- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.360
- 83
- Konu Sahibi losinggame
-
Bu mesajı birden fazla begenme ihtimali osla begenirdim valla... Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Şeref yoksunu insan uzaktan bile ortalık karıstırır. Evliliğimin en güzel zamanları kocamın aşagılık ailesinin mikserliği ile geçti. Yalandan aglama krizlerine girdiler. Tansiyonları yükseltip hastanelere gittiler sırf kendileri haklı cıksın diye. Bunlarla insan uğraşmaz. Uğraşırsan benim gibi kafayı kırarsın. Cocuk yapmadım adım kısıra cıktı. Hamile kaldım her boku eleştirdiler. Kv sürekli sidik yarısı icinde gelinlere. Görümce desen o bambaşka bir tür. Kocama herseyi ispatlamaya basladım çünkü konusunca anlamıyordu. Baktım zamanla yalanlarını yakaladı. Yaptıklarını gördü. Suan bana ailesini pek savunmuyor. Ama yedi gün 24 saat beddua ediyorum onlara. Çünkü beni cok yıprattılar bu süreçte. Kendileri gibi görücü usulü evlenmedim. Kocama kız bakmak istediler ama kocam kabul etmeyince mecbur aldılar beni. Artık susmuyorum onlara karsı. Saygı!!! çerçevesinde hadlerini bildiriyorum. Ama en güzel yıllarım onlar yüzünden kavgayla geçti. Hakkım helal olmasın asla. Ettiklerini kendi kızında onun yuvasında bulsun inşallahTelefon uzak(durulası)ları (da) yakın eyliyor (malesef)
Benim cevremde de cok gordugum bir adet aslinda ama gecenlerde baska konuda da tartisildi bu , bazi insanlar hic bilmiyor bunuKayınvalidemlerin adetlerinde de vardır. İlla pırlanta olması gerekmiyor. Ama nişan da beş taşlı bir yüzük takılıyor.
Normalde nişanda adet (bizde) altın yüzüktü. Ancak artık kimse altın yüzük kullanmadığı için yerini, tektaş beştaşa bıraktı. Bizde de böyle yani. Gümüş tepside de çikolata götürülür, bu da adetler arasında var.Bence çok gereksiz hepi topu çikolata gümüş olsun gondol olsun diye o kadar para dökmeye ne gerek var? Bunun adet olduğunu ilk defa duydum. Böyle şeyleri istemek bana tuhaf geliyor yani özellikle bundan getirin demek ama konu sahibi kendi bilir herkesin kendi yaşantısı kendi aile yapısı farklı. Burda adet olması tuhafıma gitti. Hadi hasır bilezik bizde adet dese tamam adet olsun da adetlerimizde beştaş denmiş bu beştaş kaç senedir var da adet oldu?
Çok arabesk yaklaşıyorsunuz , başka birini sevemem derken, sadece sevgi evliliklerde tek başına problem çözmüyor.aynı durumdayız. annem bizim için istihareye her yatışında çok güzel rüyalar görmüş. kızım hakkınızda hayırlısı dedi o yüzden. o da seviyor ama işte ailesi...ah ailesi... sadece düşünüyorum böyle bir aşk herkese nasip olur mu diye. burada anlatamıyorum ama onun da benim için yaptığı bir sürü şey var. ne bileyim... o olmazsa Allah büyük konuşturmasın ama başka birini sevemem ben...
Yapacak pek birşey yok malesef.Bu mesajı birden fazla begenme ihtimali osla begenirdim valla... Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Şeref yoksunu insan uzaktan bile ortalık karıstırır. Evliliğimin en güzel zamanları kocamın aşagılık ailesinin mikserliği ile geçti. Yalandan aglama krizlerine girdiler. Tansiyonları yükseltip hastanelere gittiler sırf kendileri haklı cıksın diye. Bunlarla insan uğraşmaz. Uğraşırsan benim gibi kafayı kırarsın. Cocuk yapmadım adım kısıra cıktı. Hamile kaldım her boku eleştirdiler. Kv sürekli sidik yarısı icinde gelinlere. Görümce desen o bambaşka bir tür. Kocama herseyi ispatlamaya basladım çünkü konusunca anlamıyordu. Baktım zamanla yalanlarını yakaladı. Yaptıklarını gördü. Suan bana ailesini pek savunmuyor. Ama yedi gün 24 saat beddua ediyorum onlara. Çünkü beni cok yıprattılar bu süreçte. Kendileri gibi görücü usulü evlenmedim. Kocama kız bakmak istediler ama kocam kabul etmeyince mecbur aldılar beni. Artık susmuyorum onlara karsı. Saygı!!! çerçevesinde hadlerini bildiriyorum. Ama en güzel yıllarım onlar yüzünden kavgayla geçti. Hakkım helal olmasın asla. Ettiklerini kendi kızında onun yuvasında bulsun inşallah
aynen arkadaşım ya başkasını sevememmiş.. Millet 8 çocuk yaptığı adamın üstüne gidip kaç kez aşık oluyor, yani nedir bu arabeske bağlamak. Aileye yazık vallahi. Zaten oğlanın ailesi aşk maşk bırakmaz. Azcık adam olsa kova gibi dolduramaz annesi. Başını yakıyor göz göre göre gel de delirme..Çok arabesk yaklaşıyorsunuz , başka birini sevemem derken, sadece sevgi evliliklerde tek başına problem çözmüyor.
Siz sevgilinizin kardeşinin yüzüne bakabilecek misiniz, bu kadar mı kıymetsiz sizin varlığınız, annenizi b.k çuvalı diyen insanlarla aynı ortamda tutarken içiniz rahat edecek mi, yoksan aşk tüm onur ve gururun önünde mi?
Ayrıca sevgiliniz sizi gerçekten sevse kardeşi o mesajları atamaz atsa da çok ağır karşılık verirdi ama sadece sizi avutmakla yetinmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?