Müstakbel eltim...

Kiz sizinle tanismiyor ve muhattap dahi olmuyorken babasinin rahatsizligina kadar bilmeniz rahatsiz etti belkide, bu kadar icte olmaniz filan. Hos yinede sagol denirdi ama bana garip geldiniz belki ona da gelmistir. Ben eşimle sevgiliyken eltimin adini bilmezdim kaldiki babasinin rahatsizligini bileyim.

Kayınvalide ve elti kavramlarını olayları anlatmak kolay olsun diye kullandım :)
Ama geçmiş olsun dileyen bir kıza sağol demek için çok resmi bir ilişkiye gerek var mı sizce? Samimiyet bende kurmam hemen insanlarla. Ama bir sağol demekle de bence bir yeri eksilmez ve de can ciğer olmazdık zaten öyle değil mi? Bilmiyorum belki ben çok iyi niyetliyimdir.

Bana da kayınvalidem anlatmıştı babasının durumlarını. Ondan daha çok ailedeyim diyebilirim. Onlar nişanlıyken bile kayınvalidem benimle daha çok görüşürdü.

Ben yorum yazana kadar diğer yorumlar gelmiş ve ben okumamıştım.o zaman diyecek tek şey kalıyor durabildiğin kadar uzak dur. Eğer daha önce kv nin evine gitmediysen mevlüde de gitme. Ama gidersen de burcuyla hiç muhatap olma. Mutluluklar dilerim de geç kenara. Ve lütfen hizmet konusunda onunla yarışa girme. Herşeye atlarsa ben yaparım diye bırak o yapsın. Sen hanım hanımcık otur dön. Millet görür aradaki farkı.
Aslında hiç gitmesen en güzeli.

Ben hem kayınvalidemle hem diğer aile üyeleriyle çok çok iyiyim. Yani o mevlütte olan tüm insanlara aram çok güzel. Aslında burcu ablayla da güzel olmasını isterdim. Ama niye böyle yaptı anlamadım
Samimiyet kurmak istememistir olabilir ya insanlar cesit cesit

Bana da kayınvalidem anlatmıştı babasının durumlarını. Ondan daha çok ailedeyim diyebilirim. Onlar nişanlıyken bile kayınvalidem benimle daha çok görüşürdü.

Siz daha cok ailede olun tabiki size göre normalse ama herkes normal karsilamaz ve bu kadar ic ice olmak istemeyebilir rahatsiz olabilir. Karsilasirsaniz merhaba demeniz yeterli. Özel birseye gerek yok.

Evet yaşım 23. Üniversitemi bitirdim, öğretmen oldum, çalışmaya başladım. Aradan 1 sene geçti ve bir kaç ay sonra da nişanlıcam bence normal ilerliyorum :) Takipten çıkarmam hoş olmasa bile, onun yaptıklarının yanında..

Siz daha cok ailede olun tabiki size göre normalse ama herkes normal karsilamaz ve bu kadar ic ice olmak istemeyebilir rahatsiz olabilir. Karsilasirsaniz merhaba demeniz yeterli. Özel birseye gerek yok.
Doğru söylüyosunuz özel bişeye gerek yok. Öyle selam verip geçerim.

Valla ben, girişte bir tutam oyunlu davranmanız taraftarıyım. Çünkü kendisi az öyle gibi. Siz soğuk durursanız baştan, aranızdaki gerginliği başlatan taraf olarak siz görüneceksiniz.

Mevlütte güzelce selamlaşın, tebessümle sıcacık. Eğer size sıcak davranırsa hah dersiniz oyunlu. Soğuk savaş aranızda kalır. Ancak size soğuk davranırsa, müstakbel kv de oradan bi sizin tarafa kayar.
Sonrasını o düşünsün. Neticede siz tüm iyi niyetiniz ve sevimliliğiniz ile kaynaşmak istemiştiniz :)

Çok haklısınız:) Bende aynen bu şekilde düşünmüştüm ve bu zamana kadar gelişen hadiselerde de inanın gerçekten hep iyi niyetli düşünmüştüm. Ama ya o öyle değil yada yüz yüze gelince iyi olucak belki bilmiyorum karakterini fazla. Umarım iyi olur, aramızın kötü olmasını istemem çünkü :)

Belki oda kötü niyetinden yapmamıştır, ilk başta daha kapalıdır sonra açılır, savunmak için değil ortalığı sakinleştirmek ve karşınızdaki kötü niyetliyse haksız olmayasınız diye yazıyorum. En doğrusu salağa yatıp hiç bişey yapmamak. Zamanla netleşecektir

Takipten cikarmak gunumuz dilinde savas anlamina geliyor biliyorsunuzdur
En guzeli kisitlamak veya hic eklememek
Dusmanlik olarak algiliyor cogu insan
Hele siz de bir evlenin de ondan sonra resmi git geller baslar. Gercekten su anda gerek yok. Belli ki sıkıntili bir tip. Ve evlenince basiniz agriyacak bu isi erkene almanin anlami yok

Ne diyeyim :) burdan anlatırken sevgilimin abisinin eşi demek çok zor geliyor valla öyle diyorum anlayın siz lütfen :)
Burcu diyosun ya işte anlatırken biz anlıyoruz kim olduğunu :) abla mabla gözünü seveyim uzak dur. Dilim çok yandığı için sen de yanma istiyorum

Aynen bende direk kötü niyetlidir diye düşünmek istemedim açıkçası. Belki karakteri öyledir, sonradan açılır yani olabilir. Sadece nasıl davranıcağımı bilmeidğim için açtım konuyu

Haklısınız, gülüp geçmek en temizi :)

niye bu kadar iyi olma geçinme çabasına girdiniz
olayları akışına bırakın
sizinle iletişime geçmesi zorunluymuş gibi anlatmışsınız ilişkiniz yıllık olsa da resmiyetiniz yok
buarada kız saf falan diyecektim ama engelleme falan hoş şeyler değil bayağı bayağı görüşmek istemiyor
karşılaşırsanız tavır yapmayın ilk defa karşılaşmış gibi ve mesafeli olun atılmayın aman yardım edeyim sana aman canım cicimli konuşmayın resmi davranın
kimse sizinle iletişime geçmek zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…