Müstakbel eltim...

Ben kendimden yola çıkarak düşündüğüm için hata yapıyorum belkide. Hiç tanımadığım bir insan, babamın rahatsızlığında bana geçmiş olsun dilese ben mutlu olurum beni düşünmüş, saymış diye. Ne tanıdık insanlar var vefasız. Böyle biri bana geçmiş olsun dilese bir sağol derdim açıkçası. bunun için resmiyete filanda hiç gerek duymazdım. Ama tabiki karakter meselesi, belki sonradan açılır bilmiyorum. İyi olma çabası dediğimde bir geçmiş olsun bide mutluluklar diledim yani, fazla da bir çaba göstermedim aslında :)

Ay bi bana mı tuhaf geliyor daha evlenmeden kv evinde güne, mevlüde gitmek. Ben çok utanırım yani ne sıfatım var? Kesseler gitmem
Ya bizim sevgilimin annesiyle, daha biz sevgili olmadan öncesinden tanışıklığımız var. Belki ondan böyledir ilişkimiz :)

Ne işiniz var sevgilinizin ailesiyle bu kadar. Ben eşimin annesini isteme gününde gördüm...En iyisi bu bence. O elti de belli çok iyi düşünceli biri değil. Şimdiden her yerde yer yapmaya çalışıyor fakan diyorum buyuk ihtimalle

Bir de ben kendisini sosyal medyadan istek yolladım instadan. Kabul etti fakat bana takip isteği yollamamıştı

şimdi o kadar yazdım buna mı takıldın deme:)
birisinin takip isteğini kabul edince iade-i ziyaret gibi takip isteğimi göndermek gerekiyor?
ben istek gönderen arkadaşlarımı kabul ediyorum ama karşı istek göndermiyorum zaten birbirimizi takip etmiş olmuyor muyuz ?
bu kadarı bilmediğimden ve merak ettiğimdendi.
belki eltinde bilmiyor. tutup takipten çıkarmanız hiç hoş olmamış.
şu durumda bütün arkadaşlarımın beni takipten çıkarması lazım sanırım..

Ve lütfen ilk anlatan sen olma. Yok mesaj attım dönmedi, yok sildim o da beni engelledi falan. Devamı gelecek belli.aaa farkında bile değilim tüh çok üzüldüm bak şimdi modunda ol. Elti sürtüşmelerinde ilk yakınan kaybeder. Sen zaten başından beri....... Diye başlarlar cümleye

Ben daha nişan evlenme olmadan bu kadar iç içe olmayı doğru bulmuyorum sonra böyle absürtlükler olabiliyor çevremde gördüm çok örneğini. Senin elti adayın sen nişanlanmadan seni ciddiye almıyor ondan tavırlıdır bazıları böyle. Mevlütte de selam dersin geçersin nedir ki yani babasına geçmiş olsun bile demezdim ben olsam çünkü yüzyüze gelmemişim daha. Üstüne çok gitmişsiniz elti adayınızın.

Ben olsam onu kendi haline bırakırdım mevlütüne gitmezdim.

ya benim gibi sosyal medya özürlüyse?
gerçi takipten çıkardığını da anlamış hemen. onu nasıl anlamış ki?
pff kendi kendimi çürüttüm..

Senin ayarlarinla alakali. Kabul edince o seni takip ediyor ama senin ayrica takip etmek icin istek gondermen gerekebiliyor
Benim o sekilde belki senin degildir fistik

Ne kadar kayınvalide meraklısısın ortada fol yok yumurta yok kızın yerinde olsam bende seninle görüşmezdim. Nişanlı falan olsan neyse .
Şu anlattıklarım arasından nasıl kayınvalide meraklısı olduğumu düşündünüz? Ben daha sevgilimle tanışmadan öncesinden beri annesini tanıyorum kendisini çok seviyorum, bizim birbirimizden bir rahatsızlığımız yok çok şükür. Meraklısı olmakla da alakası yok ki bu konunun. Herkes cadı kaynana modunda olmak zorunda değil yani

Ne biliyim, geçmiş olsun filan dilerken eltim olmasından ziyade üzüldüm yani o yüzden diledim. Pekte bir resmiyete gerek yok aslında sağol demek için bilmiyorum karakteri böyle belkide. Belkide sorun bende

Mevlütte karşılaşırsanız Merhaba merhaba, başka bir şey demeyin. Halinizi hatrınızı sorarsa nezaketen karşılık verip siz de sorun. Yok sormazsa siz de sormayın. Ayrıca olurda evine davet ederse bir bahane bulun, kesinlikle evlenmeden gitmeyin. Böylesi kalkıp yarın öbürgün sevgiliyken gelmişti diye lafını bile yapar.

Haklısınız yapar mı yapar :) Herkesi kendin gibi sanmamak lazım ben artık bunu anlıyorum genç yaşımda, daha neler anlıycam kim bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…