Kayınvalidemin teklifi üzerine ben görüşmeyi kabul ettim zaten. Ben çok tanışmak istiyorum görüşelim demedim ki. Ben ondan bile bahsetmiyodum hiç, kayınvalidem söyledi tanıştırıyım sizi diye.
Ayrıca, bence yoldan geçen biri de olsam, babasının rahatsızlığı gibi konu karşısında onu sayıp geçmiş olsun dilediysem muhattap olmamak gibi bir kavramı bir İNSANA yakıştıramıyorum ben. Evli olmak yada olmamakla hiç bir ilgisi yok bence. Herşeyden önce bir insanız. İnsanlık ettiysek bence karşı tarafta bunun farkında olmalı. İster evli olayım ister bekar olayım farkeder mi babasına geçmiş olsun demişim, insanlığa yakışan bu bence. Bir sağol demekle kimsenin bir yeri eksilmez
Kayınvalide ve elti kavramlarını olayları anlatmak kolay olsun diye kullandım :)Bence üstelemeyin. Çünkü aranızda resmi bir ilişki yok, kızda durduk yere şimdiden samimiyet kurmak istemiyor. Siz üsteledikçe tuhaf olmuş, kız kendini geri çekmiş. Ne sevgilinizin annesi kayınvalideniz, ne o kız eltiniz, gelin ata binmiş ya nasip demiş. Biraz sakin olmakta fayda var.
Bana da kayınvalidem anlatmıştı babasının durumlarını. Ondan daha çok ailedeyim diyebilirim. Onlar nişanlıyken bile kayınvalidem benimle daha çok görüşürdü.Kiz sizinle tanismiyor ve muhattap dahi olmuyorken babasinin rahatsizligina kadar bilmeniz rahatsiz etti belkide, bu kadar icte olmaniz filan. Hos yinede sagol denirdi ama bana garip geldiniz belki ona da gelmistir. Ben eşimle sevgiliyken eltimin adini bilmezdim kaldiki babasinin rahatsizligini bileyim.
Ben yorum yazana kadar diğer yorumlar gelmiş ve ben okumamıştım.o zaman diyecek tek şey kalıyor durabildiğin kadar uzak dur. Eğer daha önce kv nin evine gitmediysen mevlüde de gitme. Ama gidersen de burcuyla hiç muhatap olma. Mutluluklar dilerim de geç kenara. Ve lütfen hizmet konusunda onunla yarışa girme. Herşeye atlarsa ben yaparım diye bırak o yapsın. Sen hanım hanımcık otur dön. Millet görür aradaki farkı.Düğüne çağırdılar tabiki. Ben gidemedim babamdan dolayı. Bizimde nişanımız şubatta olucak kısmetse.
Olayları anlatmak kolay olsun diye kayınvalide ve elti kavramlarını kullandım, bunu anlayın lütfen yani :)
Hiç kendi kendine gelin güvey olucak birisi değilim zaten her şey ortada bence
Samimiyet kurmak istememistir olabilir ya insanlar cesit cesitBen hem kayınvalidemle hem diğer aile üyeleriyle çok çok iyiyim. Yani o mevlütte olan tüm insanlara aram çok güzel. Aslında burcu ablayla da güzel olmasını isterdim. Ama niye böyle yaptı anlamadım
Bana da kayınvalidem anlatmıştı babasının durumlarını. Ondan daha çok ailedeyim diyebilirim. Onlar nişanlıyken bile kayınvalidem benimle daha çok görüşürdü.
Evet yaşım 23. Üniversitemi bitirdim, öğretmen oldum, çalışmaya başladım. Aradan 1 sene geçti ve bir kaç ay sonra da nişanlıcam bence normal ilerliyorum :) Takipten çıkarmam hoş olmasa bile, onun yaptıklarının yanında..Uzun yillardir devam eden bir iliskiniz de olsa
Ne sevgilinizin annesi kvniz
Ne de o kizcagiz eltiniz
Bosverin,ola ki evlenirseniz o zaman dersiniz bence su an gerek yok.
Merak ettim dugunlerine katilmis miydiniz?
Edit; amanin yasiniz daha 23. Şok oldum.
Takipten cikarmaniz hos olmamis, ama boyle ergenler gibi davranmasina gerek yok elbette
Doğru söylüyosunuz özel bişeye gerek yok. Öyle selam verip geçerim.Siz daha cok ailede olun tabiki size göre normalse ama herkes normal karsilamaz ve bu kadar ic ice olmak istemeyebilir rahatsiz olabilir. Karsilasirsaniz merhaba demeniz yeterli. Özel birseye gerek yok.
Ne diyeyim :) burdan anlatırken sevgilimin abisinin eşi demek çok zor geliyor valla öyle diyorum anlayın siz lütfen :)Ay burcu abla demeye başlamışsın bile
Çok haklısınız:) Bende aynen bu şekilde düşünmüştüm ve bu zamana kadar gelişen hadiselerde de inanın gerçekten hep iyi niyetli düşünmüştüm. Ama ya o öyle değil yada yüz yüze gelince iyi olucak belki bilmiyorum karakterini fazla. Umarım iyi olur, aramızın kötü olmasını istemem çünkü :)Valla ben, girişte bir tutam oyunlu davranmanız taraftarıyım. Çünkü kendisi az öyle gibi. Siz soğuk durursanız baştan, aranızdaki gerginliği başlatan taraf olarak siz görüneceksiniz.
Mevlütte güzelce selamlaşın, tebessümle sıcacık. Eğer size sıcak davranırsa hah dersiniz oyunlu. Soğuk savaş aranızda kalır. Ancak size soğuk davranırsa, müstakbel kv de oradan bi sizin tarafa kayar.
Sonrasını o düşünsün. Neticede siz tüm iyi niyetiniz ve sevimliliğiniz ile kaynaşmak istemiştiniz :)
Kayınvalide ve elti kavramlarını olayları anlatmak kolay olsun diye kullandım :)
Ama geçmiş olsun dileyen bir kıza sağol demek için çok resmi bir ilişkiye gerek var mı sizce? Samimiyet bende kurmam hemen insanlarla. Ama bir sağol demekle de bence bir yeri eksilmez ve de can ciğer olmazdık zaten öyle değil mi? Bilmiyorum belki ben çok iyi niyetliyimdir.
Takipten cikarmak gunumuz dilinde savas anlamina geliyor biliyorsunuzdurEvet yaşım 23. Üniversitemi bitirdim, öğretmen oldum, çalışmaya başladım. Aradan 1 sene geçti ve bir kaç ay sonra da nişanlıcam bence normal ilerliyorum :) Takipten çıkarmam hoş olmasa bile, onun yaptıklarının yanında..
Burcu diyosun ya işte anlatırken biz anlıyoruz kim olduğunu :) abla mabla gözünü seveyim uzak dur. Dilim çok yandığı için sen de yanma istiyorumNe diyeyim :) burdan anlatırken sevgilimin abisinin eşi demek çok zor geliyor valla öyle diyorum anlayın siz lütfen :)
Aynen bende direk kötü niyetlidir diye düşünmek istemedim açıkçası. Belki karakteri öyledir, sonradan açılır yani olabilir. Sadece nasıl davranıcağımı bilmeidğim için açtım konuyuBelki oda kötü niyetinden yapmamıştır, ilk başta daha kapalıdır sonra açılır, savunmak için değil ortalığı sakinleştirmek ve karşınızdaki kötü niyetliyse haksız olmayasınız diye yazıyorum. En doğrusu salağa yatıp hiç bişey yapmamak. Zamanla netleşecektir
Haklısınız, gülüp geçmek en temizi :)Takipten cikarmak gunumuz dilinde savas anlamina geliyor biliyorsunuzdur
En guzeli kisitlamak veya hic eklememek
Dusmanlik olarak algiliyor cogu insan
Hele siz de bir evlenin de ondan sonra resmi git geller baslar. Gercekten su anda gerek yok. Belli ki sıkıntili bir tip. Ve evlenince basiniz agriyacak bu isi erkene almanin anlami yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?