Sen ile annen hiç babana firça atmiyormusunuz? Yahu bu nasil bir tavir? Eger öyle bir gelin bize düsseydi ve babam ile altin pazarligina girseydi, babam o kizi asla ve asla eve almazdi bile. Ki babam çok hosgörülü, anlayisli biri olmasina ragmen.
Annen ile sen ayni bu tavirdan vazgeçmeyin. Vallahi sen nasil öyle duruyorsun anliyamadim, benim içimden resmen o kizi bogmak gelerdi! Abin ile konusma firsatin oldumu?
Ayrica cevabindan anladigim kadariyla hep abin ve bu kiz bulustugunda sendemi yanlarinda oluyordun? Bu nasil bir iliskiyor oluyor öyle? Ben gerçekten hiçbirsey anlamis degilim.
Tavırları çok çirkin,basit...Bu çeyiz işinde sen ben tavrı zaten çirkinken ,insan söylemeye utanacakken kendilerine düşeni de size yıkmak istemeleri çok basit ,sığ,akıllarınca kendilerini uyanık sanıyorlar.Ailesi de aynı..Bence evlendikten sonra da sorun olur......Benim abim olsa onun ve ailenin selameti açısından onla evlenmesini istemezdim,hatta engel olurdum..O senin abin....Başka aile olsa sizin gibi alttan almazdı..Umarım böyle olgun bir aileyle karşılaşırım ben de..Ama böyle suiistimal etmem..Ben de sinir oldum kıza..Biz saçımızı süpürge ediyoruz,mal para lafı etmiyoruz,yine de kıymetimiz bilinmiyor,ne eş,ne eş ailesi tarafından,ne eş adayları tarafından...Resmen altta kalanın canı çıksın tarzında bu dünyada..çok çok üzgünüm..
kafama takıldı ya, neden sürekli müstakbel diye bahsediyosun onlardan. böyle ister istemez okurken sırtımı falan dikleştirip, kravat taktım resmen. biraz rahat olun, aileniz de aman şöyle olmasın böyle olmasın diye fazla kasmış, ağırlığını koyamamış gibi. kız da afedersiniz tepenize bindikçe binmiş. öyle ki sana bunları söylerken bile ağzını açamamışsın. belli ki siz düzgün ve naif bir ailesiniz. "müstakbel" yengeniz de sizin bu naifliğinizi epey sömürmüş. bundan sonra yapılacak şeyler biraz abinizin elinde. bu yaşananlardan sonra sevebiliyorsa o kadını, inatla da sevecekse, size daha katlanacak çok yokuşlar var demektir. üzgünüm.
Ailecek çok sabırlı insanlarmışsınız. Ve de iyi niyetli.
Böyle birine nasıl abla diyebiliyorsun ? Çok ilginç.
Son derece kompleksli,art niyetli ve işgüzar bir kadın çünkü.
Arkanı dönmeye gelmez. Sürekli kuyu kazıyor.
Babanıza bağırması, ukalaca konuşması, sana söylediklerini dillendirmesi son derece saygısız ve sevgisizce.
Bence abinizle ayrılmaları en mantıklısı .
Bu kız nasıl yüz bulmuş !! Oğlunuzla evlenemem diye onu kötüleyip yine de içinizden çıkmayan , herşeyinize karışan sizi yönlendiren bir insan . Bence yapmanız gereken babanızın abinizle konuşup gerçekten sevmiyorsa bu ilişkiyi sonlandırmasını söylemek ...
NOT:Sen nasıl iyi bir insansın. Her yaptığına rağmen yine de onu suçlamıyorsun .
allahım rüya gibi.. 9 sayfa.. tam 9 koca sayfa ve daha henüz "olaya bir de yengen açısından bakalım" diyen çıkmamış.. Raptiyeyle yapıştıralım bu konuyu tepeye.. sitede bir dönüşümün habercisi bu konu..
konuya gelirsek.. O ne sabır arkadaşım, taş olsa çatlar.. allah yardımcınız olsun abinize de bir an önce gerçekleri görmeyi nasip etsin, yoksa kusura bakmayın ama yandınız ki ne yandınız.. gerçi ben inanıyorum siz de bir yerde patlayacaksınız, haddini bildirmek şart böyle tiplere..
Herkes hatalar yapabilir..orta yolu bulmak ıcın abi baba çabalıyor abi ve ablanızın ilişki boyutunu bilmiyorsunuz belkide vazgeçemeyecekler bence ıkı gonulun arasına gırılmez altınlar teferruattır bence bu kadar sınırlenmenın anlamı yok kız bence ayrımayı sındıremıyordur. sızın ıslerının yolunda gıdıyor ama onlarınki aksamış aynı eve gırıp çıkılıyorsa bunların konuşulması da normal sayılır...bence olan olmuş fazla germeyın ortalığı ..
allahım rüya gibi.. 9 sayfa.. tam 9 koca sayfa ve daha henüz "olaya bir de yengen açısından bakalım" diyen çıkmamış.. Raptiyeyle yapıştıralım bu konuyu tepeye.. sitede bir dönüşümün habercisi bu konu..
konuya gelirsek.. O ne sabır arkadaşım, taş olsa çatlar.. allah yardımcınız olsun abinize de bir an önce gerçekleri görmeyi nasip etsin, yoksa kusura bakmayın ama yandınız ki ne yandınız.. gerçi ben inanıyorum siz de bir yerde patlayacaksınız, haddini bildirmek şart böyle tiplere..
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Hepinizin yorumu benim için çok değerli. Çünkü ben sürekli kafamda kurup duruyorum acaba hatalı mıyım, alınganlık mı yapıyorum diye. Ama sizler de hak verince bir sucum yokmuş diyorum.
Benim de kararım kesinlikle muhatap olmamaktan yana. Hatta eğer eve gelirse ne bahane bulsam diye düşünüyorum şimdiden. Bu kadar kırgın ve kızgınken hiçbir şey yokmuş gibi davranmak istemiyorum, bu konu yeniden açılsın tartışma ortamı olsun da istemiyorum.
Ben, başına gelen kötü olaylara samimiyetle gözyaşı dökmüş, gecelerce onun için dua etmiş bir insandım. En başında bizden istediklerini karşılayamayacağız ve o da üzülmüş işte demiştim. İşe girersem maaşımın bir kısmıyla altın alıp düğününde hediye edeyim ki mutlu olsun diye bile düşünmüştüm. Hiç hak etmiyormuş. Sanırım hayal kırıklığım hiç geçmeyecek.
Onlar için dua ederken ayrılsınlar demeye kesinlikle dilim varmıyor. Belki hatasını anlar ve telafi eder diye aptalca umut ediyorum hala.
çok çirkin hareketler. senin evleneceğini görünce kıskançlığa kapılmış ve bunlar yüzünden seninle ve ailenle arasını bozması çok nahoş. bi kıskançlık yüzünden bu çirkefliği yapan bence her haltı yapar. bir şey diyeceğim de kaba olur, o yüzden boşver müstakbel yengeni diyeyim. tüm muhabbetini kes, hiç konu içine girme. bırak ne hali varsa görsün. o iş yaş zaten...
Şimdi iyice moralim bozuldu. Evlenirlerse abimi kaybedeceğim yani.
uuvvvvv diyesim geldi
kp altın pazarlıgı eden kızı ilk defa gördüm
daha ortada söz nişan hiçbişey yok bide
Allah yardımcınız olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?