Müstakbel eltimle (!) tatil

Marka takıntısı var, gittiği yerlerde kendisine ilgi gösteren hizmet çalışanlarından hoşlanır. Onları aşağılarcasına davranmaz ama nasıl diyeyim yani "Doktor beeey hoşgeldiniz ne arzu ederdiniz" diyen bir garsonun olduğu mekan onun için +1000 puandır. Ha bunu arkadaş çevresine uyguladığını görmedim, yani çevresinde kendisiyle övündüğünü, beni gereksiz bir şekilde övdüğünü ya da yerdiğini görmedim. Ama kefil olamam tabi ki ilerisi ne gösterir bilemiyorum.

Belki doktor olan üyeler taşlayacak beni ama doktorların genelinde bu bahsettiğiniz durum ya da o bira olayındaki durum var bence. Tecrübeli mimarlar hep "Mesleğinizden soğumak istemiyorsanız sakın ha doktorla iş yapmayın" derlerdi. Ben 3 kez yaptım, ömrümden ömür gitti. Ama "Bir daha aynı hatayı yapar mısın?" derseniz yaparım. Çünkü ekmek parası

İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın bence. "Sevgilimle ilk tatilimiz. Gerçekten güzel bir yer ve onun ödemesi sıkıntı değil" diyorsanız gidin. Bunu yiyicilik olarak da düşünmeyin. Öyle olmadığınızı ikiniz de biliyorsunuzdur. Ama "bu çok büyük bir jest ve ben kendimi kötü hissedeceğim" diyorsanız kararınızda diretin. Onun kırılmasına göre değil kendi isteğinize göre verin kararınızı.

1 aylik bir iliski icin erkek arkadasiniz gereksiz ve abartili bir comertlik icinde. Bende guzel duygular uyandirmadi acikcasi. Rahatsizliginizi dile getirdiginiz halde hala devam ediyorsa pek iyiniyet arayamiyorum bilmiyorum. Onemli olan birlikte hosca zaman gecirmekse hala kendi istedigi super luks tatilde israrci olmasi bana samimi gelmedi. 13 bin tl de az para degil. Ben iki ay sonra evleniyorum balayi icin yer bakiyorum da bana 3 gune 3 bin vermek bile cok geliyo dusunun.

Bir de aklima su takildi. Eger naif, ufak seylerle mutlu olabilen, sade ve gosterissiz yasamayi seven biriyseniz bu adamla mutlu olabilecek misiniz? Adam 5 bin tl lik oteli bile begenmiyorsa yani bu is cok zor. Ben nisanlimla sevgiliyken ufacik bir yesil alana ortumuzu serip ayakkabilarimizi cikarip domates peynir ekmek yerdik. Ki kendisi de iyi ve kaliteli yerleri sever. Ama benimle her yerde her turlu mutlu oluyordu. Gercekten samimiyse amaci sizi mutlu etmek olmali, rencide etmek degil.

On yıllık psikologluk tecrübemin bana verdikleri üzerinden bi değerlendirme yapmam gerekirse standart dışı olan her hareket kişinin ruh sağlığı ile ilgili bi sinyaldir bence,bu parayı saçma kısmı da böyle bence. Eşitlik kadınlık gururu vs vs bunlar bi tarafa asıl önemli olan ruh sağlığı iyilik durumunda olması bence.

Bizim de ilk tatilimiz üniversitede öğrenciyken çok ekonomik bi tatildi,şimdi ikimizin de geliri çok arttığı için artık çok daha lüks tatiller yapabiliyoruz,cidden hepsi kendine göre özel,kıymetli ve keyifliydi. Hayatımızdaki insanla her türlü şey yapılabilmeli,bana kendimi kötü hissettirmemeli.

Arkadaşımın nişanlısı normalde Ümraniyede oturuyordu,nikah cüzdanında Ataşehir yazsın diye Ataşehirden çağırdılar nikah memurunu,işlemler de ordan yapıldı,tee 8 yıl önce. Zerre değişmedi adam coştukça da coşuyor. Lütfen sinyalleri iyi değerlendirin.

aslında herkesi tuhaf buldum... erkek arkadaşınla niye tatile cıkıyorsunuz ki? Ortada eltşde yok sonucta dediğiniz gibi müstakbel... bence herşey için cok erken...

Kesinlikle katiliyorum sevgi ve paylasim boyle bisey. Yeri gelir geceligi 100 tlik otelde kalirsin, yeri gelir iki geceye 3 bin lira verirsin. Onemli olan o kisiyle her kosulda o anin guzelligini paylasabilmek.. burda konu sahibinin erkek arkadasi birlikte gecirilecek zamandan, duygulardan ziyade fiziksel kosullara(luks gibi) fazla odaklanmis..

Bu cömertliği sadece size mi Peki? Cömertlik her zaman değer verilene yapılacak diye bir kaide YÖK maalesef. Eşim de görüşürken bana karşı çok cömertti. Sonradan anladım ki adam herkese karşı öyleymiş, bana özel değilmiş :) arkadaşlarım için çok iyi bir nitelik olsa da ben sadece benim için yapmasını tercih ederdim.

Erkek arkadaşını bana göndersene tam aradığım beklediğim neyse işin şakası bi yanada bende sevgilimden beni sahiplendiğini benimsediğini görmüyorum demiştim yani ayda yılda bir gelir ne bileyim alamayacağımdan değil ama evime bi alışveriş yapsa arabamın bi ihtiyacını görse yani bende burda tek başıma bi hayat mücadelesi veriyorum böyle gelip kadınına destek olsa gönlünü hoş tutsa die beklerdim hoşuma giderdi yani . Bence sen yanlış anlıyorsun çok güzel seni düşünüyor bak bizimki napıodu 2 gün gelio yat kalk ne kirası bu ay yetişemedim dediğimde bu son diyerek gönderrdi . Neymiş maaşım varmış ama yarısıyla araba kredisi ödüyorum. Ha tatillere götürür biletimi karşılardı ama bende sanırım daha fazlasını daha böyle erkeğim gelmiş gibi hissetmeyi istedim . Bunları okuyunca umut doğdu içime saha iyisi yok derdim öyle gelirdi aşkım gözü kör olduğundan ama daha iyisi var ya varmış vardır bi yerlerde heralde banada böyle değer verp el üstünde tutacak :))

Daha 1 ay kısmını es geçmişim ozaman bi anormal durum yada yapısı böyledir bizim bi arkadaş anlatmıştı kızın sevgilisi kızın hangi arkadaşının doğum günğ özel günü olsa çocuk hediye alırmış altın bileklikten çiçeğe kadar buda saçma mesela ama yapı belki de

Beni hiçbir zaman rencide etmedi arkadaşlar bunu niye herkes böyle anlıyor bilmiyorum ama ben anlatamamışım sanırım. Beni rencide etmiyor, ezmiyor, ben rahatsız oluyorum bundan sadece. Uzaktan görseniz aaa ne hoş diyebileceğiniz şeyler belki ama bana fazla geldiği için minnet duygusu içine bürünmek istemiyorum. İkimize o kadar para ödeyecek yazık günah giden paraya bir, değmeyecek iki. 13 bin liraya cruise gemi turuna çıkalım dese daha az batar gözüme.

Gördüğüm kadarıyla bir tek bana, arkadaş çevresinde bu kadar har vurup harman savurduğunu görmedim. Zaten öyle aman aman gezeyim tozayım yapamıyor çok yoğun çalışıyor çünkü. Telefonla konuşmamız yüz yüze görüşmemizden fazla oluyor bazen.

Ya ben zaten yapmasından şikayetçi değilim, sağ olsun var olsun teşekkür ederim. İyi niyetli olduğundan şüphem yok, beni ezen, rencide eden belirgin bir davranışı yok. Sadece suyunu çıkarıyor yani, ben bundan rahatsız oluyorum. Okey tatile götür, jestini yap eyvallah. Ama sırf Astoria daha iyi bir tatil yapsın diye de uçuk paralar verme, kendi paramı kendimin ödemesine izin vermiyorsan bari benim de kendimi "Bunu hiçbir zaman karşılayamam" şeklinde hissetmememi sağla. Ama erkek arkadaşım bu gözle bakamıyor yani "Hahaha ne kadar zenginim, benim olacaksın vurucam kırbacı" şeklinde değil de "Ne güzel işte lüks bir yere götürüyorum bak sana değer veriyorum senin niye gözüne batıyor bu niye rahatsız oluyorsun" şeklinde algılıyor. Ben bunu anlatmakta zorlanıyorum erkek arkadaşıma. Bu yüzden öneri istemiştim konu bambaşka yerlere gitti, bir de onu açıklamakla uğraşıyorum şimdi. Ben anlatamamışım sanırım, bilmiyorum.

Bence gemiyle bir Akdeniz turuna çıkın
Keyfini çıkar Astoria

konu uzamış gitmiş :) sana gerçekten değer veriyorsa ve jest yapmak istiyorsa 3-4 binlik yere gidin parasını da o versin. Maksat jest yapmaksa yapsın, mutlu da olsun. Ha illa 13binde mutlu olacaksa o zaman bir daha gözden geçir. Sen adama desen ki pansiyonda kalalım nedense bunu istemeyeceğini düşündüm. Hani maksat mutlu olmaksa ? Bir üye yazmış çimlerde peynir ekmek yerdik nişanlıyken diye, senin sevgilinin böyle bir şeyle mutlu olacağını düşünemedim nedense. Kendi lükslerinden ödün vermezken sana verdiği değeri buna alet ediyor sanki seni ikna etmek için. Elbette biz buradan farazi yorum yapıyoruz çok da dikkate alma yani yanlış düşünüyorsam(k)

Olmasını da bekleyemem ki, mesela ben de bazı ortamlarda mutlu olamam sırf sevgilimle bir aradayız diye. Herkesin bir hayat standardı, düzeni var. Misal atıyorum böceklerden rahatsız olan bir insanı çadır tatiline götürmek eziyet olabilir, o an orada sevgilim var diye düşünmez yani. Ben de mesela mangal ortamlarını sevmem, erkek arkadaşım bayılır erkek erkeğe mangal yapmaya. Beni götürse o ortama, ben de rahatsız olurum. O anlamda çok bir şey diyemiyorum yani. Ama arada çok fazla fark olmayan bir şey için de bu kadar ısrara gerek yok diye düşünüyorum, o da bunu "Değer veriyorum ama Astoria buldu bunuyor" gibi algılıyor bence.

2 kişi 13 bin tl lik tatil en az 8 günse pahalı değil bana göre Astoria .Bence gidebilirsiniz bırak ödemek istıyorsa ödesin beyefendi .Zaten tavırları kötü niyetli ezici değilmiş bunu anlamışsın.E B u sitede ki bazı kızlarımız gibi:ayyy hesabı hep ortak öderiz ya da erkek arkadaşımın cebinde akrep var konuları açmaktan daha iyi değil mi sence.Asıl kadınına para harcamayan erkek değer vermıyordur.Çünkü bütün imkanlarını senden sonra tanışacağı ve değer vereceği diğer kadına saklıyordur demektir bu.mutluluklar dilerim

6 gün ya. Hesabı ortak da öderiz, hayat müşterek ben bunları sorun eden bir kafada asla olmadım. Ben yanlış anlattım biraz erkek arkadaşımı galiba, milletin kafasında "Hayır buraya gidecez para benim sen de benimsin kıroyum ama para bende" diyen bir erkek canlandı galiba. :) Alakası yok, konu tamamen benim kendimi rahatsız hissetmemden kaynaklanıyor. Erkek arkadaşım bunu sevgilisini yemeğe çıkarmaktan daha farklı görmüyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…