Mustafa Taş vs Semih Zeki Uludağ

Ben gokalp hocaya gittim henuz kese gunum gelmedi hamileyim.bizim 4 tane tanidik kadinda mustafa hocaya gitti ve onlar su an ikiz gebeler
Semih hocayada gorusmeye gitmistim gercekten ilgili ve kibar birisi ,basarili uzman bende semih hoca,mustafa hoca ,ve gokalp hoca arasinda kararsiz kalmistim.

Amin amin canım
Haklısın canım ısrarlı olacağım ben de kesinlikle düşük öyküsü olanlarda özellikle öneriliyor. Stres tapmak istemiyorum ama tüp bebek yaklaştıkça stres oldum

Semih hocayada gorusmeye gitmistim gercekten ilgili ve kibar birisi ,basarili uzman bende semih hoca,mustafa hoca ,ve gokalp hoca arasinda kararsiz kalmistim.
Üçü de başarılı hekim cidden. Gökalp hoca için sahte yorum satın alıyor diye duyunca bi an ürktüm. Kaçıncı denemeniz ilk mi Gökalp hocayla?

Haklısın canım ısrarlı olacağım ben de kesinlikle düşük öyküsü olanlarda özellikle öneriliyor. Stres tapmak istemiyorum ama tüp bebek yaklaştıkça stres oldum
Ne olursa olsun stres olma düşükten biraz zaman geçtikten sonra ben şöyle dedim ne yaparsan yap olacak olan olur akışına bırak önlem alırsın taktir Allah’ın inşallah kolaylıkla sağlıkla tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…