Arkadasim gece gece bu konuyu okuyabilecek hassas insanlarin oldugunu dusunemiyorsun galibaAmacın ne surda fikir alıyoruz bilen varsa birşey soylesin die
Aci bir tad derken tadina mi baktiniz. Buyuk cesaret.acı bir tat var yapışkan gibi kırmızı rengi çıkıyor
EveetArkadasim gece gece bu konuyu okuyabilecek hassas insanlarin oldugunu dusunemiyorsun galiba
yalnız iğrenç bir şey söyleyeceğim eve fare girmiş olabilirMutfak çekmecesinde annem buldu ilginç birşey korktuk kötü bir kokusu ve acı bir tat var yapışkan gibi kırmızı rengi çıkıyor sizce nedir bu büyü yada muska... Çünkü ben yeni sözlendim eve oğlan tarafından başka yabancı kimse girmedi onlar mı acaba ne amaçla yapıldı... Bilen duyan varsa yardım lütfen
Bence bişey bozulmuşturMutfak çekmecesinde annem buldu ilginç birşey korktuk kötü bir kokusu ve acı bir tat var yapışkan gibi kırmızı rengi çıkıyor sizce nedir bu büyü yada muska... Çünkü ben yeni sözlendim eve oğlan tarafından başka yabancı kimse girmedi onlar mı acaba ne amaçla yapıldı... Bilen duyan varsa yardım lütfen
Tadına mı baktınız
Büyüden daha önemlisi umarım zehirlenmezsiniz
Buyu sanmislar, buyuyu yiyerek bozmak gibi yeni bir yaklasim sergilemisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?