hahahaha, ya benim derdim ne, bunu sorguluyorumKendini tutmayı dene :)
Naif birisin :)hahahaha, ya benim derdim ne, bunu sorguluyorum
evet , onu da sorguladım. Ama eziklerin çoğu malını ya da bilmem neyini göstericem diye ölüyor, ben de saklayacağım diye.Aslında eziklik olduğunu düşündürdü bana bu durum.
biz de borçla ev aldık, ''ne güzel ev aldınız'' diyenlere ''ev bizim değil, bankanın diyorum''Aynı ben.
59.6 kg ile doğuma girdim. Herkes çok zayıfsın hiç şişmanlamamışsın diyor, yok yaaaa 9 kg aldım diyorum.
Doğumdan sonra 4 hafta geçmeden eski kiloma döndüm, görenler "waaaoww" diyor, ben "ama eskisi gibi sıkı değil göbeğim" diyorum
eviniz çok güzel diyorlar. "ama bize ait değil" diyorum.
Okulda notlarım hep yüksek olurdu, bravo diyene "zor değil düzenli çalışırsa herkes yapar" diyordum
of içim şişte ne sıkıcıyım be.
evet , onu da sorguladım. Ama eziklerin çoğu malını ya da bilmem neyini göstericem diye ölüyor, ben de saklayacağım diye.
ben değilim demedim ama aksi de var diyorum. belki de eziğimdir, olabilir. ''Yok değilim'' gibi bir iddiam ya da başka hiçbir iddiam gerçekten yok.Gercek eziksin bence ondan bak bunu bile kabul etmedin hayir aslinda boyle degil diyorsun hahahheheh
Eziklik özgüven eksikligidir seninki de o hesap. Yani kötü degil insan kendini zamanla yetersiz göre göre gercekten yetersiz goruyor ve iyi bir durumu bile hakikaten sindiremiyor ve cevresine de bunu aciklama geregi duyuyor. Büyüdükçe sanirim bizim ülkemizde bu boyleymis bunla ilgili bir makale okumustum yurdum insaninin kendine ozguvensiz oluşuyla ilgili. Avrupada daha farkliymis bu yani ozguven orani daha yuksekmis bize oranla, yetistirilis ve ülkenin yapisindan kaynaklaniyormus. Yillar icinde hep oku oku sinavlara gor calis basarama falan ozguven kiriliyormus bir de tabi yetersiz eğitime maruz kalanlarda genelde bu durum ortaya cikiyormus ne yazdim be :) baya arastirmisim heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?