Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bn Semih hocama gidiyorum ilk transferimde taze transferdi pozitifi gördüm 9.haftada kalbi durdu maalesef şimdi kalan embriyomu genetiğe gönderdim yeniden transfer oldum 12sinde iyi tecrübeli biri 35yaşındayım ısrar etmesini isterdim genetik konusunda onun dışında her an ulaşabileceğim anlayışlı bir doktor keza hemşireler de çok ilgili her an onlara da ulaşabiliyoruz embriyolog ve laboratuvarı güvenilir karar sizinKızlar hepinizden iyi ve kötü tecrübelerinizle cevap bekliyorum. Deneyimi olanlar paylaşabilir mi?
Benim arkadașım Mustafa Taşa gitti ve hic memnun kalmadı. Çok yoğunlar, özel ilgi sıfır. Sanki herkese aynı seyi uyguluyolarmiş gibi geldi bana. Ilk transferi negatif, ikinci transfer cift embriyo -tuttu ancak tek kese görüldü ve kalp atışı duyulamadan kürtaj malesef oda olmadı. Geride dondurulmus iki embriyosu varmış, Mustafa hoca bunlarin kalitesi kötü , tutmasi zor demis. Kötüyse niye donduruldugu konusu beni şok etti
Genel kötü şeyler yazılmış Mustafa taş hakkında. Direkt pozitif hgc ile hamilesiniz videoları çekiyor diyorlardı demek ki haklılar.Mustafa taş a gitmeyin hıc güzel şeyler okumadım burda gidenlerden kendisi hakkında bende kendını araştırmıştım ve hızlıca vazgecmıstım
Ne zaman başladınız? Sürecin neresindensiniz :)Ben semih hocaya gidiyorum oldukça memnunum aceleci paragöz bir doktor değil. Hastane ve hemşirelerinden de çok memnunum ben.
Sevindim Semih hoca ile olan uyuma gerçekten herkes de Allah korkusu olan bir hekim demiş. Peki kaçınvı tüp bebek denemeniz diye sorsam?Merhaba bn Semih hocama gidiyorum ilk transferimde taze transferdi pozitifi gördüm 9.haftada kalbi durdu maalesef şimdi kalan embriyomu genetiğe gönderdim yeniden transfer oldum 12sinde iyi tecrübeli biri 35yaşındayım ısrar etmesini isterdim genetik konusunda onun dışında her an ulaşabileceğim anlayışlı bir doktor keza hemşireler de çok ilgili her an onlara da ulaşabiliyoruz embriyolog ve laboratuvarı güvenilir karar sizin
Siz kimde yaptırdınız bu arada? Ve ne gibi işlemler yapıldıMustafa taş a gitmeyin hıc güzel şeyler okumadım burda gidenlerden kendisi hakkında bende kendını araştırmıştım ve hızlıca vazgecmıstım
İkinci transferim benim ilki dediğim gibi sonuçlandı 12temmuzda transfer oldum yeniden inşallah sağlıca tutunmuşturNe zaman başladınız? Sürecin neresindensiniz :)
Sevindim Semih hoca ile olan uyuma gerçekten herkes de Allah korkusu olan bir hekim demiş. Peki kaçınvı tüp bebek denemeniz diye sorsam?
Ali sami gürbüz yaptı işlemi opu transfer başka hiç bi işlem olmadıSiz kimde yaptırdınız bu arada? Ve ne gibi işlemler yapıldı
Amin inşallah sımsıkı tutunmuştur sana annesiİkinci transferim benim ilki dediğim gibi sonuçlandı 12temmuzda transfer oldum yeniden inşallah sağlıca tutunmuştur![]()
Teşekkür ederim :)Ali sami gürbüz yaptı işlemi opu transfer başka hiç bi işlem olmadı
İnşallah canım çok teşekkürlerAmin inşallah sımsıkı tutunmuştur sana annesi![]()