- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Yurt dışında çoğu yerde zaten yasaklar çok sıkı bu yüzden olduğunu sanmıyorum ama aşı karşıtlarının fikrini değiştirmek için olabilirNoel için algı yaratılıyor olabilir mi millet seyahat etmesin diye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurt dışında çoğu yerde zaten yasaklar çok sıkı bu yüzden olduğunu sanmıyorum ama aşı karşıtlarının fikrini değiştirmek için olabilirNoel için algı yaratılıyor olabilir mi millet seyahat etmesin diye?
Benden bi tane daha :)Ben tirlattim artık , eşim esnaf bugün sadece 2 paket servis yapabilmiş ..
Kendim işsizim .
Şimdilik birikmisten yiyoruz .
Evde 6 , dışarda 30_35 bazi zamanlar 40 kedi nüfusum var bugün de yemek yemesinler diyemiyorum çünkü nasıl diyeyim !!!
Tatil falan düşünemiyorum ...
Kendimle konuşup , kedilerle TV izliyorum.
Ölmemeye çalışıyorum .
Gelecekten cok bir beklentim yok ..
2021 de bitmeyeceğini zaten biliyordum .
Bu zamana denk gelmek ancak benim gibi şans ozurlulere mahsus olabilirdi
Teşekkürler hayat !!!
Şuan bile vaka sayılarının düştüğünü sanmıyorum açıkçası. Astrologlar 14-21 aralık ay tutulması için 2021 fragmanı diyorlar yandık ki ne yandıkYani bende öyle düşümdüm... ama iyimser düşünesife geliyor insanım
Onlarda ağızlarını bi hayıra açmıolarŞuan bile vaka sayılarının düştüğünü sanmıyorum açıkçası. Astrologlar 14-21 aralık ay tutulması için 2021 fragmanı diyorlar yandık ki ne yandık
Bende astım hastasıyım her sene Şubat Mart ayında acillik olurum eşim benim için çok sevdiği arabasını yaktı hastaneye yetistiricem diye solunum yetmezliginden Ağustos ayında eşimle korona olduk eşim fabrikada çalıştığı için bulaşmış ondanda bana bulaştı eşime ilaç tedavisi başladılar bana yok meğer aileden biri ilaç kullanıyorsa diğerine vermiyorlarmis bakanlıktaki görüştüğüm bayan öyle dedi babamda KOAH hastası Allah'tan ilaçlarını bende unuttu yoksa benim ipravent ve ventolin nerde beni kesecek 2 gün sonra solunum sıkıntısı halsizlik çekmeye başladım gelen ekiplere durumu söylüyorum yardımcı olun diyorum tık yok eşiniz kullanıyor size gerek yok diyorlar eşim ilacının 16 tanesini bana vermek istedi dedim olmaz onlar senin hakkın sen icmezsen bende içmem dedi mecbur içtim hiç değilse eşim kurtulsun diye baktım sıkıntı arttı taktım ağzıma nebilizatorü babamın ilaçlarını almaya başladım baktım nefesim düzeliyor tam 20 gün evde karantinadaydim ve yatağa düşmemek için kendimi baya zorladım öyle bı meret ki kurtulma ümidim kalmamıştı eşim iyilesti fakat ben ayakta kalmaya çalışıyorum dolapta kelle paça işkembe falan vardı onları yaptım sirkeli sarımsaklı limonlu ekmeksiz kasiklayabildim o derece sonra iyileşmeye başladım Allah düşmanima vermesin çok zor günlerdi şimdide evden kolonya dezenfektanlar eksik etmem asla kapmayalim diye çok zor Allah yardımcımız olsun fazlada deterjan koklamayin daraltır bronşlarısen beni gor. yakın cevremızde herkes pozıtıf vaka. ev deterjan kaynıyor ben astım hastası oglum 22 aylık kafayı yedik ıyıce
Uyku düzenimi yoluna sokayım.. yarın yeni bir başlangıç yapayım ( günlerden pazartesi ya hani) bi diyete başlayım spor yapayım derken.. şimdide bu habere taktım kafayı
Off napıcazBulaş hizi %70 artmış yeni mutasyonla.
Yani şu demek oluyor ki bu meret zaten ağzına yandıgimin yarasasi yüzünden degildi , insan yapımı olduğu için bence dozunu artırdılar , baktılar ki yeterince insana bulaşmadi biraz atraksiyon yapıp hepimizin hayatına micacaklar ...
Sonra aşı için zorlayacaklar bak böyle böyle bulaşıyor zart zurt
Sonra kalan kalacak giden gidecek ...
Falan filan
Çok geçmiş olsunBende astım hastasıyım her sene Şubat Mart ayında acillik olurum eşim benim için çok sevdiği arabasını yaktı hastaneye yetistiricem diye solunum yetmezliginden Ağustos ayında eşimle korona olduk eşim fabrikada çalıştığı için bulaşmış ondanda bana bulaştı eşime ilaç tedavisi başladılar bana yok meğer aileden biri ilaç kullanıyorsa diğerine vermiyorlarmis bakanlıktaki görüştüğüm bayan öyle dedi babamda KOAH hastası Allah'tan ilaçlarını bende unuttu yoksa benim ipravent ve ventolin nerde beni kesecek 2 gün sonra solunum sıkıntısı halsizlik çekmeye başladım gelen ekiplere durumu söylüyorum yardımcı olun diyorum tık yok eşiniz kullanıyor size gerek yok diyorlar eşim ilacının 16 tanesini bana vermek istedi dedim olmaz onlar senin hakkın sen icmezsen bende içmem dedi mecbur içtim hiç değilse eşim kurtulsun diye baktım sıkıntı arttı taktım ağzıma ventilatoru babamın ilaçlarını almaya başladım baktım nefesim düzeliyor tam 20 gün evde karantinadaydim ve yatağa düşmemek için kendimi baya zorladım öyle bı meret ki kurtulma ümidim kalmamıştı eşim iyilesti fakat ben ayakta kalmaya çalışıyorum dolapta kelle paça işkembe falan vardı onları yaptım sirkeli sarımsaklı limonlu ekmeksiz kasiklayabildim o derece sonra iyileşmeye başladım Allah düşmanima vermesin çok zor günlerdi şimdide evden kolonya dezenfektanlar eksik etmem asla kapmayalim diye çok zor Allah yardımcımız olsun fazlada deterjan koklamayin daraltır bronşları
Cok gecmiş olsun. Rabbım bıdaha yasatmasın bende astım hastasıyım zorunlu ihtiyaç olmasa cıkmıyorum. zaten dısarda gelenımızde yok. oglum ve ben kendımızı koruyama calişiyoruz ıste yapabıldıgım kadarBende astım hastasıyım her sene Şubat Mart ayında acillik olurum eşim benim için çok sevdiği arabasını yaktı hastaneye yetistiricem diye solunum yetmezliginden Ağustos ayında eşimle korona olduk eşim fabrikada çalıştığı için bulaşmış ondanda bana bulaştı eşime ilaç tedavisi başladılar bana yok meğer aileden biri ilaç kullanıyorsa diğerine vermiyorlarmis bakanlıktaki görüştüğüm bayan öyle dedi babamda KOAH hastası Allah'tan ilaçlarını bende unuttu yoksa benim ipravent ve ventolin nerde beni kesecek 2 gün sonra solunum sıkıntısı halsizlik çekmeye başladım gelen ekiplere durumu söylüyorum yardımcı olun diyorum tık yok eşiniz kullanıyor size gerek yok diyorlar eşim ilacının 16 tanesini bana vermek istedi dedim olmaz onlar senin hakkın sen icmezsen bende içmem dedi mecbur içtim hiç değilse eşim kurtulsun diye baktım sıkıntı arttı taktım ağzıma ventilatoru babamın ilaçlarını almaya başladım baktım nefesim düzeliyor tam 20 gün evde karantinadaydim ve yatağa düşmemek için kendimi baya zorladım öyle bı meret ki kurtulma ümidim kalmamıştı eşim iyilesti fakat ben ayakta kalmaya çalışıyorum dolapta kelle paça işkembe falan vardı onları yaptım sirkeli sarımsaklı limonlu ekmeksiz kasiklayabildim o derece sonra iyileşmeye başladım Allah düşmanima vermesin çok zor günlerdi şimdide evden kolonya dezenfektanlar eksik etmem asla kapmayalim diye çok zor Allah yardımcımız olsun fazlada deterjan koklamayin daraltır bronşları
Çok sağolun hadi ben alışkınım ama eşimde solunum sıkıntısı çekmeye başladı 1 hafta oluyor heralde ciğerlerini tahrip etti doktora gidelim diyorum yok virüs var ortalıkta diyor oda benim fıs fisi kullanıyor nefesi açılıyor doktora gitsen bı dert gitmesen bı dert Allah cümlemizin yardımcısı olsunÇok geçmiş olsun![]()
En güzeli fazlada deterjana abanma ben çamaşır deterjanindan bulaşık deterjanina kadar etkileniyorum gıcık yapıyor öksürtuyor hemen ayva yaprağı demleyip içiyorum kestane balı tüketiyorum mikrop öldürücü özelliği olan kekik çayı tüketiyorum esimede veriyorum çok iyi geliyor birde çocuğunuzda astım olma riskide var dikkat edin deterjanlardan uzak tutunCok gecmiş olsun. Rabbım bıdaha yasatmasın bende astım hastasıyım zorunlu ihtiyaç olmasa cıkmıyorum. zaten dısarda gelenımızde yok. oglum ve ben kendımızı koruyama calişiyoruz ıste yapabıldıgım kadar
evet şu güzel mesajla mis gibi uykuya dalabilirim, tişikkirlerŞuan bile vaka sayılarının düştüğünü sanmıyorum açıkçası. Astrologlar 14-21 aralık ay tutulması için 2021 fragmanı diyorlar yandık ki ne yandık
zaten saglıgımız bunlar yuzunden bozuldu. ben bıtkı cayları içiyorum malesef bala alalerjım var cok sukur oglumda cıkmadı oyşe bişey tez zamanda bitse bu ilet bızde kurtulsakEn güzeli fazlada deterjana abanma ben çamaşır deterjanindan bulaşık deterjanina kadar etkileniyorum gıcık yapıyor öksürtuyor hemen ayva yaprağı demleyip içiyorum kestane balı tüketiyorum mikrop öldürücü özelliği olan kekik çayı tüketiyorum esimede veriyorum çok iyi geliyor birde çocuğunuzda astım olma riskide var dikkat edin deterjanlardan uzak tutun
Vallaha benim annem astım babam KOAH ilk çocuk olduğum için maalesef genetik olarak taşıyorum inşallah Bizim gibi bu hastalığı çekenlerin çocuklarına gelmez bu hastalık inşallah çok zor göğüs hastalıklarina gittiğimde küçücük bebekler hava alıyorlar nasıl içim acıyor üzülüyorum hele bir bayan ne yapacağını bilemedi eli ayağı titredi ağlaya ağlaya nasıl yapacağını bilemedi yardım ettim bebeğe kendi kucağımda hava aldırdım çok zordu Allah kimseyi evladı ile sınamasınzaten saglıgımız bunlar yuzunden bozuldu. ben bıtkı cayları içiyorum malesef bala alalerjım var cok sukur oglumda cıkmadı oyşe bişey tez zamanda bitse bu ilet bızde kurtulsak
2021de beklendım gelen gıdenı arıtmasın.Ben tirlattim artık , eşim esnaf bugün sadece 2 paket servis yapabilmiş ..
Kendim işsizim .
Şimdilik birikmisten yiyoruz .
Evde 6 , dışarda 30_35 bazi zamanlar 40 kedi nüfusum var bugün de yemek yemesinler diyemiyorum çünkü nasıl diyeyim !!!
Tatil falan düşünemiyorum ...
Kendimle konuşup , kedilerle TV izliyorum.
Ölmemeye çalışıyorum .
Gelecekten cok bir beklentim yok ..
2021 de bitmeyeceğini zaten biliyordum .
Bu zamana denk gelmek ancak benim gibi şans ozurlulere mahsus olabilirdi
Teşekkürler hayat !!!
Amin evet cok zor. benım en cok endişe ettıgım konu sureklı kontrol altındayız suan oyle bır saglık sıkıntısına karsıladmadık inşallah da olmazVallaha benim annem astım babam KOAH ilk çocuk olduğum için maalesef genetik olarak taşıyorum inşallah Bizim gibi bu hastalığı çekenlerin çocuklarına gelmez bu hastalık inşallah çok zor göğüs hastalıklarina gittiğimde küçücük bebekler hava alıyorlar nasıl içim acıyor üzülüyorum hele bir bayan ne yapacağını bilemedi eli ayağı titredi ağlaya ağlaya nasıl yapacağını bilemedi yardım ettim bebeğe kendi kucağımda hava aldırdım çok zordu Allah kimseyi evladı ile sınamasın
BekleyeceğizOff napıcaz![]()