Müstakbel eltim...

Tepki gösterme bence, gayet ılımlı ve nazik davran.
Belki kızın yapısı genel anlamda soğuktur. Önyargılı gitme, gözlemle ilk izlenimler önemlidir. Madem sevgilinin ailesini önemsiyosun Burcu da artık o aileden.

Bence mustakbel eltin cok ta masum degil. Bir sekilde seni sinir etmeye calisiyor :) Belki mustakbel kayinvalidenle aranin cok iyi olmasindan hoslanmiyordur. Kadin seni ovuyor, hakkinda guzel konusuyorsa onu kiskanmis olabilir. Sen cuma gunu normal guler yuzle konus ama sadece havadan sudan ve o yaptiklarini hic kafana takmiyormus gibi yap, sonra hic muhattap olma. Daha cok sinir olur emin ol. Ve oraya cok ozenli git. O ortama yakisacak en guzel kiyafetlerini giy tertemiz , makyaj yapiyorsan ozenli yap, takilarini, cantani , ayakkabini uyumlu giy. Sonucta ilk karsilasmaniz olacak. Eger arada bir kiskanclik varsa birak daha cok kiskansin :))

Ben de eşimle sevgiliyken eltimin anasını, babasını, abisi, yeğenlerini yani her şeyini bilirdim. Evlerine oturmaya gider, muhabbet sohbet eder, keyifli vakit geçirirdik. İlişki, flört, nişan herkes meşrebine göre yaşıyor.
Misal vereyim kuzenimin sevgilisi gelmek istedi eşim kabul etmedi demişsiniz, siz bunu normal bulmuyor olabilirsiniz ama benim kuzenim beni ve eşimi sevgilisiyle tanıştırmak istese bu olaya "bir tanıyalım bakalım, oturması, kalkması nasıl biriymiş bir ölçüp tartalım" şeklinde yaklaşırdım. Görüşelim tanışalım ki doğru biri değilse baştan uyaralim diye.
Bana yukarıdaki iki mesajınız sanki "itham eder, normal mı bu samimiyetiniz" der gibi geldi ama belli ki onların bununla ilgili bir sorunu yok. Müstakbel kayınvalide, eş adayı, anne açısından bir sorun yok yani.
Doğrusu hastalık, ölüm gibi bir meselede 7 kat el bile geçmiş olsun diyebilir, baş sağlığı dileyebilir, bir kere bizim kültürümüz buna müsait. Bana yapılmış olsa ben de altında bir şey arardım.

niye öyle düşündünüz? belki konu sahibini ciddiye almadı. olamaz mı?
hemen yine ‘elti’ye saydırmışız... yeter ki erkek tarafından akraba olsun aman

Ne biliyim, geçmiş olsun filan dilerken eltim olmasından ziyade üzüldüm yani o yüzden diledim. Pekte bir resmiyete gerek yok aslında sağol demek için bilmiyorum karakteri böyle belkide. Belkide sorun bende

Sen çok iyiniyetlisin bence ondan. Herkesi kendin gibi sanma mesafeni koru sonra evlenince ne yapar ne derse karşılığını verirsin. Bazı eltiler de var eğitimi daha fazla olanı kıskanırlar o durum da olabilir. Kendini sıkıntıya sokcak bir durum yok yani o düşünsün sen aileye girince nasıl davrancaģını.

1. Sözüm : gelin ata binmiş gör kime inmiş diye bir söz vardır. Bir arkadaşım kocam diye fotoğraf paylaştığı 5 yıllıkk erkek arkadaşı ile evlenmedi. Şimdi o fotoğraflar ortaya çıkacak diye korkuyor. Eşinin görmesini kesinlikle istemiyor.
Onun için hakkınızda hayırlısı.
2. Bence umursama canım sen onun evine gitmiyorsun. Rahat ol ve muhatap olma

22 senelik evliyim kayınvalidemle hiç bu kadar içiçe olmadım. Eltilerimin hiç bir ne facebookta, ne ıntagramda arkadaşım değildir. Çok özleşirsek telefon var ayda yılda bir oda yeter. Bu kadar üzerine gitmeyin. Vıc vıc olmaya gerek yok. Mesafe iyidir. Kayınvalidem dediğiniz bayanlada biraz mesafe gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Yüz yüze gelmeden iki kelam etmeden engelleme boyutuna gelmissiniz sen evlenince siz nasıl olacaksıniz bilmiyorum..:)..bence ilk adimi ondan bekle konuşursa konuşursun

Bazı eltilerde var bu durum ama eğitim ama meslek konusundan dolayı kıskançlık edenler. Onu demek istemişlerdir.

Erkek anneleri hakkındaki geçmiş mesajlarımı okumanızı tavsiye ederim. Asla taraflı yaklaşmam, 1 eltiye ve 2 yengeye sahip biri olarak düşüncemi yazdım sadece.

Selamlas cekil kenara misafir olan sensin o sana ilgi gosterirse gosterir
Tavir filan yapma bence

Erkek anneleri hakkındaki geçmiş mesajlarımı okumanızı tavsiye ederim. Asla taraflı yaklaşmam, 1 eltiye ve 2 yengeye sahip biri olarak düşüncemi yazdım sadece.

belki benim mesajım sert oldu kusura bakmayın.

aslında konu sahibini anlamaya çalışıyorum; tamam mesajlra cevap yazmamış elti burda ayıp etmiş ama bu kadar çabalamaya gerek yok ki biri için. ayrıca daha yüz yüze tanışmamışsınız.
instagramdan takip edip sonra takip etmedi diye neden takipten çıkardınız ki. Kalsaydı öyle en azından şimdi napıcam nasıl davranıcam ben diye düşünmezdiniz :)
Neyse mevlütte artık merhaba merhaba. yeter bence

Engelleme silme yapmayacaktin :;(yoksa haklı çıkardın kimseye de söylemmmemissin .

Bariz istemiyor hasbam

bence hicc tinlamayin.merhaba diyin soguk bi sekilde hic sohbet etmeye yada yasananlardan bahsetmeyin.onu hic onemsemediginizi gosterin siz gereken seyleri yapmissiniz zaten

Tavsiyem herkese verdiğin gibi selamını ver mevlütünü dinle eve gel ayrıca o senin sevgilin daha ne olacağı belli değil eltin bile değil gitmen biraz saçma olurdu kv söylediğinde senin nasip tanışırız bir gün elbet diyip geçiştirmen gerekirdi ayrıca kızı sosyal medyadan eklemek şu bu sen o aileden değilsin bu kadar yüzgöz olma illa hayırlı olsun demek içinden geldiyse abisine hayırlı olsun de tanıdığın o sonuçta

Soğuk bir tepki göstermesi hoş olmamakla beraber şu anda sizi "sizin istediğiniz dozajda" ciddiye almaması da hakkıdır. Şu anda kaç yıllık ilişkiniz olursa olsun hiç bir resmiyetiniz yok. Bir de bu işlerde ailenin yani onun eşinin bakış açısı da çok siner müstakbel eltine. Yani abisi sizi ciddiye almıyorsa o da almaz, bence bu duruma şüpheci de olsa bir de bu açıdan bakmanızı öneririm. Başka çetrefillikler de olabilir sizi aile içerisinde andıklarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…