- 16 Ekim 2024
- 1.504
- 1.035
- 48
- 35
Ayy çok iyi o zaman inşallah bebeğinize sağlıkla hayırla en kısa zamanda kavuşursunuzTeşekkürler öyle yapaym. Ben de önceki tranferleri ücretli yaptırdım da artık üç yılı devirdim amh düşük be ararsan var mlsf. Rapor çıkartabiliriz dedilerdi başka yer
Transferden birkaç gün öncesi 0 dı. Ama bir gün kala ölçünce kaç çıktı söylemediler. Sorunda da sorun olsaydı transfer yapmazlardı dediler bilmiyorum o yüzdenBen pcosum. Benim de dolayı olmadığını düşünüyorum. Progesteronum 10.1 geldi geçen ay. Sizin ölçüldü mü hiç?
Yakın zamanda transfer olduysanız yoplam maliyetiniz nedir sormamda sakınca yoksa, maliyetimizi bilelim diye sorudm nem de orsyı düşünüyormBen de Semih hocayı tercih edenlerdenim. Herkesten önce hemşire arkadaşlar o kadar ilgili o kadar tatlı insanlar ki aslında sürecin büyük kısmı onlarla ilerliyor ilaç kullanımı vs derken, anında geri dönüş sağlıyorlar sabırla tane tane aktarıyorlar pozitifler ben hepsini çok sevdim çok faydalarını gördüm. Semih hoca sakin, sorarsan cevaplıyor, prof egosu olmayan, para meraklısı reklam meraklısı değil; ama hıhhh tamam ya doktorum budur diye de ikna olamıyorsunuz gibiii orta şeker bir hekim diyeyim. Tüm süreçlerde ben embriyologları çok soğuk buldum az bilgi verdiler bir cümle söyleyip telefonu kapatıyorlar, ya arkadaş belki bir şey soracağım belki sürece hakim değilim olamaz mı yani?! Mutlaka laboratuvarda titiz çalışılıyordur Memorial sonuçta ama daha iletişime açık olabilirlerdi. 10 üzerinden 7 diyebilirim genel değerlendirme için.
Ben de Semih hocayı tercih edenlerdenim. Herkesten önce hemşire arkadaşlar o kadar ilgili o kadar tatlı insanlar ki aslında sürecin büyük kısmı onlarla ilerliyor ilaç kullanımı vs derken, anında geri dönüş sağlıyorlar sabırla tane tane aktarıyorlar pozitifler ben hepsini çok sevdim çok faydalarını gördüm. Semih hoca sakin, sorarsan cevaplıyor, prof egosu olmayan, para meraklısı reklam meraklısı değil; ama hıhhh tamam ya doktorum budur diye de ikna olamıyorsunuz gibiii orta şeker bir hekim diyeyim. Tüm süreçlerde ben embriyologları çok soğuk buldum az bilgi verdiler bir cümle söyleyip telefonu kapatıyorlar, ya arkadaş belki bir şey soracağım belki sürece hakim değilim olamaz mı yani?! Mutlaka laboratuvarda titiz çalışılıyordur Memorial sonuçta ama daha iletişime açık olabilirlerdi. 10 üzerinden 7 diyebilirim genel değerlendirme için.
Yok canım 21. Gün için sormuştumTransferden birkaç gün öncesi 0 dı. Ama bir gün kala ölçünce kaç çıktı söylemediler. Sorunda da sorun olsaydı transfer yapmazlardı dediler bilmiyorum o yüzden
Hatırlamıyorum ki çok zamandır tedavide değilimYok canım 21. Gün için sormuştum
Ben de tedavide değilim. Daha önce hiç denemedim tüp bebek. Doktor sadece yumurtluyor muyum diye kontrol etti. 10.1 çıktıHatırlamıyorum ki çok zamandır tedavide değilim
Evet evet, Mustafa bey hgc 5i geçince paylaşıyor diyenler olmuş yorumlarda. Semüh bey daha mütevazı geliyor bana daÇok teşekkürler canım aminhastanede karşılaştığımız bi arkadaş vardı Kayseri’de başka merkezde bir defa denemiş sistemde negatif olmuş ikincisinde Semih hovaya geçmiş o da iki gün önce kalp atışını duydu dün mesela çok korktum akıntının arasında kıl gibi de olsa kan görünce lekelenmeyi haber verince progesteron iğneni bugün yaptır dedi hemen kesildi leke çok şükür planlı ve nahif biri gerçekten arkadaş demiş ki hocam çekmiyor musunuz kalp atış videosu filan yok her zaman yapmıyoruz demiş havası civası yok sayfasında paylaşımlar çok değil mesela
Kesinlikle mütevazıEvet evet, Mustafa bey hgc 5i geçince paylaşıyor diyenler olmuş yorumlarda. Semüh bey daha mütevazı geliyor bana da
Canm sen de mi doktor ariyosun
okuduklarıma göre evet kendisi bilgili ve Allah korkusu olan biri. Hastane para kazansın diye olur olmadık işlem yapmıyormuş. Bu devride Allah korkusu olan hekim bulmak da zor. Ben de semih hocayı düşünüyorum bakalım.Evet fikir almak için merak ettim kendisini ,bilgili sonuca odaklı birisi mi?
AminEvet bende öyle okudum Semih hocayı ..hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yardımcı ureme teknikleri denediniz mi peki hiç tüp bebek dışındaBen şuan düşünmüyorum ..emin ve hazır olduktan sonra inşallah
Aşılama, femera vsNe gibi mesela tüp bebek dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?