Her şey olabilir. Yaşadıklarımız normal şeyler değil neticede. Aşılar satılsın insanlar vurulsun diye bile olabilir. Eşim işi gereği zaten evden uzakta çalışırdı koronayla birlikte 9 aydır hayatımızda yok. Oğlum 14 aylık oldu babasını sadece 2 ay gorebildi. Bi ailem kalmadı yani. Bu mutasyonla birlikte asla göndermezler eve. Bu hayatımızın herkes için oldukça kötü ve zor bi dönemi. Büyük çocukları olanlar için bir de eğitimsizlik var. Virüsten kaçma imkanı olmayanlar var, her gün işe gitmek zorunda olanlar var. Keşke toplum olarak herkese karşı daha duyarlı olabilsek.Bi bu eksikti ne yapacağız? Mutasyona uğramış virüsün bulaş oranı yüksek deniliyor evet ama öldürücülüğü hala aynı oranda mı ? Aşı başarılı olacak mı ? Kafamda deli sorular... yaz için planlar yapıyordumbu arada kızlar noel de millet seyahat etmesin diye algı oluşturuldu diyorlar bilerek sizce olabilir mi böyle bişi? Yani bilerek bulaş oranı arttı diyorlar.
Yurt dışından bazı ülkelerden uçuşlar yasaklandı dün akşam. Ne algısı Allahaskina? Büyük tehlike yeni tıp virusNoel için algı yaratılıyor olabilir mi millet etmesin diye?
En başından beri bu şekilde düşünüyorum.Bence insanlık için bambaşka bir çağa giriş yaptık, bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olacağını düşünmüyorum.
zaten virüs ilk çıktığı günden bu yana çeşitli mutasyonlara uğradı yani şaşırılacak bir durum yok aslında, aşı oldum bitti demekte yanlış sonuçta aşı önleyici değil yine virüse yakalanabilirsiniz ama ağır değilde hafif atlatırsınız hastalığı, zaten belirli gruplara aşı vurulması ilk etapta planlanmıyor kim dersen çocuklar ve hamileler -alerji riski olanlar yani aşılarda tam olarak güvenilir değil şu aşamada herşey anı kurtarmak için yapılıyor bir nevi. Ayrıca yaz için plan yapın plan yapmak güzeldir biz geçtiğimiz yılı dönemsel kısıtlamalar harici geçmiş yıllardan pekte farklı geçirmedik , yazın tatilde yaptık ve önümüzdeki yaz yine yapacağız sadece şu an plan için erken ben kısıtlamalar kalkarsa yurt dışı düşünüyorum mesela.... herşeyin hayırlısı diyelim ..Bi bu eksikti ne yapacağız? Mutasyona uğramış virüsün bulaş oranı yüksek deniliyor evet ama öldürücülüğü hala aynı oranda mı ? Aşı başarılı olacak mı ? Kafamda deli sorular... yaz için planlar yapıyordumbu arada kızlar noel de millet seyahat etmesin diye algı oluşturuldu diyorlar bilerek sizce olabilir mi böyle bişi? Yani bilerek bulaş oranı arttı diyorlar.
Aynen. Böyle yaşamayı öğrenmeliyizBence insanlık için bambaşka bir çağa giriş yaptık, bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olacağını düşünmüyorum.
Başarılı olamamış anlaşılan, zira bütün otellerin dolu olduğu söyleniyor.Noel için algı yaratılıyor olabilir mi millet seyahat etmesin diye?
DTÖ'nün raporlarına göre bu daha başlangıçDünyada hiç bir pandemi 2 yıldan fazla sürmemiş.
Hemen enseyi karartmayalım.
Virüsün mutasyona uğraması beklenen bir durumdu zaten.
Yeni bir virüs çıkmadığına şükrediyorum ben.
Bi bu eksikti ne yapacağız? Mutasyona uğramış virüsün bulaş oranı yüksek deniliyor evet ama öldürücülüğü hala aynı oranda mı ? Aşı başarılı olacak mı ? Kafamda deli sorular... yaz için planlar yapıyordumbu arada kızlar noel de millet seyahat etmesin diye algı oluşturuldu diyorlar bilerek sizce olabilir mi böyle bişi? Yani bilerek bulaş oranı arttı diyorlar.
DSÖ şom ağızlının önde gideni.DTÖ'nün raporlarına göre bu daha başlangıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?