- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.437
- 53
Çok değişik ilk kez böyle bir şey görüyorm metal bir şeyin yanmış halı sanırım ama atın onu bulundurmayin evde
Mutfak çekmecesinde annem buldu ilginç birşey korktuk kötü bir kokusu ve acı bir tat var yapışkan gibi kırmızı rengi çıkıyor sizce nedir bu büyü yada muska... Çünkü ben yeni sözlendim eve oğlan tarafından başka yabancı kimse girmedi onlar mı acaba ne amaçla yapıldı... Bilen duyan varsa yardım lütfen
Ocağın altında değil elliyince elime kırmızı leke çıktı tane tane birşey hiç ezilmesi tırnağmla bastrdim plastikBence yanık bir şey. Ocağı altında mı çekmece? Naylon bir şey yanıp erimiş bence. Kırmızı neresinde peki? Belki kırmızı naylon bir şeydi yanınca siyah oldu. Acı tadı da yanık tadidir
Baharat felan mi die baktım siz de öyle yapmazmisiniz akıl.var mantık varHer korktugunuz seyin tadina mi bakiyorsunuz?
Tava tencere çaydanlık sapı eriyip dökülmüş o zamanOcağın altında değil elliyince elime kırmızı leke çıktı tane tane birşey hiç ezilmesi tırnağmla bastrdim plastik
Valla ben bakmazdım bunun tadınaBaharat felan mi die baktım siz de öyle yapmazmisiniz akıl.var mantık var
Metal.degip.canm bildigin plastik yumuşak sünen birşey ben titiz bir insanım birşey kalıpta o hale gelmesi imkansız ve sürekli kullandığım.cekmeceÇok değişik ilk kez böyle bir şey görüyorm metal bir şeyin yanmış halı sanırım ama atın onu bulundurmayin evde
Nas Felak okuyun Allah'ın izniyle bir şey olmaz
Yasakmış bu tür konu ama kapanır sanırım
ya da tadına bakmadan tuz atıyoruz :)Valla ben bakmazdım bunun tadına
Ama Türk milleti olarak herşeyin önce bı tadına bakıyoruz:)
Baharat felan mi die baktım siz de öyle yapmazmisiniz akıl.var mantık var
Olabilir dalgınlık anına da denk gelmiştirMetal.degip.canm bildigin plastik yumuşak sünen birşey ben titiz bir insanım birşey kalıpta o hale gelmesi imkansız ve sürekli kullandığım.cekmece
Kesinlikle:))ya da tadına bakmadan tuz atıyoruz :)
Posate dökülecek.hee içine girincedede ağzını kendimi bağlamis plastik ayyyyy çok.guldummmTava tencere çaydanlık sapı eriyip dökülmüş o zaman
Niye benimle dalga geçiyorsun ki!!!!!!Posate dökülecek.hee içine girincedede ağzını kendimi bağlamis plastik ayyyyy çok.guldummm
o kullandığınız çekmeceye genelde ne koyuyorsunuz... baharat mı, çatal kaşık mı? büyü olsa neden görünür bir yere koysunlar ki.. ailenin diğer fertlerinede sordunuz mu?Posate dökülecek.hee içine girincedede ağzını kendimi bağlamis plastik ayyyyy çok.guldummm
Baharat felan mi die baktım siz de öyle yapmazmisiniz akıl.var mantık var
Ben de sana.Posate dökülecek.hee içine girincedede ağzını kendimi bağlamis plastik ayyyyy çok.guldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?