mutfak çekmecemde posette siyah plastik taneleri gibi yapışkan tarzda büyü veya muska mı acaba

Bence yanık bir şey. Ocağı altında mı çekmece? Naylon bir şey yanıp erimiş bence. Kırmızı neresinde peki? Belki kırmızı naylon bir şeydi yanınca siyah oldu. Acı tadı da yanık tadidir

Her korktugunuz seyin tadina mi bakiyorsunuz?

Bence yanık bir şey. Ocağı altında mı çekmece? Naylon bir şey yanıp erimiş bence. Kırmızı neresinde peki? Belki kırmızı naylon bir şeydi yanınca siyah oldu. Acı tadı da yanık tadidir
Ocağın altında değil elliyince elime kırmızı leke çıktı tane tane birşey hiç ezilmesi tırnağmla bastrdim plastik

Benim telefonumun renkleri arızalı tam net göremedim ama şekil olarak kurşun dökülmüş gibi.Metal tadı varsa ve metal gibi sertse kesin kurşundur.İyi niyetle yapılmışta olabilir.Ben kurşunun hayır için döküldüğünü biliyorum.

Metal.degip.canm bildigin plastik yumuşak sünen birşey ben titiz bir insanım birşey kalıpta o hale gelmesi imkansız ve sürekli kullandığım.cekmece

Boyle gozuken bir seyin tadina mi baktiniz? Ben bir seye benzetemedim ama evde tutmayin bence, ne olur ne olmaz.

Metal.degip.canm bildigin plastik yumuşak sünen birşey ben titiz bir insanım birşey kalıpta o hale gelmesi imkansız ve sürekli kullandığım.cekmece
Olabilir dalgınlık anına da denk gelmiştir
Büyü nasıl olur bilmiyorum ben ama korkarım
Atın gitsin

Plastikse kurşun değildir zaten. Bişeyin sapı fln erimiştir yada bozulup kuruyunca meyve sebze sana plastik gibi gelmiştir. Hemen muska falan atraksiyon lazım galiba?
Bu arada kapanır birazdan konunuz.

Posate dökülecek.hee içine girincedede ağzını kendimi bağlamis plastik ayyyyy çok.guldummm
o kullandığınız çekmeceye genelde ne koyuyorsunuz... baharat mı, çatal kaşık mı? büyü olsa neden görünür bir yere koysunlar ki.. ailenin diğer fertlerinede sordunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…