Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos için öneriliyor amaVakit kaybı.
Evet biz de semih bey’de karar kıldık. Aralık’a kadar doğal deneyeceğiz çünkü bu ay rahim filmi çekimim var ondan sonra doğal gebelik çok artıyor dedi doktor, Aralık’a kadar deneyip sonra semih beye gideğiz olmazsa. İnşallah Aralık’a kadar hamile kalırım daBende semih beyde tedavi oldum sebebsiz infertilite vardı ikinci deneme de pozitifi gördük çok şükür kendisi son derece güvenilir ve işinin ehli mustafa taşla da gorusmustuk önce orası cok kalabalık ve bekledıgınız ilgi ve sıcaklığı bulamazsınız
Elhamdülillah pozitifi görmenize çok sevindim sağlıkla da alın kucağınıza inşallahBende semih beyde tedavi oldum sebebsiz infertilite vardı ikinci deneme de pozitifi gördük çok şükür kendisi son derece güvenilir ve işinin ehli mustafa taşla da gorusmustuk önce orası cok kalabalık ve bekledıgınız ilgi ve sıcaklığı bulamazsınız
Rahim filminden sonra nasıl artıyor gebelik ihtimali anlamadım? Bizde aralık ayında Semih beyi düşünüyoruz da rahim filme felan hiçbişey çektirmedik.Evet biz de semih bey’de karar kıldık. Aralık’a kadar doğal deneyeceğiz çünkü bu ay rahim filmi çekimim var ondan sonra doğal gebelik çok artıyor dedi doktor, Aralık’a kadar deneyip sonra semih beye gideğiz olmazsa. İnşallah Aralık’a kadar hamile kalırım da![]()
Daha mantığını tam çözememiş doktorlar da ama arttırıyor hem de baya. Büyük ihtimalle yumurtayı da güçlendiriyor ve spermin akılını da hızlandırıyorRahim filminden sonra nasıl artıyor gebelik ihtimali anlamadım? Bizde aralık ayında Semih beyi düşünüyoruz da rahim filme felan hiçbişey çektirmedik.
Rahim filminin çekilmesinde herhangi bi işlem yapılıyor mu ki? İlk defa duydum bunu.Daha mantığını tam çözememiş doktorlar da ama arttırıyor hem de baya. Büyük ihtimalle yumurtayı da güçlendiriyor ve spermin akılını da hızlandırıyor
Yok anestezi altında veya uyanık gibi seçenekler var. Dayanılmayacak bir acı da değil zaten. Şükür rahim şeklim tüpler sıkıntısız çıktı miyom ya da endometriosis mi ne diyorlar yok dedi doktor gayet iyi dedi. Eşimin de sperm testi iyi geldi şükür. Tavsiyem eşin de seninle birlikte hazırlansın süreceRahim filminin çekilmesinde herhangi bi işlem yapılıyor mu ki? İlk defa duydum bunu.
Ben anestezili yaptırmıştım tüp bebeğe başlamadan önce Gökalp hocaya yaptırdım orası diğerlerine göre uygun gelmişti bana tüp bebeğe başlarken sormuştu Semih hoca ben de videosunu gönderiyorlar onu göstermiştimRahim filminin çekilmesinde herhangi bi işlem yapılıyor mu ki? İlk defa duydum bunu.
Hemsom ne yaptınBen anestezili yaptırmıştım tüp bebeğe başlamadan önce Gökalp hocaya yaptırdım orası diğerlerine göre uygun gelmişti bana tüp bebeğe başlarken sormuştu Semih hoca ben de videosunu gönderiyorlar onu göstermiştim
Çok şükür canımHemsom ne yaptınnasılsın? Nasıl bebiş sen nasılsın
Ooyy maşallah darısı bana bu seneÇok şükür canım14haftalık oldu büyüyor inşallah karnımda
sen nasılsın ne yaptın ?
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım evet öyle gerçektenOoyy maşallah darısı bana bu seneHsg çektirdim canım bekliyorum adet olmazsam hamileysem göbek atcam
zaman ne çabuk geçmiş daha geçen transferi konuşuyorduk senin
![]()
Amin amin canımİnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım evet öyle gerçektengribe yakalandım biraz zorluyor iki üç gündür
![]()
Fetal DNA yaptırdım cinsiyet belli canım erkekAmin amin canımgeçmiş olsunnn hamilelikte düşüyor bağışıklık
dikkat et kendine.. ayy daha detaylı ultrason var cinsiyet var
![]()
YaaaFetal DNA yaptırdım cinsiyet belli canım erkekevet detaylı ultrason var daha inşallah kolaylıkla sağlıkla darısı sana
![]()
Sen genetik istediğini ısrarla söyle bu konuda doktoru dinleme canım maalesef ilk tüp bebekte genetiğe göndermeden taze transfer olmuştum 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldumYaaamaşallah annesi sağlıkla alın kucağınıza . Canım ikinci tüp bebek denediğinde mi yaptırmıştın yoksa ilk tüp bebek miydi genetik yaptırdım demiştin. Benim ilk olcak ya direkt genetik yaparlar mı? Düşük var çünkü
Amin amin canımYaaamaşallah annesi sağlıkla alın kucağınıza . Canım ikinci tüp bebek denediğinde mi yaptırmıştın yoksa ilk tüp bebek miydi genetik yaptırdım demiştin. Benim ilk olcak ya direkt genetik yaparlar mı? Düşük var çünkü
Sen genetik istediğini ısrarla söyle bu konuda doktoru dinleme canım maalesef ilk tüp bebekte genetiğe göndermeden taze transfer olmuştum 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldumbir tane dondurulmuş embriyom kalmıştı çözdürülüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu onu transfer oldum