocayı mı düşünüyorsun?

Yani biri sosyal medya da çokca kendi gösteren biri iyi geldiklerinde vardır kötü geldikleri de elbet ama Acıbadem zaten normaldede çok pahalı maliyetli biryer. Bence konuşun karşilastirin ben Semih Zekiye gittim ama aaa çok iyidir filan diyemem gidin gorusun tartın ölçün biçin teknik olarak çoğu şeyi gereksiz gorur Semih zeki ama sizin durumunuza göre yine.
Yani siz de Semih hocadan mi memnun kalmadınız acaba?

İyi yapmışsın canım. Tevekkül bizden. İnşallah olumlu olur da bir daha gerekli kalmaz. Olmazsa tekrar semih hocayı mı düşünüyorsun?
Canım bnm bugün lekelenmem oldu transfer günü hariç 8.gündeyim doktorum beta vermemi söyledi progesteron iğne yaptır dedi beta pozitif geldi çok şükür umarım sağlıkla ilerler ve sana da nasip olur 🥰🤲

İnşallah pozitifi görürüsünüz sağlıkla da kucağınıza alırsınız 💜 kaç embriyo transfer edildi? Özel olmazsa tüm süreçte ne kadar harcadınız güncel olarak?

Amin… tek embriyo transfer edildi. Tabiki cevaplayayım zamanında ben de çok araştırmıştım çünkü. 97.500 tedavi ücreti. Yumurta toplama vs içinde olarak yani. İlaçlarım da 20.400 tuttu. Transfer sonrası başka ilaçlar iğneler aldım onlar da 1.100 lira tuttu. Düşündüğüm kadar yüksek bir ücretle karşılaşmadık neyse ki. Dondurma ücreti olarak da 15 bin verdik 1 embriyom donduruldu.

Yani siz de Semih hocadan mi memnun kalmadınız acaba?
Bı sikinti yaşamadım ama ben doktor ovmeyi pek sevmem yani aklıma daha çok yatmıştı yaptıkları filan ben orada 4ncu denemem de ikiz doğum yaptım. Acıbademi tercih etmedim

Bn ilk tüpbebek sonrası kürtaj ikinci transfer için aldıkları ilaçlar 200bin gitti canım ilk tüp bebekte transfer içinde 65bin verdik tek embriyom kalmıştı kaç tane olursa olsun 15bin de dondurmaya vermiştik Aralıkta transfer olmuştum kalan embriyom çözdürülür biyopsi alınıp genetiğe gitti tekrar donduruldu ona da 350dolardı yanılmıyorsam 15bindi yani tek embriyo sonrası sağlıklı geldi çok şükür 12temmuz transfer oldum 44bin transfere Temmuz zammını yansıtmadılar 3bin de embriyo glue yaptırdım
Semih hocada rapor hakkınız var mı

Bu iki hastahanede raporlu pgt li tüp beebk yaptıran var mı kızlar ne kadar harcadınız raporlu şekilde toplam

Canım bnm bugün lekelenmem oldu transfer günü hariç 8.gündeyim doktorum beta vermemi söyledi progesteron iğne yaptır dedi beta pozitif geldi çok şükür umarım sağlıkla ilerler ve sana da nasip olur 🥰🤲
Yaaa sen harikasın ve inşallah sağlıkla al kucağına yavrunu darısı bana olsun hemen ilkte İnşallah. Semih bey cidden bana baba şefkati olan bir adam gibi geliyor

Bı sikinti yaşamadım ama ben doktor ovmeyi pek sevmem yani aklıma daha çok yatmıştı yaptıkları filan ben orada 4ncu denemem de ikiz doğum yaptım. Acıbademi tercih etmedim
Teşekkürler canım. Allah evlatlarımıza uzun sağlıklı mutlu ömürler versin. Acıbadem biraz bana para tuzağı gibi de gelmeye başladı yorumlardan sonra

Amin… tek embriyo transfer edildi. Tabiki cevaplayayım zamanında ben de çok araştırmıştım çünkü. 97.500 tedavi ücreti. Yumurta toplama vs içinde olarak yani. İlaçlarım da 20.400 tuttu. Transfer sonrası başka ilaçlar iğneler aldım onlar da 1.100 lira tuttu. Düşündüğüm kadar yüksek bir ücretle karşılaşmadık neyse ki. Dondurma ücreti olarak da 15 bin verdik 1 embriyom donduruldu.
Hiç pgt denemeniz olmadı di mi?

isterseniz arayıp bi görüşün çünkü benim öyle bi durumum olmadığı için bir bilgim yok her şeyi özel hallettik
Teşekkürler öyle yapaym. Ben de önceki tranferleri ücretli yaptırdım da artık üç yılı devirdim amh düşük be ararsan var mlsf. Rapor çıkartabiliriz dedilerdi başka yer

Teşekkürler öyle yapaym. Ben de önceki tranferleri ücretli yaptırdım da artık üç yılı devirdim amh düşük be ararsan var mlsf. Rapor çıkartabiliriz dedilerdi başka yer
Ben pcosum. Benim de dolayı olmadığını düşünüyorum. Progesteronum 10.1 geldi geçen ay. Sizin ölçüldü mü hiç?

Yaaa sen harikasın ve inşallah sağlıkla al kucağına yavrunu darısı bana olsun hemen ilkte İnşallah. Semih bey cidden bana baba şefkati olan bir adam gibi geliyor
Çok teşekkürler canım amin 🥰🤲 hastanede karşılaştığımız bi arkadaş vardı Kayseri’de başka merkezde bir defa denemiş sistemde negatif olmuş ikincisinde Semih hovaya geçmiş o da iki gün önce kalp atışını duydu dün mesela çok korktum akıntının arasında kıl gibi de olsa kan görünce lekelenmeyi haber verince progesteron iğneni bugün yaptır dedi hemen kesildi leke çok şükür planlı ve nahif biri gerçekten arkadaş demiş ki hocam çekmiyor musunuz kalp atış videosu filan yok her zaman yapmıyoruz demiş havası civası yok sayfasında paylaşımlar çok değil mesela

Back
X