Mustafa Taş vs Semih Zeki Uludağ

Ben pcosum. Benim de dolayı olmadığını düşünüyorum. Progesteronum 10.1 geldi geçen ay. Sizin ölçüldü mü hiç?
Transferden birkaç gün öncesi 0 dı. Ama bir gün kala ölçünce kaç çıktı söylemediler. Sorunda da sorun olsaydı transfer yapmazlardı dediler bilmiyorum o yüzden

Ben de Semih hocayı tercih edenlerdenim. Herkesten önce hemşire arkadaşlar o kadar ilgili o kadar tatlı insanlar ki aslında sürecin büyük kısmı onlarla ilerliyor ilaç kullanımı vs derken, anında geri dönüş sağlıyorlar sabırla tane tane aktarıyorlar pozitifler ben hepsini çok sevdim çok faydalarını gördüm. Semih hoca sakin, sorarsan cevaplıyor, prof egosu olmayan, para meraklısı reklam meraklısı değil; ama hıhhh tamam ya doktorum budur diye de ikna olamıyorsunuz gibiii orta şeker bir hekim diyeyim. Tüm süreçlerde ben embriyologları çok soğuk buldum az bilgi verdiler bir cümle söyleyip telefonu kapatıyorlar, ya arkadaş belki bir şey soracağım belki sürece hakim değilim olamaz mı yani?! Mutlaka laboratuvarda titiz çalışılıyordur Memorial sonuçta ama daha iletişime açık olabilirlerdi. 10 üzerinden 7 diyebilirim genel değerlendirme için.

Yakın zamanda transfer olduysanız yoplam maliyetiniz nedir sormamda sakınca yoksa, maliyetimizi bilelim diye sorudm nem de orsyı düşünüyorm

Yaa evet embriyolog konusunda çok haklısınız bu süreçte hep ben arandım benimle iletişime geçildi ama embriyolog hep eşimi aradı eşim de anlamıyo böyle şeylerden her şeyi yarım yamalak anladım. Kaç tane embriyom kaçıncı kalitede onu bile anlamadım 2 tanesi 5. Gün kaliteli embriyo ee diğerleri kaçıncı gün çok mu kötü hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…